sammanfattning-08!

Ni som brukar kolla min bilddagbok-jag orkar helt enkelt inte lägga upp massor bilder från året så det får bli en sammanfattning här istället! Och ja.. jag vet det är ju roligare att kolla på bilder än att läsa en lång text. Men aja, det märks väl vad det blir! =)
Så vart ska man börja? I januari är nog mest lämpligast va haha? Mitt minne är inte det bästa just nu med dena värken så jag tar lite hjälp av bilde jag lagt upp på bdb tidigare! Hahaha =)
I januari var det det stooooora prejektet att fixa om mitt rum! Så ett tag bodde jag här uppe med en säng och min stora sten till dator (då) kommer du ihåg det Ole? Jag Ole och Linn, säkert nån mer, Marre kanske? Satt här uppe och kollade One tree hill och åt godis =)
Måste säga att det inte hände så mycket i januari.. Min bror fyllde iallafall 13 då. Februari kom och var väl ungefär likadant som januari.. kallt, mycket plugg och sådant. Sportlovet var ändå ett väldigt bra lov och Alla hjärtans dag var mysigt!
I mars blev jag och Robin tillsammans och jag fyllde 15 den 24de. Våren var underbar och jag kommer aldrig glömma valborg som spenderades med Marre Robin och Pirre , också hemma hos John med massor folk =)
Alla dagar efterskolan med Marre Robin och Ogge! När alla skulle hoppa studsmatta exakt samtidigt! Haha typ 6 pers på vare också när Danne och Pirre joinade? Haha, gud vad roligt vi hade iallafall! :D
Sommar kom och allt var som perfekt, tills vi fick reda på att min morbror dött. Det blev begravning i dalarna, och det var nog nånting utav det värsta på länge..
Men iallafall var nog sommaren 2008 den allra bästa någonsin. Många varma dagar på båtbryggorna med alla vänner! Moppepojkarna tog över? :D haha, jag kommer ihåg alla kvällar som jag och Robin gick hem till Tim, där vi spelade GTA :D
Jag Robin Pirre och Marre sov också i Marres husvagn en natt, och den natten vart det inte mycket sömn kan jag lova! Hela helgen efter det var helt underbar, att bara få spendera den med som bästa. Innan jag skulle till Gotland en vecka med familj. Den resan blev faktiskt bättre, roligare och definitivt mycket soligare än vad jag trodde! Måste också erkänna att det ändå bästa va att få komma hem och få krama om Robin igen.. Hihi ;p
Efter det var Marre i Thailand i två veckor, och jag saknade sönder efter henne! Den veckan utan henne spenderats nästan alla dagara med Robin, nått som var nånting utav det bästa med sommaren också. Får ju heller inte glömma stunderna vid bron med Linn Pirre Mattias och folk :D
Roliga kvällar med Tove fick jag med, :D
Nian började och Ljungsbromarknad med folk var väldigt roligt! =)
Hösten kom och allt som har med hösten och göra.. Man blir bara depp då.
Som tur var har jag alltid haft min Marre vid min sida. Tillsammans klara vi nog allt må jag tro.
Julen började senare närma sig och saker såg lite ljusare ut. Man kan ju bara inte va ledsen när julen närmar sig :D Var med i lucian, luciainnebandyn med Linns Lärjungar! Och sen vann 9d klassinnebandyn! =)
Och så är det ju nyårsafton idag och jag vill nästan inte lämna det här året.. Det har under alla omständigheter varit det allra bästa! För då känns det som det året som kommer nu kommer bli sämre.. haha. Fast man får ju hoppas på att det blir bra, om inte bättre? :D
Vill ändå säga så jävla mycket tack till verkligen alla jag känner! Ni som känner mig kan ju ta åt er? haha :D
Alla ni har ju vart inblandade och påverkat mitt liv på nått sätt iallafall, även fast det vart på ett bra eller dåligt sätt så har det ändå gjort den jag är just nu.
Det är klart man kan tänka.. 'usch jag vill inte bo här', och 'kan jag ens lita på nån längre eller?' Men i slut ändan så vet jag att jag har världens bästa vänner.
Och jag älskar er verkligen.

 
Vårkänslor! Linn och jag.


American Pie Bandcamp med Pirre Mattias och Marre! Thaiungen är inte och leka med :D


Hemma hos Robin, jag och Ogge på bilden.


Alla roliga dagar med sig Ida! jag älskar dig.


För mig är ni de jag alltid kan luta tillbaka på om det händer nånting, för jag vet att vi alltid kommer vara där för varann.
Linn Frida och Marre!


Cykeltur genom drabbis med min bästa! Hahahahaha


Mattias Pirre Marre och Robin, kommer aldrig glömma sommaren med er!


Regn regn regn regn regn, men vi har roligt ändå! vadårå? (;


Badstunder vid bron! förlåt kanalbolaget? ;p


Mc sommar! (;


Liseberg med gårn!


Skolavslutingen i åttan! Jag vet att Marre inte gillar bilden, men hon får stå ut :D<3

och nej, nu orkar jag inte med mer bilder ;p
2008 iallafall! Det bästa året!

Frida Sjöberg

sista tisdagen 2008 iallafall! =)

Jag och Marre vaknade vid halv tolv idag, och satt på bussen fem över 12 påväg till stan, rekord va? :D Haha!
Så mesta dels av dagen var vi i stan och kollade rean, jag hittade väl bara en bh på rean? Men annars köpte jag lite annat också! =) Mat på Thai Coconut blev det som frukost, det satt inte helt fel!
Vi åkte sen hem med Marres föräldrar och på kvällen var vi hemma hos Pirre en stund :) Vigge kom även dit en liten stund.
Nu känner jag mig nästan som jag håller på att bli förskyld igen.. haha roligt till nyår? Min huvudvärk är inte och leka med just nu.
Puuuuuuuussssssssssssssssssss

Frida Sjöberg

min mc och jag

Heeeeeeeeeeejsan.
Hela den här dagen har spenderats hemma hos Mormor och Morfar och snackat om deras flytt..
När vi iallafall kom hem, kom Marre hit och just nu sitter jag här med min baby(min dator haha) och ska sova här! =)
Imorn ska vi äntligen till stan och rean haha. Nyår om två dagar med! =) 
 


Mc va?

Frida Sjöberg

söndag28december

Nyår snart va? Kommer bli så sjukt roligt!
Har nyss pratat med Marre som är i Finland på kryssning och hon är väldigt saknad!
Gårdagen spenderades med Robin som var roligt som vanligt och idag sa jag träffa Tove =)
Det känns också som jag är den ända som inte har vart på rean än också? Haha men det blir stan på tisdag med Marre och jag får väl hoppas att allt inte är utplockat än. =)
Som ni ser har jag inte heller nått roligt och skriva om så.. inläggen blir så här tråkiga hah. =)
ciao

Frida Sjöberg

lördag27december

Godmorgon (;
Igår var nog den tråkigaste dagen på länge.. Pappa och jag fixade lite med mitt trådlösa internet till min dator och jag kollade nog alla seriser som finns på mtv ;p
Mattias Danne och Ogge kom lite senare och kollade en film med mig (:
Men när dom sedan drog var dagen ungefär lika dan som innan de kom..
Idag iallafall är Mamma och Pappa i Stockholm, och de lovade och köpa hem nånting :D
Annars ska jag va med Robin idag och ikväll kommer min faster och hennes sambo hit och gör mat till oss =)
Nu måste jag hoppa in i duschen så jag kommer väl in här senare (:?
Pussss!
Frida Sjöberg

Juldagen 08!

Gooodmorgon på Juldagen! =)
Mormor och Morfar har sovit här som vanligt på julen. Vi ska snart ner till Farmor och äta! :)
Efter det ska jag träffa Tove!
Jag älskar dig hudis.

Frida Sjöberg

julafton 2008

JULAFTON 08
Dagen har vart som vanligt en riktig Svensson jul! Julbord, Kalle Anka, glögg, tomten kommer och delar ut julklappar och så vidare!
Tänkte inte berätta i detalj men kan säga att jag bland annat fick lite kläder, pengar, bb trosor, present kort, sminkning på Face Stockholm m.m! =)
Och att den här julen blev väldigt lyckad enligt mig.
Lite bilder bjuder jag på iallafall =)


Lite suddig bild men jag såg iallafall ut såhär idag =)
Tubtop/klänning och vit blus med glitterinslag från gina tricot, armbandet hittade jag i mammas lådor =)


Marshall? Hahaha stavas det så? Fint iallafall.


Vem kunde tro att snön skulle falla över lilla Ljungsbro denna jul? Har nog inte sett snö på julafton på sisodär 4-5 år tror jag.. Hahah!


I år slapp jag vara tomte för första gången sen jag var liten så mormor passade på hahaha! =)

Hoppas att alla har haft en riktigt mysig julafton och ätit mycket skinka ;p och fått många fina julklappar! =)
Pussssss
Frida Sjöberg

00.07


Bortsett från att det inte vart nått bra ljus att ta med blixt på och att jag är trött och skakar då ännu mer med handen, så skulle det faktiskt bli en bra bild.. Hahaha men nu får det duga med den här söndersuddiga bilden. =)
Nu är det ju ändå tekniskt sett julafton och bara man ser på granen ute i hallen så känns de som det var ju nyss jul? Jag tycker det känns också som det nyss var nyår. Men gud vad mycket som har hänt det här året. Fast nog om det.. nyår är det ju inte än, men snart så :D
Dagen började med stooorstädning som jag inte var klar med förns efter sisodär fyra timmar? Haha iförsig tog jag väldigt många pauser (; Har också klätt granen, spelat tv spel med min lillebror, suttit framför tvn med dipp och julgodis :)
Nu ska jag lägga mina julklappar under granen och sen försöka sova, hur nu det ska gå innan julafton liksom?
Iallafall GOD JUL PÅ ALLIHOPA!
Frida Sjöberg

I see your true colors, thats why I love you

Dagen började tidigt idag får jag lov och säga.. haha nae. Men jag och Marre åkte på morgonen till Linn där Marre och Linn bytte julklappar och vi fick våra inbjudningar till nyårsfesten =)
När jag kom hem åt jag lite pannkakor och senare gick jag och mötte Robin och vi gick hem till Pirre, där resten av dagen spenderades.
Nu är jag hemma och det blåser som aldrig förr ute? Ingen snö finns det inte heller här såhär två dagar före julafton.. Får hoppas att de tkommer imorn eller natten till julafton =)?
Nyss var Robin och Pierre här och knackade på mitt fönster.. vilket är det läskigaste jag vet. De skulle iallafall lämna min cykelnyckel som de hade lånat när de fick låna min cykel en sväng. Haha jag vet att det låter larvigt men det har vart min mardröm ändå sen jag var liten.. saker utanför fönster..? ;o
Iallafall imorn är det dan före dopparedan och jag ska städa! YES
Puss


=)
Frida Sjöberg

I guess that this is were we've come to

Godmorgon klockan kvart i ett!
Jag skulle kunna leva på jullov haha! Igår var Robin hos mig, och idag, snart ska jag käka lite mat innan jag drar mig till Marre. hon har hyrt film och vi ska mysa med film idag. Längtar som aldrig förr till julafton nu med. Nyår kommer också bli perfekt! Nu borde jag nog ta mig upp ur sängen och klä mig lite.. mina ben har lärt sig gå normalt igen också! =)
Skriver säkert senare, annars får alla ha en bra söndag den 21 december!
Dan före dan före dan före doppardan! =)


Från sjuan!
Frida Sjöberg

fyra dagar kvar



<3
Bara för att.
Frida Sjöberg

jullov!

Okej, de som känner mig vet att jag är så sjukt otränad så det är helt sinnessjukt. Och nu har jag sträckt båda mina vadmuskler, och i låren känns det med. Efter vadå då? Bara av att dansa? :o Då blir jag nästan orolig haha!
Nu är alla julklappar köpta och det är jätte skönt. Kvällen har bestått av att slå in julklappar, mysa framför tvn med Linn och äta chips. Även Marre kom sen också!
Mina bästa vänner det!

Frida Sjöberg

fredag19december

Fredag.
Idag har det ju som sagt vart julavslutning i skolan med fackeltåg, julspel och betyg. Ingen större skillnad på betygen från i våras, men de får duga. Känns också rätt onödigt och gå upp vid sju för att sedan gå hem vid tio igen.. men ändå, nu är det jullov! Jag och min broder har vart på Ikano och handlat julklappar och nu är alla fixade! =)
Känns riktigt bra, och nu vill man bara att det ska bli juafton!
Ikväll ska jag och Linn nog kolla på en film och mysa med chips, får se om vi hita på nånting mer! =)
Puss
Frida Sjöberg

so don't think I don't miss you, I miss you the most

Det älskade barnbidraget har kommit, och nu har vi jullov och idag ska det handlas julklappar med min lillebror! Haha, kulkul. Ikväll får jag se vad som händer. Kanske träffar Linn en sväng, annars bir det väl nånting annat! Det måste ju ändå firas att vi klarat av den här terminen? :D
Gott jullov allihopa hahah!


Bilden är från åttan! Hahahaha
Frida Sjöberg

you can't play on broken strings



James Morrison & Nelly Furtado - Broken Strings

Running back through the fire
When there's nothing left to save
It's like chasing the very last train when it's too late
Frida Sjöberg

Innebandydagen

Klassinnebandydagen idag. Och jag trodde aldrig jag skulle få säga/skriva det här men, VI VANN! :D
Till pris fick vi dela på tre stjärtlappar, tre tofflor och en vattenflaska. Hahahaha det gick heller inte så bra. Snäll som Abbe är fick jag hans tofflar i storlek 39, vilket är tre storlekar för stort för mig.. men tack ändå! =)
Som pricken över i:t på det kan jag knappt gå nu, har säkert fått ryggskott eller nått haha. Skillat också att jag har träningsverk sen igår, dålig kondis så det bara sjunger om det!
Ikväll ska jag träffa Tove!
Puss!


Klassen med stil? (;  hahahahaha!

Frida Sjöberg

Julfest i skolan

Godmorgon (;
Idag är det innebandydag i skolan och just nu har jag svårt och till och med stå på benen. Resten av kroppen hänger inte heller med, kan bero på att jag gick och la mig vid ett igår?
Julfest i skolan var det! Som Marre och jag trode att ingen skulle på. Men när vi väl var där var det massor folk där! Det blev inte som man trodde, och hela kvällen var sjukt rolig! Så nu har jag ont i benen efter allt dansande ;p
Snart kommer Marre till mig och vi ska fixa oss lite innan skolan till innebandyn.. utklädning vare ja.. som på luciainebandyn. Men jag har ingen större lust och klä ut mig just nu så haha!
Skriver senare (:

Frida Sjöberg

there's hearts all over the world tonight

Hejsan! Sista riktiga skoldagen klar och det är heeeeeelt underbart.
Julbord var det i skolan och vi skulle sitta med våran klass och med våra mentorer. Hahah.
Efter skolan tog ju då jag Marre Ole Fia och Sara bussen in till stan där vi gick direkt til Thai Coconut, där det var alldeles underbar god mat! Rekomenderar verkligen ;p!
Efter det gick vi på stan en stund, blev lite tittnade och handlade haha. Träffade också Frida en sväng!  Också Fanny (:
Jag och Marre åkt sen hem med Marred föräldrar och nu ska jag snart äta eller nått, även fast jag fortfarnade är mätt. Har också sjukt ont i skinkorna, vad i skoge har jag gjort lixom? Hahaaha!  Ska också förhoppningsvis (!!) träffa Marre senare.
Ikväll är det också julfest i skolan, har vart okej de senaste åren. Men i år tror jag det komer gå åt skogen.. ( förlåt Ole och Fia :D ) Inte så pepp på det längre.
Lite bilder iallafall!


Ole och Fia på Thai Coconut!


Haha snuttigulligt! Marre och jag.


<3


Marre ville inte va med på bild och pekade iställer finger åt mig när jag skulle ta en julig bild på henne ;p haha!
Frida Sjöberg

godmorgon-onsdag17december



Det fick bli en höstbild mitt i hela "vänta på julen" - tiden. Klockan är nu 07.15, så godmorgon!
Borde egentligen börja fixa mig nu, men skriver ett snabbt inlägg för att jag fick lust (:
Hatar verkligen att gå upp såhär tidigt och veta att det är onödigt och gå till skolan.. då vi bara sitter på lektionern och stirrar in i väggen ungefär. Mattebingo? Hur kul är det? Haha ska egenligen inte klaga eftersom jag hellre gör det isåfall än riktig matte. Men ändå Samir..? Hahaha. Idag iallafall efter skolan tar jag Marre Ole Fia och Sara bussen in till stan. Där det ska bli mer julklapps tittande, och handlade (för deras del). Fast mamma skänkte med mig lite pengar snäll som hon är så jag har garanterat råd och gå och äta nu. Som vi ska göra, istället för att köpa julklappar till varandra. Äta på Thai Coconut. Det ska bli mysigt!
Nu måste jag fixa mig, borsta tänderna och allt sånt där haha!
Ha en bra dag! puss
Frida Sjöberg

you know me better then I ever knewed myself

Måndag den 15 december, och det känns helt underbart att det här är den sista måndagen den här terminen.
Som sagt friluftsdag idag för niorna och åttorna, eller iallfall en del åttor? =)
Iallafall vid halv 12 åkte vi som skulle bowla in till bowlingen där vi fick veta att c&d inte skulle bowla förns om en timme. Så jag Marre Frej Kalle och Anton gick till Burger king och köpte pommes haha. Sedan var det vår tur och bowla. Kan ju inte påstå att jag är nån superstjärna på att bowla men ändå? Haha. Robin Vigge och Anton bowade bredvid oss, och när dom gick tränade jag lite på deras banor och lite bättre gick det väl senare.. När de kom tillbaka sa jag att jag hade skaffat jätte många päng till dom, men det trodde dom inte på? Hahahaha! ;p
Iallafall efter det gick och Marre på stan hur länge som helst kändes det som, även fast det bara var tre timmar kanske? ;p Kul hade vi iallafall och gick runt och garvade på Cleas Olssons. Nu är jag hemma och är hur trött som helst. Blir väl att sova, kolla tv elr nått ikväll (:
Här är lite bilder iallafall! :D


Strumporna är high fashion.


Min miniman <3


Large, vadårå ? ;d

Puss!
Frida Sjöberg

puss på't


Bild från lucian som Ida skickade till mig! =)
Marre och jag står två och trea på högra sidan från mitten. =D
Och om nån hör några som cyklar omkring och sjunger jullåtar om kvällarna, så äre jag och Marre :D
Frida Sjöberg

söndag-tredje advent

Tredje advent. Det känns ju som det nyss var första advent? Haha, och snart är det jul! =)
Nyss har jag kommit hem från stan, mamma och jag köpte skor till nyår! Kan knappt gå i dom snyggt, men det löser sig säkert. Kollade även lite saker men ska önska sig i julklapp och nu längtar jag verkligen till julafton haha! Resten av dagen kommer säkert spenderas i soffan där uppe framför nån film och One tree hill. Imorn ska jag och Marre bowla med skolan haha, bara att de andra flesta av våra kompisar ska bada. Men det blir kul ändå haha (; Friluftsdag som sagt för niorna. Också bara två riktiga skoldagar kvar, och hur seriösa kommer dom va? Rätt onödiga. Skönt =)
Bjussar på en bild med, jippi! ;p


Det syns inte på bilden men på skorna är det svart spets tyg. Underbart snygga!
Blir uppåt 170 när jag har på mig dom. Känner mig högt uppifrån marken, haha!
Puss
Frida Sjöberg

lördag-13 december-lucia

Hejsan. Internet var visst på längre än vad jag trodde idag, haha!
Vad har alla gjort idag då? Själv sov jag nästan lite väl länge för det visade sig sen att jag var sjukt trött hela dagen, och huvudvärken sitter som en smäck. Fast det kanske bara är från igår? Då jag gick upp vid sex för att lussa, och sen spelade innebandy hela kvällen (;
Iallafall var jag med Marre på kvällen, Frej och Jonte ringde lite senare och vi träffade dom! =)
Imorn va det meningen att jag och Linn skulle kolla på Marres tävling i gymnastik som är inne i stan. Men lite ändrade planer, så jag vet inte hur det blir med den saken längre. Men lycka till iallfall Marre! Jag vet att du är bäst.


Marre och jag från klassfotot för iår. Jag älskar dig
Frida Sjöberg

bilder från igår!

Godmorgon! Även fast klockan snart är 3.
Igår kväll var om sagt sjukt rolig! Idag vaknade jag vid 12 ;o
Kändes som i somras. Ska snart duscha, och ikväll ska jag nog va med Marre, får se vad vi hittar på!
Nån som längtar till jul då? Jo det är ju klart man gör. Känns bara på nått sett att det inte är lika spännande som när man var liten haha! Men jag älskar ändå julen. Snön ligger nu också som ett tjockt lager på marken. Hoppas den stannar kvar över jul och nyår nu bara! Sen får den gärna försvinna och så att våran får komma fram! =)
16 blir man i vår och jag ska övningsköra som bara den. Hahah! (:

Tänkte också lägga in lite bilder från igår och så som jag inte hunnit lägga upp!


Våran söta Lucia Linn!


Haha, jag Frej och Marre lekte lite cheerleading på gympan, framtid som cheerleader? Nja, men rolig är det iallafall.
Kanske inte lika roligt för Frej (på bilden). =)


Jag Marre och Linn, efter att vi hade sminkat oss extremt mycket.


Hahahaha seriöst och sådär.


Brat Mattias, Beach boy Pierre, Nörd (farmor Agda) Frej =)


Eliten-Emoligan? (;
Samme, Sara Ole Fia Amanda och Danne! Snygga


Ole, och Fia (som inte visste hur en emo skulle posa haha)


Och sist men inte minst-Ljungsbroligan
Tobbe Pontus, Hampe (som stirrar in i kameran (; ) Robin Adde och Malin.
Frida Sjöberg

luciainnebandyn


LINNS LÄRJUNGAR ! lagfoto by@malin ; Pontus, Marre, Linn, Pirre,
Frej Jag(förlåt haha..) Mattias och sist men inte minst Kalle!
Vi måste noga sett sjukast ut på planen? Vi skulle klä ut oss till olika personligheteri en klass typ. Tre fjortisar, och det kan ni väl bara gissa vilka som var det? Haha. Pontus skulle va brat, men han blev nån ihopblanding? haha
Pierre skulle va beach boy, haha ni vet solhatt, simglajjor, badkläder? =)
Frej, skule va nörd med stora glasögon, men på bilden vet jag inte? Superman/dracula? Mattias var brat. Och Kalle skulle vi sminka som emo. Men han blev väl lite av en blanding med? =)
Iallfall var hela kvälen sjukt rolig!  Även fast vi kom sist i våran serie så hadevi sjuktkul iallafall.
När vi skulle cykla hem så blev det snöbollskrig och jag ve inte hur många bollar jag och Marre fick i nacken av Robi och Albin.
Fler bilder kommer nog att finnas på min bilddagbok; frid-a
Puss på en rolig dag och kväll.
Just det! Luciaframträdandet gick bra och hela dagen var slapp. Puss igen.
Frida Sjöberg

torsdag 11 december

Nyss hemkommen från bion! Eller nyss och nyss, för ett tag sen. Twilight, jo den var så bra som alla sa att den var. Värt pengarna. Bara att när Marre skulle hämta ut biljetterna, frågade om vi var 15. Vi sa ju då ja såklart. Men ändå undrade dom om leg? Hahhahahahaha ser vi så korta ut? Nae.
Nu har jag nyss kollat sista avsnittet, för säsongen, av Andra avenyn. Ska ta en dusch nu och gå och lägga mig skapligt. Blir och gå upp imorn runt sex, för att möta Marre vid sju, Haha att åka till skolan klockan 7 på morgonen det finns bara inte. ;o Men iallafall ska vi ha en sista Luciaövning klockan halv 8, innan själva alltet framförs för skolan klockan halv nio. Nån som har druvsocker? Haha och jag är sjukt nervös :o Liksom tänk om man snubblar, eller börjar garva eller vad som helst? Jag komme var luciatågets tomat isåfall. Jag som aldrig brukade skämmas förut? Det har kommit på senare år, att man bara känner hur röd man blir i ansiktet haha! Usch. 
Roligt inlägg och så ja, pusssgodnatttttt!

Jag var bara tvungen! =)
Frida Sjöberg

taken all of my energy

Usch vad har jag gett mig in på? Haha jag ser ut som en stor bebis i mina luciakläder jag just nu har provat. =/
Idag har nästan hela dagen spenderats i gympsalen med övningar inför imorn. Det blir säkert bra,bara att jag kommer också säkert skämma ut mig. Vi hade i allafall mentortid på slutet, där Elin och Lars bjöd på skumtomtar! Haha.
Nu lite senare ska jag och Marre in och se Twilight.  =)

Frida Sjöberg

klass-9d

Onsdag.
Matte prov idag som gick skäpprätt åt skogen helt enkelt. Men Samir sa till mig senare att jag iallfall hade G! Usch, matte är nånting jag verkligen inte tycker om. Iallafall fick vi också reda på Engelskaprovet idag där jag fick MVG =)! Men VG i slutbetyg, också VG i slutbetyg i svenska. Och VG på biologiprovet. Det var nån som sa att det skulle va pinsam om man inte fick mvg på sexualkunskap? Hahaha, det är inte så lätt som man tror.
Annars var skolan som vanligt: Abbe kollade på pokemon på basen. Mattias Danne och Ogge kommer med sina lustiga idér.Linn jag och Marre tjaffsar om nått larvigt? (; haha. Som vanligt aså? ;)
Nu sitter jag här med skolkatalogen i knät, som äntligen har kommit. När var det vi tog korten? I början av september! Herregud vad segt. Alla andra skolorna fick den i september-oktober :o.
Iallafall bilden finns nedan
Nu ska jag nog kolla mysigaste filmen, Love Actually. Får se om jag kanske skulle ringa Linn och Tove sen (: ?
Imorn har vi sovmorgon eftersom vi ska repa i gympsalen till Lucian typ hela dagen. På kvällen ska jag och Marre förhoppningsvis på bio med. Twiligt. Alla säger ju att den är så himla bra, så den är väl värd att ses!  På fredag blir det luciainnebandyn med! ska bli riktigt kul (:
Länge sen också jag Marre och Linn hittade på nått tillsammans, jag älskar er!



Tyvärr ganska liten? Klass 9D
Översta raden; peter micke adde frej sara johanna mattias abbe lizette
Mellersta; lars anton hilma gabriella ole fia alex elin
Nedersta; tourosiu simon kerstin kalle marre jag rebecka johan sara
Borta är typ Robin och Hampe (:
Frida Sjöberg

se dig omkring, har du funnit din plats?

Hello.
Nyss hemkommen från skolan som har vart? Konstig på nått sett. Ingenting har vart som det brukar vara känns det som?
Iallafall hade vi sovmorgon till halv tio. Och efter det var det svenska i datasalen som gällde. Efter det SO, mat och matte. Där jag idag fick reda på att vi ska kunna en sak som hette phygrasos sats(ae vafan jag la det inte på minnet), tills imorn då vi har prov. Kul?
Ska till stan sen nu senare med min bror och möta mamma.

Det känns ändå alltid som nånting saknas?


Frida Sjöberg

jag är rolig!

Förlåt förlåt förlåt.. haha

ALLA TJEJER GÖR TESTET tonåren / kärlek / vänner / mogenhet / nöjd med

Tonåren
Hur gammal är du?
 15, 16 om snart tre månader (:
Har du det bra hemma? Jadå
Har du bra självförtroende? Jo, för det mesta
Kan du lita på dig själv? Haha va? Antar väl det?
Hur tycker du att ditt liv är? Bra väl.
Har du ett bra liv tycker du? Samma fråga? 
Vill du ändra på något i ditt liv? Jadå, alltid finns det nått.
Är du nöjd med din kropp? I helhet, ja det tror jag.
Något du vill ändra med din kropp? Ja.

Kärlek
Har du någon kille/tjej?
Nej.
Vill du ha kille/tjej? Javisst?
Gillar du någon nu? Jag gillar väl måga människor här i världen! Haha
Trivs du tillsammans med någon kille/tjej? Ja det är klart.
Gillar du långa eller korta förhållanden mest? Långa.

Vänner
Har du bra vänner?
Ja.
Du tycker om att va med dina vänner? Såklart!
Har du många vänner? Man kan aldrig ha får många, men jag är helt nöjd (:
Vad heter dina bästa vänner? Har väl många, men Marre och Linn
Vad är bäst tycker du, med få bra vänner, eller med många som man inte kan lita till hundra? Få bra vänner.

Mogenhet
Har många sagt att du är mogen för din ålder?
Haha jag vet inte? Kommer inte ihåg.
Har många sagt att du ser äldre ut än vad du är? Ja.
Har du fått höfter? Hahaha. Ja
Tycker du mer om att vara på stan än att vara med kompisar hemma och "leka"? Haha, vad betyder "leka"? Men jag gillar både och!
Du älskar att shoppa? Det är klart.

Nöjd med
[x] Ögon
[ ] Näsa
[x] Händer
[x] Fingrar
[/] Naglar - när jag väl har fått igång hela stop&grown-grejen
[x] Ögonfransar
[x] Läppar
[x] Öron 
[ ] Ögonbryn
[ ] Ben
[x] Ansikte
[ ] Hy
[ ] Lår
[ ] Röst
[x] Fötter
[ ] Tår
[/] Rygg
[x] Armar
[/] Rumpa
[x] Mage
[x] Helheten

Positivt :D
Frida Sjöberg

måndag8december

Hejsan!
Luciaröstningen idag-Linn blev lucia!  Grattis till min älskling.
Och jag blev "reserv-lucia" hahahaha. Får nöja mig med det!
Annas var skolan idag tråkig och så som vanligt. Jag och Marre blev klara precis i tid med våra skålar på träslöjden så vi fick iallafall g på det. Efter det var det luciaträning som vanligt.
Vi skulle egentligen också fått reda på engelska provet idag. Men Cathrine har fått en propp i örat? Haha, så hon hade inte rättat än. Intressant? Biologi provet gick också bra.
Efter skolan åkte jag hem och sov, kollade på One tree hill. Resten av kvällen kommer spenderas? Hemma säkert.. tråkigt som vanligt these days.
Veckan i övrigt tror jag komer bli bättre än förra iallafall! Imorn ska jag och Mamma åka in och iallafall köpa lucialinne som jag inte har nån än ;o. Också skor och lite till jul/nyår ska med köpas om jag själv får bestämma? (;
Tror också att jag och Marre ska på bio nån dag! Kul. På fredag är det också Lucia och Luciainnebandyn!
På tal om det måste jag leta runt lite efter roliga kläder nu.. hah!
Ciao
Frida Sjöberg

sjunde december

Fjärde inlägget idag? Haha!
Idag har jag;
- Sovit
- Pluggat
- Ätit
- Kollat kanske 4 avsnitt av One tree hill
- Ätit kinamat
Haha, låter som en rolig dag. Och nu ska jag plugga lite mer.
Imorn är det måndag, och det ska bli röstning om Lucian. Lite nervöst ändå ;o


Så jävla snygg.

Frida Sjöberg

gu så rolit' en kan ha, igen

Haha, jag har fortfarande jätte tråkigt.
Och det här är mest roligt för de som känner mig och min kompisar.

Jag har en del att bekänna...


Ibland önskar jag att jag vore Frej även fast han är otrogen mot Jurre med Marre. Precis innan jag somnar tänker jag på Oscar H och den enda som gör mig riktigt jävla pissed off är Tove PDanne B har ingen smak i konst och Jalle skulle jag helst vilja stå och svära på ungerska till. Igår skulle jag köpa en födelsedagspresent till Pontus F men köpte istället ett paket cigg och ljög sen om att Mattias hade rånat mig på 46 kronor. När jag ska sova och är rädd tänker jag inte att det är ett monster någonstans i mitt rum, utan att Sara ligger och har sex med Vigge under min säng! När Elin J flörtade med mig fastän hon var tillsammans med Fredrik G hade vi sex och så rådumpade jag henne dagen efter och berättade för Malin H att jag blivit våldtagen. Nu ska jag dissa Robin och och istället åka in till stan och möta Tim för att snacka skit om Jenny B.

Ta fram din mobil. Byt ut namnen i berättelsen mot namnen som random kommer upp i din tel-lista.

Hahhahahahahahahah så tråkig.
Och här har ni en bild på mig och skratta åt också! Som är två år gamal.


Se så kul man kan få det om man ansträngar sig lite? HAHAHAA

Frida Sjöberg

gu så rolit' en kan ha

Tråkiga söndagen blev just ännu tråkare..
Hahahah!

VAD FÖREDRAR DU PÅ MOTSATTA KÖNET;
Mage, snopp eller armar? Haha allt? nae men vet inte, jag älskar snygga armar!
Bruna, blå eller gröna ögon? Spelar väl ingen stor roll men blå och bruna. Haha
Långt eller kort hår? Mittemellan!
Lång eller kort? - Lång.
Charmig eller rolig? Båda. Nån som får en att skratta iallafall!
Att de röker eller snusar? Isåfall hellre rökare än snusare.
Hur stor betydelse har kläderna? En del kanske. Men den är inget man lägger så stor märke till när man var tillsammans ett tag.
Gillar du någon just nu? - Ja, jag tycker om massor människor (:
Gillar någon annan dig just nu? Det vet jag inte. Man får väl hoppas det.


HAR DU;
Blivit kysst? Ja.
Stått på scen? Ja.
Varit med om en bilolycka? Lite halvt kanske.
Klättrat på berg? Ja.


ANTINGEN ELLER;
Kallt eller varmt? Varmt.
Blått eller rött? - Båda.
Regn eller snö? Snö!
Ull eller bomull? Haha? Bomull.
Rosor eller tusensköna? - Hahaha? Rosor.
Vår eller höst? Vår helt klart.
Historia eller vetenskap? Inget.
Matte eller engelska? - Engelska.

SENASTE SOM DU;
Träffade?  Mamma.
Pratade i telefon med? Marre.
Sov tsm med? Robin tror jag.
Skrattade med? Marre!
Såg på tv:n? One tree hill. 
Hata? Haha.
Slog? Vet inte, Marre på skoj?
Skratta åt ? Marre!
Frida Sjöberg

breath, you know you can


Bilden är från igår i sporthallen, jag och Olivia med våran tradition att ta kort på toaletten där varje vinter haha! ;o
Som det föresten ser ut som jag har fått två stora blåtyror på haha.
Igår som sagt firades mor min av släckten. Vid fem åkte jag ner till sporthallen och kollade handbollsSM med folk. Åkte sedan hem och hämtade pengar, mötte Marre, köpte godis, åt mat, åkte hem till Marre. Där vi först spelade Guitar Hero, som jag är verkligen helt sjukt dålig på så jag blir bara arg och Marre garvar åt mig haha. Vi kollade sen 'Mamma mia'  som var helt okej. Kvällen bestog sen av mycket skratt och det behövdes. 
Idag är det söndag som betyder att jag måste plugga och sen får jag se om jag tar mig ner till sporthallen vid 3, då killarna hade match igen. 
Annars då? Nae aså.
 

Frida Sjöberg

melissa horn - hanna

Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut
Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla här omkring
Det fanns en kärlek
Men den har brunnit ut
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas till slut
Du säger att du minns och att det känns som igår
Men det va för länge sen för att ens kommas ihåg
Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
Det vet jag när jag se dig, vart har du tagit vägen?
Jag gav upp för länge sen
Jag gav upp för länge sen
Men du är kvar med samma folk
Kvar med samma namn, lever kvar i samma dans och du går i samma kläder
Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder.
I ett övergivet hus.
Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon, att jag försvann för länge sen.
Det finns ingen att behaga.
Inget att förklara.
Inget att försvara.
Jag gav upp för länge sen.
Jag gav upp för länge sen.
Frida Sjöberg

I could stay awake just to here you breathing

Godmorgon.
Idag ska vi som sagt fira mamma med släckten. Senare tror jag att om jag kommer ifrån, att jag ska kolla på handbollsSM i sporthallen med Linn, Pöjkarna.
 Och nu efter den här helgen, är det faktiskt bara två veckor kvar i skolan. Som kommer bestå av minst ett prov iallafall, säkert ett till matte prov med. Luciainnebandy, klassinnebandydagen, friluftsdag med alla nior. Bowling blev det där tror jag? Rätt sköna veckor ändå så. Nästa termin däremot.. vill inte ens tänka på det, haha.
Nu måste jg gå och va social, (;
ciao
Frida Sjöberg

När det blir varma sommardar, kom ihåg mig då


Jul/nyårs klänningen fixad och klar. Frågan är bara om man ska ha tunna svarta kanske mönstrade strumpbyxor under? Eller barbent och sola solarium innan? Bara att det kommer bli så sjukt kallt, fast iförsig kommer mestadels av tiden spenderas inne. Haha kände att när jag provade klänningen med svarta leggins blev det för svart. Men jag fick även med mig hem en ny foundation, en bh (jag och Linn köpte varsin bh till varnn i tidig julklapp) trosor och julklapp till Marre. Vi åt även på mcd efter två timmar på stan, och då är man ganska hunrig. På kvällen åkte vi ner till gården och där var det väl rätt trevligt.
Nu har jag städat mitt rum mitt i natten typ.. haha har sjutit upp det, eftersom vi får gäster imorn eftersom mamma har fyllt.
Nu ska jag kolla lite one tree hill, det går inte att ogilla det aså (:
Puss
Frida Sjöberg

femte december

Det är som att leka med eld när du tar upp det här igen
För du ser i mina ögon, jag försvann för länge sen

Grattis Mamma på 42 års dagen!  (tror jag det var? :$)
Dagen började med sex och samlevnad som vi har prov i på Måndag.
Fortsatte sen med SO, gympa, matte mat basen..
Och nu är det bestämt. Luciainnebandyn, det har ju vart väldigt mycket strul kring det. Först skulle jag och Marre va med Tobbe Robin Pontus Pontus och Adde, men det blev inte så. Men nu blev det till slut jag Marre Linn Emelie Frej Pirre Mattias Kalle och Pontus. (:
Nu ska jag snart fixa i ordning mig för att sen gå till bussen.
Jag och Linn ska börja leta julklappar, och kläder till jul/nyår! (:
Får se också vad som händer ikväll (:?
Puss


Jag och Linn förra sommaren innan våran dansuppvisning haha! <3
Frida Sjöberg

torsdag



i need a hero
Frida Sjöberg

the sun will come trough, it's gonna shine for you

Hej.
Skolan idag orkar jag typ inte snacka om, haha lixom vem är intresserad?
Iallafall satte dom upp luciakanditaterna på väggen idag, usch. Bilden finns nedan.
Aja snart kommer Marre hit och vi ska äta lite kladdkaka och plugga engelska, som vi har stort prov på imorn.
Får se om vi hittar på nånting en aning roligare senare!
Det är en jäkla tur att jag har dig bästa.
Puss

Haha såklart ble det ju inte en så jätte bra bild eftersom den är tagen med mobilen men ändå?
Överst: Jag, Linn, Emma och Sara (som ni ser är dom tvillingar så vet inte vem som är vem? :$ hah)
Och under: Jenny, Anna, Amanda och Olen! (:
Det har väl tagits bättre bilder på mig än de där? Men man får ju hoppas på det bästa iallafall (: !
Frida Sjöberg

so is it goodbye?


Nyfärgad och nyklippt.
Inte för att klippningen syns så mycket, men jag vill ju ändå ha långt hår så hon tog bara det mest slitna, och sen klippa upp lite.
Jag har också skrivit och komponerad klat min låt. Hahaha ingen hit precis men får duga haha.
Har också fått en cpkböl bakom örat som gör as ont ;o hahaha!
Nu måste jag göra min 17 SOfrågor som är tills imorn.. jippi.
Puss!
Frida Sjöberg

andra december

Hej.
Kom nyss hem från skolan.. cyklat i regn helt själv. Marre är sjuk och fan? Nu ska det faktiskt va snö nu när de är december. Skolan var sådär idag igen.. ett plus som vanigt på tisdagar att vi har sovmorgon. Måste ändå berätta om dagens roligaste, så jag ber om ursäkt för min dåliga humor ;o
Jag Mattias och Frej ska gå till cykarna/moppen haha. Och Mattias säger ju då när jag råkar kalla honom för wester att han inte vill bli kallad för det! Mattias: jag ska va döda mitt efter namn! Hatar verkligen att bli kallad wester.
Jag: haha hur fan kan man döda ett namn?
Mattias: jag opererar ut det namnet ur allas huven. Haha typ som en skräckfilm, "wester 2" Höhöhöh!
Hahahaha!
Och nu har jag kommit på att jag har så sjukt mycket läxor och plugg :o
Tills på torsdag ska jag ha skrivit en egen låt+akord till den på gitarr. Och sen har vi även engelska prov då. Tills imorn ska jag skriva 17 frågor om ett företag i Sverige som heter typ Autoliv? Och på måndag har vi biologiprov.  Wuhu :D
Nu sa jag snart till frissan för att sitta där i två timmar.. :p
Puss

Frida Sjöberg

första december

Måndag.
Skolan var väl sådär, vi tog lucia kort och nej de blev inte bra. Iallafall inte på mig.
Jag fick också en bulle uppkörd i munnen av Danne, annars då? Haha.
Efter skolan följde Ole med mig hem och vi bakade min första lyckade kladdkaka på hur länge som helst haha. Sen kollade vi också one tree hill och lite mer. På kvällen åkte vi hem en stund till Samme där Ole och Samme satt och garvade åt Vänner medans jag körde GTA haha! (:
Nu har jag nyss duschat och kollade lite one tree hill på datorn, men det laggade bara så..
och imorn SKA JAG KLIPPA MIG :D
Som Ole sa är jag den ända som tycker om att gå till frissan? Det är ju as kul och fixa till frillan lite? haha!
Puss.


Bilden är från första gången jag hade färgat blonda slingor haha ;p
Frida Sjöberg

puss på daggen!


Haha Bloggproffset har hjälpt mig med bloggen äntligen.
Och herregud vad länge sen det var vi va :|
Bilden är från hm.. åttan?  (:  När vi var jämt i sporthallen och hade kul hahah!
Älskar dig ändå Polle.
Frida Sjöberg
RSS 2.0