29 SEPTEMBER 2012

Godmorgon!! Eller morgon och morgon.. haha! Sitter just nu proppmätt efter lunchen och ska snart hoppa in i duschen. I eftermiddag kommer nämligen släkten hit och katterna ska få busa lite.
Ikväll kör jag och Marre på en redig BFF kväll, utgång för hela slanten.


PUSS

Pussades lite med Jerry igår! gosi
Frida Sjöberg

28 SEPTEMBER 2012

Godkväller! Gudars så skönt det var med lite sovmorgon imorse och frukost i sängen. Men inget latande vart det idag inte. Drog ut mig själv på en PW innan mamma och jag åt lunch och jag sen åkte in till stan med Ole. Vi gick hem till Marre och hämtade henne och tog sen en rejäl shoppingrunda. Tanken var att kolla efter något snyggt till imornkväll men jag kom hem med både vinterskor OCH vinterjacka!!!!!!!!! woho. Lönen är borta men jäklar va nöjd jag är. Till jackan fick jag också ett par örhängen och ett nagelack på köpet, helnice!!

Efter det kom jag hem till ett bord uppdukat med tacos. Idag har vart en bra dag.

PUSS

Hur min dag sätt ut
Frida Sjöberg

27 SEPTEMBER 2012

GODMORGON!!! Såhär tidigt har jag nog inte vart uppe på länge.. haha! Trött som aset men taggad till tusen. Jobbar 10-17,30 och efter det tar jag lång helg! Så för mig är det fredag idag, woho! Kom till Cubus ikano!!

PUSS

 
Frida Sjöberg

22 SEPTEMBER 2012

Hejsanhoppsan. Hittade ett inlägg från igår morse som aldrig kom upp! I torsdags hade jag en välbehövlig ledig dag då jag gick ut på världens pw på 5,5 km! det ni. Sen vart jag bokstavligt talat medtvingad på hockey, HAH! Men kul hade jag ändå!! 
Igår startade då min jobb helg! 12-20 på cubus igår och donken resten av helgen! woho
Åkte direkt hem till Tove igårkväll efter jobbet. Myste lite med Emma Frida och Tove då såklart. Köpte kebab till middag och godis på det!!! Mumsfillibabba. 
Körde sen hem på motorvägen i spöregn och mörker, sjukt läskigt. Hade nästan nackspärr när jag kom hem för att jag spännt mig så mycket, haha!!

Idag var det upp tidigt för jobb 10.30-17.15! Imorn väntas jobb igen och även på måndag! Riktigt kul faktiskt, har kommit in i det nu!! Ska dock bli skönt, som alltid, med ledig helg nästa helg!

PUSS

Hjärtana på landet! gosi
Frida Sjöberg

18 SEPTEMBER 2012

Tjena hejsan!!! En ny vecka är igång och denna ser ut att även den bli full med jobb!I
Jobbade igår 12-20. Vi har det rätt lugnt nu efter sommaren så man får alltid så mycket gjort! Känns bra. Vinterjackorna är uppe och det är nästan så att man lngtar lite tills de blir lite kallare.... längtar efter mysiga halsdukar, mössor och söta vantar!! haha

Idag har jag vart ledig så jag startade dagen med ett timmes pass på gymmet. Åkte sen till hemköp för att handla lite innan jag åkte hem och käkade lunch och bakade brownies, HAHA! De vart torra som snuset alltså men vad är det jag sagt? jag är värdelös på bakning men SKA bli bättre!!!! ;) 
Orkar inte hämta mobilsladden och ladda över bilder så tog en kass bild på camen! enjoy

Imorn väntas jobb igen!



Frida Sjöberg

16 SEPTEMBER 2012

HEJ!! Har haft en super bra helg!!! Har vart ledig sen i fredags. Mamma har som sagt legat hemma sjuk så har tagit hand om henne och mest degat framför tvn tillsammans, snäll som jag är! ;) 
I fredagskväll åkte jag hem till Ole där hon bjöd på lite godis medans vi kollade Hamilton! Första gången jag såg den, riktigt bra! Sugen på den andra filmen nu. Åkte sen hem till Tim och myste lite med grabbarna ett tag. 

Igår åkte jag och pappa till landet med katterna en stund på eftermiddagen, skönt att komma ut en sista gång innan hösten! På kvällen åkte jag in till marre och vi drack lite vin innan vi drog ut! Hade en skit rolig kväll ute och träffade massa roligt folk! 
Idag vaknade jag upp med nordens mensvärk som har suttit i HELA dagen, fy saataan. Ligger just nu i sängen framför tvn och ska bunkra upp med chips och gods! det kan jag minsann ha idag känner jag.
Imorn väntar jobb!

PUSS

Har tvyärr knappt några bilder eftersom att min dator är så vidrig!!!! bööööö







Frida Sjöberg

12 SEPTEMBER 2012

HEJ! har jobbat stänging på Cubus måndag till idag så har vart helt slut de senaste kvällarna och inte orkar skriva något, hah! Men kul har det vart. Imorn jobbar jag 12-15 på donken så det kommer bli s l a p p t!!  Mammis ligger sjuk här hemma så ska köpa med fika hem till henne efteråt så snäll som jag är. 

Har ledig helg i helgen vilken ska bli sååååå skönt! Bus med min bästa vän står på schemat! wii

PUSS

Haha var tvungen Danne, garvar fortfarande....


Frida Sjöberg

9 SEPTEMBER 2012

TJA! Har jobbat hela helgen! I fredags på Cubus där jag kom hem med världens skööööönaste jeans!!! Vi vann nämligen jeanstävlingen förra veckan så alla som jobbat fick välja ett par jeans var. As nice! Lördag och söndag har jag jobbat på donken. 

Igår spenderade jag kvällen hemma hos Marre. Vi åt middag och gjorde efterrätt efteråt! Eller rättar sagt Marre gjorde... haha, vart sjukt gott!!! Kollade sen Kvarteret skatan filmen, sjukt rolig! HAH
Sen åkte jag hem till ett tomt hus. Mamma och pappa var iväg över helgen och min bror var hos en kompis. Jag är vidrigt mörkrädd och sov dåligt hela natten, dels för att katten var vaken hela tiden också... haha

Sitter just nu och kollar X factor. En förredetta klasskompis ska va med.....och jag vet att han faktiskt går vidare till de 20 bästa.... hähähä
Imorn är det jobb på Cubus som gäller!!

PUSS






Frida Sjöberg

6 SEPTEMBER 2012

HEJ! Kom upp rätt skapligt idag på grund utav en viss person smsade typ 50 gånger... haha tack för den!
Hade en mysig kväll hos Frida igår. Vi lagade kyckling med klyftpotatis sås och sallad! Vart skit gott och efter maten låg vi i Fridas säng helt utslagna framför Efterlyst. 

Nu ska jag ut på en PW och sen till gymmet. Får se vad som händer mer idag.. Tänkte iallfall gå ut i shorts idag!!! Kanska sista shorts-dagen för iår?! Måsta passa på!!

PUSS









Frida Sjöberg

5 SEPTEMBER 2012

GODMORGON! Sov alldeles för länge idag faktiskt....... men men.
Igår kom jag hem med ett par jeans från Lager 157! Det jag hoppats bra, känns skönt!
Tänkte gå till gymmet en sväng snart och ikväll tar jag bilen till Mantorp! Myskväll med Frida och Tove, wi!!

PUSS






 
Frida Sjöberg

4 SEPTEMBER 2012

Drar in till stan för att hämta Marre och sen tar vi en mini roadtrip ända til...... norrköping!!!! woho haha. Lager 157!

PUSS



Frida Sjöberg

3 SEPTEMBER 2012

HEJ! Gud va fort den här dagen gick. Började dagen med att äta frukost frmaför oth innan jag tog bilen hem till Ole. Hon bjöd på toast och smootie, smaskens. Efter det gick vi en pw på 3-4 km(?) innan jag åkte hem en stund innan det var dags för nästa vända med Ole, haha. Hon ringde nämligen mig helt plötsligt och behövde stjuss hem då hon glömt nycklar osv. HAHA! Så slängde mig in i bilen och hämtade henne. 
Hämtade sen upp Danne och vi gick en svettig prommis på bandet på gymmet. Känner ändå att jag är skapligt duktig på att hålla igång med träningen :D riktigt bra!!!!

NU har jag belönat mig själv med en bakelse framför djurakuten! ÅÅH Det var så bra att tillomed katten ville kolla. det niii

PUSS



Frida Sjöberg

2 SEPTEMBER 2012

HEJ! Har vart en riktigt bra söndag. Härlig stämning på jobbet med glada människor! Slutade 16 och åkte då hem med en godispåse och har slöat hemma sen dess. Fortfarande helt slut efter helvetes natten i fredags, haha! Gick ut på en PW förut i uggs och halsduk.. då är det höst! Saknar dock Emme som ständigt gick ute med mig förut i timmar och pratade om allt. 
Gick förbi ljungsbro skolan och det är helt sjukt att det är 4 år sen vi precis hade börjat 9an och livet var en lek, haha! 

Imorn ska jag sätta klockan på att ringa ett samtal och umgås med Ole!

PUSS

Tre år sen! 


Frida Sjöberg

1 SEPTEMBER 2012

Heeejsanhoppsan! Hade en riktigt trevlig utgång med Marre och Ole igår, vi körde på rätt lugnt förr oss alla men hade kul ändå! Gjorde dock misstaget att äta mat mitt i natten som jag egentligen vet att jag inte klarar av hahaha!!!!
Tog sista bussen hem och mådda så illa på grund av maten att jag inte somnade förens 08.... haha!! Två timmar senare skulle jag upp för att åka till jobbet! Gick ändå bra att jobba! Var sjukt kul idag! Jeanskampanjer är igång och vi säljer flera hundra om dagen!... typ iaf, haha! skit kul!

Slutade vid 17 och har sen dess käkat middag med familjen och legat helt lamslagen framför tvn. Ska fortsätta med det och lägga mig om en timme typ... lääängtar ska bli så skönt!!!
Imorn kör jag på ett pass 12-16! wohooo

PUSS





Frida Sjöberg
RSS 2.0