28. Det här saknar jag

- högstadietiderna
- marre&frida tiderna!
- caspar

PUSS



Frida Sjöberg

VAD HAR JAG GJORT I ÅR??

Januari - Min bror fyllde moppe. Marre flyttade till staden och jag hade inte längre min bästa vän 200 meter ifrån mig. Hetsade runt i Tornby med Emme för att leta praoplatser. Vart till slut Toys R Us och Inter Sport, kul? nja. Jag umgicks med Robin och fick honom att kola på Andra Avenyn EN GÅNG. Umgicks också självklart med alla vänner! Aaaaa sen var det väl bara kallt och bläigt.

Februari - Pappa fyllde år, och vi hade sportlov. Fick en akut magsjuka, mysigt? Myste med Caspar. Alla <3sdag med Robin, fick ett jätte sött halsband, puss va. Jag Frida Joanna och Emme sprang omkring utomhus för att ta bilder till vårt estetarbete, det vart sämst haha. En cola burk sprängdes på bussen till skolan en morgon och folk fick det i ögonen, jag fick årets skratt.

Mars - Jag fyllde 17. Vi hade våra 3 veckor på APU. Det var väl kul, vi lärde oss mycket om leksaker...vad mer kan man begära??? Men de dagar vi hade på Inter Sport var faktiskt roliga måste jag säga. Hade över mina flickor för att fira min födelsedag en kväll.

April - Grillkväll hos Mattias som sedan fortsatte hos Frej och slutade hemma hos Robin, haha. Josses och mina chipskvällar. Bowling med folk, vem vann?? ;) Hade påsklov. Övningskörde som bara den. Våren kom. Badkvällar hemma hos Mattias i han jacuzzzzzzzzi. Baby fyllde 17. Hade ett roligt valborg med!

Maj - Jag och Emme var ute och spelade fotboll med vå 10åriga pojkar, haha. Det slutade med att vi fick deras chokladkakor. Kajsa hade sin sweet sixteen, trevligt. Men slutade inte så bra för mig och Emme, haha! Njöt av våren på en brygga med Sara, Olivia och en påse chips. En massa plugg och skola.

Juni - Sommaren kom på riktigt. Härliga dagar i Berg. Slutade 1an. Caspar dog.. Blev insatt i fotbolls VM. Spelade minigolf i Berg med Mattias och Marre, HAHAHA. Midsommar hos Frej. Mamma och jag åkte och köpte en ny liten misse, MAX! Han var liten som en vante och vägde inte ens ½ kilo, världens minsta misseprutt.

Juli - Marre och jag var och såg Eclipse, efterlängtad. Sol och bad med bästa. Jag och Marre upptäckte också hur kul det är att fiska!! HAHA. Jobbade för pappa, hjälpte till i trägården och lite överallt för att tjäna lite cash. Jag menar, sommarjobben finns ju inte åt alla.. ;) Jag och Robin cyklade och bada på årets varmaste dag (34+). Lanade SIMS med grabbarna och Fia. grillkväll hos Mattias. Åkte till Skåne med mamma och bror för att hälsa på kusiner.

Augusti - Olivia fyllde 17 och det firades hemma hos henne, riktigt kul. Åkte till Cypern en vecka. Rix FM festivalen, HAHA den kommer jag aldrig glömma. Robin flyttade till stan. Började 2an. UF drog igång och helt plötsligt var man företagare. Tog tag i mig själv med och skaffade ett gymkort.

September - Gymmade som bara den. Vart insatt i valet. Hösten kom. Tv kvällar och träffa folk. Emme och jag fick gratisträningar på World Class som vi utnyttjade till max ;) Köpte mina favvoskor nånsin, som gick sönder efter 1 vecka. Företagsmässa i Cloetta Center. PLUGGGGG PLUGGG!!!

Oktober - Dansen började igen och denna gång fick jag Joanna med mig, har vart skit kul. UF rullade på osv.. umgicks med vänner, pojkvän och plugget. Vart höstdeppig, kul va? Fixade APU. Bekantade mig med min nya bästa vän - Talking Tom.

November - Höstlov. Mamma och jag var i Stockholm och brände pengar. Marre skaffade en liten hundfasen som jag kärade ner mig i direkt. APUn började och jag fast på Djurmagazinet i en månad. Blandade känslor.. Mitt liv bestod av att jobba, äta och sova. Kände att livet stod på vänteläge ett tag där, haha. Marre och jag gick på bio och såg Unstopable, riktigt jäkla bra film. Hade överaskningsmiddag för Josse som fyllde 17, mysigt. Snön kom tidigt iår och vi hamnade i en trafikolycka. Ändå drog pappa och jag direkt t med bilen och körde lite halka, haha!

December - Slutade på APUn. Började med den där eviga listan som är slut snart, skönt. Mamma fyllde år. Var modell för Sara en dag. Var i Norrköping med Emme. Var med företaget på Stångåstaden, spännande ;) Paketleken hos Linda med tjejerna i klassen, lika kul som alltid. Julmiddag med mina bästa. Blev pruttad i huvet av Max. Julavslutning. Julafton. 1 år med min baby. OCH NU ÄR DET NYÅRSAFTON!!!

Frida Sjöberg

27. Min favoritplats

- Min säng
- Utomlands
- Liggandes vid kanalen om sommrarna med mina bästa vänner
- I Robins mjuka famn, aaaaaaw
- I duschen

PUSS

Frida Sjöberg

PEPPPPPPPPPPPPPPPPP

GODMORGON!!

Jag mår BÄST BÄST BÄST. Okej jag vaknade av att jag inte kuna andas genom näsan MEN ärligt, SKITSAMMA.
Är så galet tagg på nyår imorn, kommer bli å jäka bra med mina bästa vänner!!
Nu ska jag städa mitt rum, tvätta lite osv medans jag dansaaaaaar till min danslist apå högsta volym, så glad är jag ;)

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSsss!

snodde en bild från olpaaaaan!
Frida Sjöberg

26. Mina rädslor

- att förlora någon nära
- andar
- UTOMJORDINGAR..
- mörker
- djupt vatten
- fiskar&fåglar

Frida Sjöberg

LOVE IS ON FIRE

Hejhejhejhej. Allt går så sjkt braaaaaa nu för tiden. Har träffat min bästa vän en stund idag på stan för att inhandla lite smått och gott. Nyår i övermorgon HELT SJUKT PEPPPPP VA.
Hemlighetesmakeri för i sommar (snart kanske det kommer fraaaam???).
Och snart kommer min älskade pojkvän som jag inte sett på år och dar, typ.

Okej det finns ett minus. Jag är fortfarande förskyld. Men det är Robin med. SKIT SAMMA.
Tänker inte missa nånting bara för att jag inte kan andas genom näsan eller sova....??

PUSS!! :D:D:D:D


hittade en bild från nyår förra året hos Frej, blir samma klänning i år igen!
Frida Sjöberg

25. En första

Just nu har jag ingen som helst ork att sitta här faktiskt. Jag måste sova. Klockan är bar ahalv 12 men jag måste sova, är helt slut.
Så här skriver jag ett första husdjur - och det var mina kaniner Mimmi och Kim. Mer än så orkar jag inte, jätte kul va?

PUSS
Frida Sjöberg

MOBIL BLOGG

Hejhejhejhej. Passar på att blogga från mobilen när Ole och Josse har tagit över min dator och facerapear mig litw vääääl mycket ;) Vi har vart på stan idag och jag fick med mig en hel del fint hem, se där. Nu ska jag och Emme åka till Mantorp och mysa med Fridis och Joannan. Tacos och massa gott, PUSSAS VA
Frida Sjöberg

28 DECEMBER 2010

Godmorgon!
Åker in till mellandagsrean med Josse och Olivia och ett huvud tjockt med snor. Känns det som iallafall. Fan, försvinn till nyår??? ångest.
Ikväll drar jag och Emme och gör Mantorp osäkert... eeehheheh eller åker hem till Frida, men det är typ samma sak.

PUSS

Frida Sjöberg

24. Det här får mig att gråta

Alltså, tråkigaste ämnet på listan.

- break ups
- svek
- döden
- djurmisshandel
- när jag har lågt blodsocker och blir arg
- om man slår i huvet??? hihi

osv osv osv

PUSS
Frida Sjöberg

YES I WOULD DIE FOR YOU BABY, BUT YOU WOULDN'T DO THE SAME

Hello bloggiloggen. Har inte haft någon lust att skriva här dag. Osis va??
Har vart en hemmafru idag. Tvättat, bakat, städat kattdass osv, kul att läsa om?? hihi
NU står pappa och lagar wok och jag har gjort kladdkakemuffins till efterrätt!
Ikväll ska jag gosa ner mig i sängen med halstabletter som sällskap, kunde vart mysigare ju.

Imorn drar jag Ole och Jossis till mellandagsrean, trångt osv. Vem vet, kanske hitar nått fint till nyår?? Annars blir det förra årets klänning. Ni vet den jag knappt kom i? Det löser sig nog ;)
På kvällen åker jag och Emme hem till Fridis i Mantorp dit också Joanna kommer, mysmys!!

PUSS


en söt bild som Marre tagit i början av 8an skulle jag gissa. tycker om min stil jag hade med UCLA tröja och emovans, hej där
Frida Sjöberg

EN ANNANDAG JUL

Tjosan i trosan! Idag mitt herrskap så mår jag inget vidare. Har åkt på en liten förskyldning. Får hoppas att det är borta till nyår. Ser föresten fram emot nyår så att de bara sjunger om det.
JAJA, nu ska jag och Emme ut med Selma, kanske slänga sig i någon snödriva???

PUSS
Frida Sjöberg

STYLE BY TYRA

Jag tycker faktiskt inte om att handla över internet. Jag undviker det så mycket det går. Det är inget jag förstår meningen med. Man får grejerna flera dagar efter man beställt det. Och det kostar alltid mer än vad det skulle gjort om man bara hade gått och köpt det i en vanlig affär OCH fått det på en gång. Hah, förlåt men så är det ju??

Iallafall, style by tyra. Kan inte dom ta och öppna en affär i typ... ljungsbro??

Frida Sjöberg

23. Det här får mig att må bättre

Rätt självklart va?



















Frida Sjöberg

test blogg från mobilen!

Tänkte se om det gick och blogga från min mobil och SE DÄR det gick. :)))))
Frida Sjöberg

22. Det här upprör mig

- djurmisshandel
- mord
- våldtäcker
- diskriminering
- att jag har korta ben
- att man inte kan äta hur mycket chips som helst
- att det är för kallt för att sticka ut näsan just nu
- mobbning, ja ni vet listan kan göras låååång...

PUSS

Frida Sjöberg

25 DECEMBER 2010

Juldagen idag. Vi har vart hos farmor och ätit mat och kakor i massor, på julen är det helt ok! ;)
Nu har jag somnat lite framför vänner och ska käka tacos. Ikväll ska jag träffa Oliviiiaaaa!

PUSS

när man väl sitter på skitdatorn får man ju passa på, den har ju ändå 2874287389284 bilder ;)

Frida Sjöberg

FÖR ETT ÅR SEDAN


Frida Sjöberg

21. Ett annat ögonblick

Frida Sjöberg

JULAFTON 2010

Haft en bra julafton? Det har jag. Mysigt sällskap, god mat osv osv osvosv. Bra klappar med, jag som bara hade skrivit PENGAR!!!!!!! på min önskelista. Fick en ny mobil, inte helt fel ju??

Men roligast av allt nästan var min brors julklapp.. xbox 360 kinect, ALLTSÅ!!! Jag som inte är så haj på de här med tvspel, wii och allt va det heter. Haha, men min gud alltså. Nått av det roligaste som jag gjort. För de okunniga som jag är kinect som Wii typ, alltså man flänger runt och hoppar, sparkar osv osv + att de samtidigt tar massa kort på hur ful man är när man spelar det, HAHA!!
Jag lovar, jag bjuder hem vem som helst av er (nästan) för att spela lite kinect.

Nu ska jag spela lite mer tvspel med min bror eller kolla på film.
Imorn ska vi som vanligt till farmor, hon vill ju också bjuda på mat, hihi!

PUSS






klart att max är dagens modell va
Frida Sjöberg

GOD JUL!


FRÅN OSS ALLA (jag och fibas) TILL ER ALLA EN RIKTIGT GOD JUL

Nu ska vi dricka glögg och vänta på resten av släkten!

PUSS
Frida Sjöberg

UPPESITTARKVÄLL

Ligger i soffan med Max sovandes i knät framför uppesittarkvällen. Varken jag eller Fibas vann något på våra lotter, hade ju hoppats på en bil ju..... Ikväll har vi haft en mysig kväll här hemma med revbenspjäll mat och julgodis, jag älskar julen! ;) sen har jag också samlat ihop två kassar med kläder som jag ska skänka till fattiga barn, hur snäll är i inte jag? ;) PUSS
Frida Sjöberg

20. Den här månaden

Den här månaden har gått fort!
Jag älskar december, speciellt just nu. Med all snö, det känns som man är innuti en sån där bubbla man skakar på så snöar det i den?? Haha, jag tycker det är mysigt nu, men lär va riktigt trött på det om några veckor.

IALLAFALL, den här månaden började under den tiden jag var ute på APU fortfarande. På djurmagazinet började de fira jul tidigt. Julgranen var uppe redan i november och vid decembers början ställde dom fram minst 5 lådor med skumtomtar. Inte bra för mig, haha!

Men APUn slutade och skolan började igen.. så jaa det var väl det vanliga, UF inlämningsuppgifter osv. Dock inga prov innan jul, det tackar vi för.
Var modell för Sara med, kollade på Lucia tåg i skolan, färgade håret osv osv.

Men månaden är ju inte slut än, imorn är det julafton och om en vecka nyår! Kommer bli hur bra som HELST.

PUSS!

Frida Sjöberg

BABY I JUST WANNA DANCE

GODMORGON

Vaknade helt uppspelt som om det vore julafton, men nej idag måste jag STÄDA. Iallafall enligt mina föräldrar.
Deras tjat tränger in i min hjärna och äter lite där. HAHA.
Nae men vi ska förbi ikano med, och hämta mormor. HOPPAS DET INTE SNÖAR SÅ MYCKET!! Pappa tror inte jag kan köra ända till Rimforsa i snöoväder...pff snälla lille vän ;)
Haha..
Nae men people, checka in min danslistaaaaaaaaaaaa!

KLICKA PÅ BILDEN!
Frida Sjöberg

22 DECEMBER

JAHA NU HAR JAG OCKSÅ JULLOV!!
Vi hade en julshow i skolan, åkte hem med 12 bussen och somnade i min säng ett tag.
Nu har jag vart på gymmet, ätit pannkakor, tagit en dusch och ska sätta mig på en buss till Robin!

Har inte en ända bild på denna lånedator så här kommer det se tråkigt ut.. om jag inte lägger över några bilder... fast inte nu ;)

JUST JA - Dag nr 18. Det här ångrar jag, trycker jag in här. Kommer inte upp nått i min skalle just nu, orkar inte tänka efter. KUL VA?

PUSS

Frida Sjöberg

AVSLUTNING!!

Godmorgon!
Ska skriva lite snabbt nu, om det går på den här sega datorn?? hihi
Idag är det avslutning för oss, äntligen va??
Antar att det blir nått på NH osv.

Efter det ska jag svänga förbi stan, fixa sista julklappen. Ta en sväng på gymmet och ikväll åker jag hem till Robin.
WIIIIIIIII BARA JAG SOM ÄLSKAR JUL??? hihi

PUSS
Frida Sjöberg

18. Min favoritfödelsedag

Jani, vad ska man skriva här??
Har väl inget speciellt minne av någon speciell födelsedaaag, hehehe. Alla har vart bra på sina sätt, men oftast har dom vart lika dana. Kan bli så. Men när jag fyller 18 DÅÅÅ, hihi.

Idag har jag haft sämsta dagen, min dator har kraschat så sitter här nu med en lånedator. JAPP MITT LIV GICK UNDER LITE..
Nu har Robin kommit till mig och vi ska kolla på The Book Of Eli, han säger att den är bra så får väl lita på de.
Imorn är det skolavslutning!!

PUSS
Frida Sjöberg

SISTA DAGEN INNAN JULLOV

Godmorgon!
Har sovmorgon till 1 men blev väckt nu utav min bror och hans kompisar storma in som en elefantflock i hela huset. Någon har jullov? Någon har inte jullov än. Blä

Idag är det iallafall sista "riktiga" skoldagen för min del, vår UF lärare ska sluta och det kommer innebära mycket strul för oss, kul så här innan jul!!! wihoo. Haha nej nu är det glada miner! 3 dagar kvar till jul :D

PUSS!


Frida Sjöberg

KATTFIS

Har precis vart ute en sväng i kylan med Emme.
Nu ska jag kolla in den nya serien Morden i Sandhamn, hoppas på att den är hel najs.
Förövrigt fes min katt mig i huvet idag, det var gött.

PUSS


Frida Sjöberg

17. Mitt favoritminne

Efter lite tänkande kom jag fram till......när vi åkte katamaran i Cypern!!
Låter bilderna tala för dom själva;








Frida Sjöberg

LAST NIGHT

Det var Ming med Marre Olivia och Josefin. 
Fyra små rätter satt fint.
Blev rätt lack på östgötatrafiken som snodde en hundring av mig, dö va??

PUSS

njut av mina suddiga bilder!!


Frida Sjöberg

16. Min första kyss

HAHAHA, det här kan jag skratta länge åt.
De flesta som läser detta vet nog vem personen är, hampus.
Vi gick i samma klass 5an-6an. Okej efter det med men det var då saken gällde. Haha.
Egentligen hade vi "pussats" en gång innan när vi blev tvingade. Ni vet när ens kompisar ba MEN PUSSAS DÅ???? och man stod där och skämdes ihjäl?? hahaha.

Men det räknas inte. Min första kyss räknas jag (även fast det är skrattretande) en gång när sjuan precis börjat. Vi var några coola kids som satt i lekparken utanför sporthallen. Och av nån anledning skulle vi ta våra cyklar och åka nån stans. Sen helt plötsligt så vänder sig han om och kysser mig. Paff som jag vart gick jag bort till min cykel bara. HAHAHA. Jag tror iallafall att det var så..... nog om det.


Ikväll ska jag och flickorna ut och käka våran årliga julmiddag! Hah låter som vi är 40+ men ibland åldras man tidigt.. ska bli kul iallafall!!

Tjingtjong (istället för puss va???)


såhär söt var man på den tiden! det ni
Frida Sjöberg

NYÅRSKLÄNNING?


Nu ska jag baka julgodis och ta en lååång dusch med ansiktsmask och grejer! ;)

PUSS
Frida Sjöberg

15. Mina drömmar

Ajaj, svåraste kategorin typ. När jag var yngre var jag helt inställd på att bli antingen popstjärna, delfinskötare eller frisör, haha. Men nu, inget alltså. Vad händer med mig?? Blir nästan stressad. Slutar ju gymnasite om 1 ½ år typ. Haha ja okej, jobb är ju inte bara drömmar.
Så jag kan ju säga såhär min dröm är att ha ett körkort, att kunna resa utomlands med mina bästa vänner, att få ha Robin vid min sida så länge som möjligt, att det blev fred på jorden, att jag blev rik, att jag gav bort massa pengar till fattiga barn. Att jag bekämpade cancern, att jag uppfann nyttiga chips, HAHA ja ni vet?? 

Det är rätt tråkigt att jag inte har nått att verkligen sträva efter. Önskar att jag fick en knäpp och bara SHIT DE VILL JAG GÖRA RESTEN AV LIVET!! Men aja, det kanske kommer??

PUSS

Frida Sjöberg

SO CLOSE NO MATTER HOW FAR

Godmorgon!
Hade en sjukt rolig kväll igår! Körde paketleken, spel osv osv. Var en evig fight om två kroppspennor (ni vet sånna som man målar på varann och sen slickar upp) och en ring, HAHA! Från att ha inget i början gick jag till att ha vunnit chokladtomte, bodyscrub+ansiksmask och Fridas godistårta, mumsfillibabbaaaa. Hade som sagt en skit bra kväll men bilder det blev det bara EN. Kul vaa?? Lovade mig själv att ha med kameran men sedär den glömde jag. Kanske får några bilder skickade till mig men tills dess får den nedan duga.

Idag ska jag ligga i sängen... tills jag hittar på nått annat ;)! Känns som de är söndag idag. Har ingen lust med nått, haha!


mina två finisar Frida och Joanna<33333
Frida Sjöberg

14. Vad hade jag på mig idag???

Nu undrar ni väl sjukt mycket vaaaaaaaa??? haha..


Frida Sjöberg

LET'S HAVE TOAST FOR THE DOUCHEBAGS. LET'S HAVE A TOAST FOR THE ASSHOLES

Godmorgon!
Studiedag idag, känns hur bra som helst, även fast jag vaknade halv 9... haha. Mamma är ledig idag med så idag har vi en dag för oss själva. Snart ska vi sitta oss i bilen till Ikano för att köpa lite julklappar. Och efter det hoppas jag att jag kan hinna kommer över till Emme...? (a) haha.

Ikväll drar vi till Linda för skkkkooooooooooojjj!


Frida Sjöberg

13. Den här veckan

Godermorgen! Sticker snart i väg till min ända lektion - gym ;) haha!
Efter det följer Robin med mig hem. Mysmys. Sen är det ju PH final ikväll, går ju inte att missa?? haha
Men nr 13 på listan här då!

Måndag - Skola till 11 typ, gick till Trädgårdsföreningen för att få svar på lite frågor. Sen satte sig jag och Emme på en buss till Ikano. Gick där ett tag!
Tisdag - Åkte in med Joanna och Emme till ett av stångåstadens kontor och fick lite duopads sålda!! Great, hade sen en tråkig lektion och efter det slutade vi. Åkte hem och sov.
Onsdag - Var i skolan, åkte hem. Åkte nästan direkt till frissan. Satt där i två timmar och fick håret klippt och färgat, gött.
Torsdag - Idag ska jag åka in och gymma. Sen leka med min pojkvän.
Fredag - STUDIEDAG!!! Hade tänk gå över till Emme en stund på dagen för att prova ett linne jag är sugen på att låna.. hihi. På kvällen ska vi in till Linda där vi ska mysa med några tjejer från klassen. Paketleken osv, kul!
Lördag - Inget bestämt ännnnnu, sova!!
Söndag - Tjejerna och jag ska ut och käka på kvällen på Gingis Khan, hur gott?? Våran årliga julmiddag istället för julklappar ;)

Kul va?? Nu ska jag slänga på mig träningskläder!

PUSS


Frida Sjöberg

YOU'RE AMAZING JUST THE WAY YOU ARE

Tjollahoppsan. Precis hemkommen från frisören, klippte och nu är det kort igen. Men sånt som behövs ibland. Färgade också, är nöjd. Men funderar på om jag tröttnat på att vara såhär blond...hm tål att tänkas på.
Imorn har jag sovmorgon till 2!!!!!! Sen väntar en timme på gymmet på idrotten, inte helt fel.
Hoppas på att min baby följer med mig hem efter det om han frisknar till den stackaren!!

Nu ska jag ta tag i extra uppgiften för ett högra betyg till turismen innan näst sista ph!!! =) 

PUSS

jaaani om min CAM HADE FUNKAT?? (föresten hur kan en INBYGGD cam bara försvinna??) så hade jag kunnat ta en "tjoohej såhär ser jag ut nuu" bild. Men nae, det ser väl ungefär ut såhär:
Frida Sjöberg

12. I min handväska

Jaaaaani vad har jag där??
Brukar väl oftast gå omkring med skolväskan så där i har jag:
- dator
- laddare
- plånka
- ipod
- skrivbok
KUL??
Frida Sjöberg

ICA JERRY<3

Bästa Ica reklamen som gjorts hitills!!


Frida Sjöberg

11. Mina syskon

Jag har en liten fisbror vid namn Andreas aka Fibas. 
Jag har kallat han Fibas sen jag var 10 ungefär.. fråga mig inte vart jag fick det namnet ifrån, det bara kom upp haha.
Han hatar det, speciellt hatar han det eftersom att hans kompisar tagit efter det med.. heheheh

Iallafall han är snart 16 år. Längre än mig (illa??) och går snart ut nian. Han spelar innebandy och fotboll i diverse lagen, juniorlagen, a-lagen, östgötalagen och gud vet vad. Själv håller jag nästan inte reda på nått. Vet bara att vi ska till Karlstad efter nyår för att kolla på nån cup.. haha. Annars då? Ser inte mycket av han. Han är mest på träningarna/matcher, är med kompisar, är i skolan, är med sin "flickvän"??? ;)

När vi var små gjorde vi filmer där vi hoppade studsmatta och imiterade folk från hey baberiba. HAHAH, mamma har kvar dom men nån dag ska jag ta bort dom. Sen bråkade jag slå han ända tills hans blev starkare än mig..
Nu bråkar vi ALDRIG, verkligen aldrig. Bara om jag kramar honom hårt och säger HEJ DIN BORTI så kan han bara LÄGG AV. HIHI

Tycker om han ändå, puss va.
Frida Sjöberg

YESSSSSSSSSSSSS

TJOHOOOOOOOOOOOOOOO
Har nyss vart på Stångåstaden och presenterat vår produkt OCH DE BESTÄLLDE ETT HELT PAKET!! =)
woho glada tjejer ska ringa och fixa varorna nu ;)!
Jaja nu kommer det upp inlägg om mina/mitt syskon, KUL VA?? Haha

PUSS
Frida Sjöberg

INSTEAD OF FEELING SORRY FOR YOURSELF, DO SOMETHING ABOUT IT

Tjooooheeeej.

Idag har jag hunnit med en del ska ni veta. Först började dagen med samhällslektion, betygsamtal osv. Låg på ett vg, bra där. 
Efter det gick jag Emme Frida och Joanna till trädgårdsföreningen och intervjuvade lite folk, kollade runt osv. Bara för kul.. Haha naeva, skolsak. Vi ska guida (hur stavas det??) resten av klassen där på onsdag i Turismen. 

Efter det satte jag och Emme oss på en buss till Ikano, gick lite där. Köpte julklapp till min bror. Och nu har jag slått in julklappar och ska plugga lite meraa. 

Imorn skulle det ha vart sovmorgon för oss till 1. Men nope vi ska vara i Tornet vid 10 för att presentera vår produkt och UF där!! Spännande vaaaa??

PUSS

maxemurr

Frida Sjöberg

10. Det här har jag på mig idag

Hah det här måste vara det larvigaste jag vet men om listan säger de så måste man vaaa??
Myskläder på måndagar annars funkar dom inte!!

PUSS


fotograf; joanna
modell; frida
Frida Sjöberg

9. Min tro

Oftast när religioner är sånt är inblandat i något så handlar det ofta om krig, mord, man får inte göra si man får inte göra så osv osv. Varför göra allt så komplicerat?
Sen att man blir yr bara man tänker på hur världen nu kom till är ju en annan femma. Min tro är att det som händer händer. Ingen kan ju bevisa nått. Lev och va glad bara. Se de bästa i allt (försök iallafall??).

PUSS

Frida Sjöberg

12 DECEMBER 2010

GODMORGON
Vaknade för ett tag sen, skönt och sova ut ända dagen i veckan.. haha
Mystepyste hos Danijel igår kväll med honom Olivia Mattias Ogge Samme och Adam. Skulle kolla på älskade White Chicks men blev iväg körde av Dannes lillasyster, haha ;)
Så vi satte på Pirates of the karabiianan... nånting, vem kan stava till det?? Insåg att jag bara sovit 6 timmar i natt och somnade i Dannes fotölj haha!

Idag iallafall är det sista gången på dansen för det här året, måste dit se vad "avslutningen" har att bjuda på, välja inriktning, hämta ut danskläder osv osv. 
Låter som en händelserik dag va?? det blir bara bättre-nu ska jag storstäda mitt rum!!! wii

PUSS



Frida Sjöberg

DON'T THINK THAT THEY'LL CHANGE, THEY PUSH YOU AWAY

Tjosankosan.
Nu är jag hemma från Norrköping. Emme och jag fastnade på New Yorker i mer än en timme typ. Hittade ett bar byxleggins svarta för 99 och ett linne för 89, guldgruvan ju??? haha.

Nu ska jag och Ole åka ner till Danijel och umgås osv osv

PUSS



Frida Sjöberg

8. Ett ögonblick

du är de bästa jag vet<3

bild från sommaren 08 ;D
Frida Sjöberg

NORRKÖPING

Ska slänga på mig lite kläder innan jag och Emme sätter oss på bussen mot Norrköping. Okej, det är ett tåg emellan med men hur kul och läsa om?? Hihi, julklappsköpande och köpande till mig själv...hoppas jag.. ;)

PUSS


Frida Sjöberg

DUMMA MIG

Bästa filmen jag sett på länge. Despicable Me!!


Frida Sjöberg

PLUGGFRIDA

Tjolahoppsan i blåbärsskogen. Fick sluta tidigare från NKn, skönt. Nu börjar mitt och Emmes arbete om hormoner, spännande......:)
Iallafall, sitter nu hemma. Har köpt ett nytt block och nya pennor (kolla sicken ordning de är på mig!!) ENDAST för att jag ska plugga till körkortet ;)! Haha japp, jag ska börja nu. Har 3 månader på mig så det här ska gå bra. Eller hur Fia?? Pluggkväll snart?? haha ;)
Lite jobbigt dock att Max försöker tugga på alla pennor hela tiden....

Jaja, ikväll ska jag till Sarisen med alla flickor och mysa och planera vår resa som förhoppningsvis kommer inträffa i slutet av sommarens om kommer ;)! kul va??

PUSS


Frida Sjöberg

7. Min bästa vän

Om någon skulle fråga vem min bästa vän var så skulle jag egentligen kunna rabbla upp 6 stycken namn. 
Marielle Olivia Sofia Josefin och Sara. De är dem som ligger närmast hjärtat och jag kallar dem för mina bästa vänner, hela drösen.

Men min allra bästa vän-har jag haft lite längre än dem andra. Marielle Berg. De var när vi började i samma klass, 5a som vi blev bästa kompisar. Vi "paktade" ihop oss med de andra tjejerna i kalssen och gick in i en skog och bestämde att vi skulle leka efter skolan den dagen, HAHA! Sedan dess har vi i princip träffats varje dag tills Marre flyttade och gymnasiet började. Men jag känner att även fast vi inte träffas lika mycket längre så är det ändå alltid samma sak när vi träffas. Det är som om vi aldrig vart ifrån varandra. Marre och jag har jämt så sjukt kul, vi skrattar åt allt och inget och kan sitta i 4 timmar och bara prata om saker som hänt sedan vi sist träffades. 
Det finns 100 saker man skulle kunna berätta om mig och Marre egentligen men det är nog bäst att hålla sig kort ;)
Jag älskar Marre och hon kommer alltid vara min bästa vän!!

PUSS

från när vi var ute på skogsmulle i nian, haha!! Marre och jag hade ett eget tält som det var MINST 10minusgrader i på natten. Vi värmde oss med chips, haha!


Frida Sjöberg

10 DECEMBER

Guten morgen.... jaha lite av sjuans tyska sitter kvar. TJOHEJ
Sitter här i skolan med Joanna och väntar på att UF lektionen ska börja.. medans alla andra tvåor har nationella i Matte B.. hehehehe. Aja, antar att de är våran tur sen.
Snart kommer ett inlägg upp om min bästa vän.. spännande ;)

PUSS
Frida Sjöberg

6. Min dag

Dagen började med att busshelvetet INTE KOM. Kul tänkte jag och satte mig på cyklen och kutade ner till kvart över 9 bussen från Ljungsbro. Väl inne i stan gissade jag mig lite fram till vart jag skulle. Det är inte lätt att hitta till Östergötlands största gymnasieskola.. haha

Iallafall, kom dit, satte mig ner i en stol och Sara började sminka mig, vart skit bra. Hon har verkligen skit duktig!! Lockade håret gjorde hon med osv osv.. åt soppa och en macka och träffade även Josse, kul ju.

Gick tillbaka, fixade lite mer och väntade på att Saras redovisning skulle börja. Och jaaaa, sen redovisade hon om vad hon gjort osv på mig. NAJS VA?

Sen när jag åkte hem var jag tvungen att åka ner till Ljungsbro för att hämta min ensamma lilal cykel som stog där och frös.. nemen.
Skynade hem, frös ihjäl.
NU har jag bytt i Max toa, gett han mat och nytt vatten OCH klippt hans klor, duktigt va?

PUSS

Lite bilder, dock inget på sminkningen, jobbigt va? OCCCCH-tack för dagen Sara!! =)




jag lockade Saras hår, jag skulle med kunna bli stylist vaaa??


Frida Sjöberg

9 DECEMBER 2010

Om 35 minuter tiep sätter jag på bussen in till stan för att vara Saras modell hela dagen, hur jäkla skönt som helst.
Skiter att vi egenligen har sovmorgon till 2...vem säger nej till att bli ompysslad en hel dag??
Jaja, fick önskemål om att ta bild osv av MITT STÖRSTA FAN OLIVIA =) coming right up! eller om jag inte glömmer bort det.... hihi

PUSS VA?


olivia aka ålle
Frida Sjöberg

PRINSESSA

Imorn ska jag vara modell för Sara på Ljunkan. Bli sminkad, få håret fixat.. smycken och sådär, kul va??
En fågel har viskat i mitt öra (Sara har sagt) att hennes tema skulle vara prinsessa.
Kanske kommer se ut såhär när dagen är slut??


Frida Sjöberg

8 DECEMBER 2010

Idag har jag;
- läst en jätte tråkigt text på engelska om en fet polis
- ätit spagetti och köttfärsvatten
- skaffat skype
- garvat åt frida i skype
- lärt mig massa om trädgårdföreningen
- luktat joanna i armhålan

När jag kommer hem ska jag dra mitt ass till gymmet ta mig fan alltså!!! JAG SKA DE.
Ikväll ska jag plugga...eller skita i det, får se vad de blir.

PUSS
Frida Sjöberg

5. Vad är kärlek?

Kärlek är det viktigaste som finns. Kärlek är inte bara att vara kär. Visst är det det också men kärlek kan man ha till vänner, familjen, ett djur, musik, intressen osv. Utan kärlek vore livet väldigt deprimerande. Det var det jag hade att säga! Alla älskar kärlek.

PUSS
Frida Sjöberg

4. Det här åt jag idag

Gott va?? haha

PUSS
Frida Sjöberg

THEY'LL NEVER KNOW

Får rysningar av den här låten.
Hittade ingen "snygg" film, haha. Men oth duger heeeeelt okej. Lyssnar och NJUT


Frida Sjöberg

NOW YOU'RE A SONG I LOVE TO SING

TJOHEJ

Kom precis hem från Robin, åkte dit efter skolan för att hälsa på lite, gulligt va??
Nu har jag precis tryckt i mig lite pannkakor och ska lägga mig framför Ph innan jag städar mitt rum (mamma blir snart galen)
Älskar snön ute, älskar alla mina vänner, älskar att det snart är jul, älskar att det snart är nyår, älskar min pojkvän, älskar min katt, älskar min familj, älskar att jag snart är 18, älskar att jag snart kan ta körkort, älskar allt just nu. BRA VA?
Imorn börjar vi 1 och det är hur underbart??

PUSS

emme och jag på skolavslutningen i sommras... pussssssspussss
Frida Sjöberg

3. Mina föräldrar

Min mamma och pappa har varit gifta i....hm....19/20 år?? 
Folk tycker att jag är lik min mamma, dock kan jag inte hålla med. Hon har kort mörkt hår och jag långt och ljust? haha.
Min pappa har jag fått längden ifrån. Vi är båda pluttar. 
Vi kommer överens ibland, och ibland inte. Finns mycket jag inte håller med dom om, och mycket jag håller med om.
Känner att det här inlägget inte är nått roligt och skriva.. haha så jag avslutar nu.

Sitter just nu på en samhällslektion och har SKIT KUL.. inte.

PUSS


Frida Sjöberg

6 DECEMBER 2010

Tillbaka till skolan igen idag. 2 veckor och 2/3 dagar kvar till jullov. Vilket datum slutar man??? haha
Återkommer senare och skriver "Mina föräldrar" men hur intressant kan det vara? eeeeeh..
Nu ska jag äta 2 chokladisar ur chokladkalendern, glömde ju igår, hoppsan.

PUSS


Frida Sjöberg

2. Min första kärlek

Här skulle jag kunna skriva en hel roman. 
Första kärleken ser jag inte som den killen man var ihop med i lekis, utan den första man verkligen älskat. 
Och min första kärlek är utan tvekan Robin Blom. 

Vi började i samma klass i 7an. Var nära vänner under en lång period innan vi som 14åringar blev tillsammans för första gången. Det höll i ett halvår innan saker blev jobbigt. Jag trodde aldrig att jag som då 15åring kunde känna de känslor som jag kände då. Hela jag hade gått sönder. jag var så jävla kär på riktigt för första gången. 

Vi blev tillsammans igen på nyår 08/09 efter en hel del om och men. Men den gången höll det i 2 månader bara. Och nu när man tänker tillbaka på det var det inget som funkade, just då.

Vi slutade nian, gymnasiet började och båda två var nog rätt säkra på att det aldrig skulle bli vi igen. Men för nästan exakt ett år sedan idag så insåg båda att det inte går. Efter en del tvekande från min sida blev vi tillsammans igen dagen efter julafton 09. Jag var så jävla rädd för att bli sårad igen.  
Men nej, nu har vi snart hållt ihop ett år sedan dess. Och jag vet aldrig om jag ska säga att vi vart tillsammans i 1 år eller om vi vart tillsammans sen 3 år tillbaka? Haha.

Det bästa med Robin är att han alltid älskat mig för den jag är. Och även om vi bråkar då och då så vet jag att vi alltid har varandra i slutet. han är min bästa vän och den jag älskar mest av allt.


Frida Sjöberg

LISTA

Vet inte varför den här aldrig kom upp??? Skulle publicerats igår.
Följer med strömmen bara och ser hur det gååår!

♥ Dag 1 – Presentera mig själv 
♥ Dag 2 – Min första kärlek
♥ Dag 3 – Mina föräldrar
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag
♥ Dag 5 – Vad är kärlek
♥ Dag 6 – Min dag
♥ Dag 7 – Min bästa vän
♥ Dag 8 – Ett ögonblick
♥ Dag 9 – Min tro
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag
♥ Dag 11 – Mina syskon
♥ Dag 12 – I min handväska
♥ Dag 13 – Den här veckan
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag
♥ Dag 15 – Mina drömmar
♥ Dag 16 – Min första kyss
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag
♥ Dag 20 – Den här månaden
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick
♥ Dag 22 – Det här upprör mig
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta
♥ Dag 25 – En första
♥ Dag 26 – Mina rädslor
♥ Dag 27 – Min favoritplats 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag
♥ Dag 29 – Mina ambitioner
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick
Frida Sjöberg

5 DECEMBER 2010

Idag är det moder jords födelsedag (om jag ändå visste VAD hon fyllde????) Lite illa kan tyckas.
Det ska iallafall firas av släckt som kommer snart, och här sitter jag i min röda morgonrock!
Senare hoppas jag på att Joanna kommer åka in och dansa med mig!
Nu ylar Max att han vill komma ut från mitt rum.. han har visst tröttnat på att rota igenom alla påsar.

PUSSAS


Frida Sjöberg

1 - Presentera mig själv

Frida heter jag. 17 (snart 18 måste jag få säga ju!!) år. Har en liten fisbror på 15 år och två fisiga föräldrar. 
Har också en liten misseputt som är mitt allt, TYP. Är 160 cm över marken, råttfärgad med blonda slingor och blåögd. En riktig svenne. 

Jag går andra året på TBS, handelsprogram. Trivs helt ok. Planerar dock att plugga till något mer än butiksbiträde i framtiden. Men det är sånt som kommer. Har ett företag med Emelie Joanna och Frida också. Det är kul.

På fritiden umgås jag med mina 5 bästizar Marielle Olivia Sofia Josefin och Saramara, min pojkvän, dansar, gymmar osv osv.

Jag älskar chips, djurbebisar och sommar
Jag hatar våldtäktsmän, djurplågeri och ja sånt i allmänet. Vem gör inte??

Det roligaste jag vet är ofta det tråkigaste andra vet. Så som mumlade lerklumpar på youtube, alpackor och att kolla på när min katt springer på väggarna, heheheh

Nått som jag hunnit med under mina 17 år är olika stilar, haha. Har vart emo, wannabe skejtare, fjortis och ja nu - mig själv.

ALLTSÅ, de här är det svåraste som finns, att beskriva sig själv. Jag frågade Joanna om jag bara kunde skriva att jag var en apa? Nej sa hon då. Ajaj.
Väljer därför att avsluta denna fina presentation NU. 

NÅGRA BILDER UNDER ÅREN;
i sjuan levde jag i min My Chemical Romance tshirt, söt tjej


tyckte också jag var skit cool som ägde en skateboard och en keps, hahahah



och såhär ser jag ut nu, typ

PUSSAS VA?
Frida Sjöberg

KAN JAG STÅ PÅ HÄNDER??

Jag vet inte varför Magne har kommit på idén att träna styrka genom att STÅ PÅ HÄNDER? VEM GÖR DET?

PUSS

gillar att jag försöker flaxa varje gång jag blir rädd, hahaha
Frida Sjöberg

I KNOW BETTER, CAUSE YOU SAID FOREVER

Sista dagen på praon avklarad. Borde känns mig SÅHÄR GLA-A-Ad. Men finns andra saker som hänger mitt humör nere just nu.
Nog om det. Nått annat som är jätte intressant är att jag gick till Ikano efter jobbet och köpte ett torr shampoo (måste ju prova) och ett puder. Sen fick jag sällskap av Emelie hem.

Nu chips och Zac Efron film, hoppas det gör mig lite gladare!

PUSS

sakna mest från fyra tassar=marsvinsbebisarna
sakna minst=oranga prao tshirtar, finns det nått fulare????
Frida Sjöberg

2 DECEMBER 2010

Har varit en skit bra dag!!! Skrämde en tjej jag jobbar med 2 gånger, såg ut som hon sket på sig. KUL.
Imorn ska hon ta sitt körkort, sen ska jag sno det från henne. 
Efter jobbet åkte jag och moder till gymmet. Tränade lite armar med Ogge Tim och Mattias. Träningsvärk imorn, japp!
PÅ TAL OM IMORN-FREDAG!!!! SLUT PÅ APUN!!!!

IALLFALL, någon mer än jag som älskar julen??? Allt är så jäkla mysigt. Längtar tillbaks till skolan som ni kanske vet vid det här laget. Kommer njuta av all julmys vi kommer ha. Jullov, julafton och vi får inte glömma nyår. Kommer bli HUR bra som helst!!! 

PUSS

jag och frida är årets tomtenissar

Frida Sjöberg

ÄLZKA LIVET

Ser fram emot att gå ut nu i 20 minusgrader och veta att när jag kommer till jobbet ska jag städa kaninburar. ÄLZKA LIVET
Frida Sjöberg

TESTING TESTING

Varje dag är jag trött och vill sova. Det ända jag vill göra på praon är att lägga mig i en stor hundbädd och somna.
MEN serni, på kvällarna, då kan jag inte sova. Jobbigt.
Såhär kommer ett jätte roligt test om mig.

Namn: Frida
Piercingar: Öron ju
Tatueringar: Ingen
Längd: 161!
Skostorlek: 36
Hårfärg: Råttfärgat med färgade blonda slingor
Är du kär i någon: JAPP
Önskar du att du bodde någon annanstans: Nej, trivs här
Tänker du på självmord: Nej hallå???
Dricker du alkohol: Varje dag, speciellt på en bänk vid kanalen
Använder du droger: NEJ
Röker du:
nej va, cancerpinnar nej tack
Vilket shampoo använder du: Tresemme
Vilken parfym använder du: 3 olika faktiskt, haha. Paris Hilton cancan, en Mexx jag fått av Robin och en hallonparfym från Yvesrocher.
Vad är du rädd för: Spöken, utomjordingar och mörker, HAHA
Gillar du att tvätta: Japp, armhålan iallfall 
Gillar du berg- och dalbana: Jaha vem gör inte??

SENASTE..
Film du hyrde:
Ojoj, long time ago. Kanske någon Beck film jag och mor hyrde.
Film du köpte: Länge sen det med, no memorie of it.
Låten du lyssnade på: Firework med Katy Perry!
Låten du hade på hjärnan: WAKA WAKA, varför???
Personen du ringde: Emelie
Tv program du tittade på: PH!
Personen du tänkte på: Emelie nu bara för jag skrev henne ju.............. 

HAR DU NÅGONSIN:
Gråtit över en pojke:
Jaha
Gråtit över en flicka: Jaha
Ljugit för någon: Det har jag nog
Varit i slagsmål: Nehe, ingen skulle våga ju 
Blivit arresterad: Nehe

ANTAL..
Gånger du varit kär:
1
Gånger ditt hjärta brustit: 1
Hjärtan brustit på grund av dig: Vem vet
Tjejer du kysst: Hmmmmmm, 4 kanske, ojoj
Gånger ditt namn varit med i tidningen: När jag var liten, födelseannonsen???
Ärr du har på kroppen: Ett på knät, ramlade på kickbiken påväg till fritis i 3an. Aotch

SENASTE..
Bok du läste:
Någon i somras måste de vara. Kanske Sommardöden eller liknande.
Personen du fick mail av: SEB snubben.
Personen du fick brev av: LONG TIME AGO
Personen du fick sms av: Moder jord
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Igår 
Saken du köpte: Chokladtomte

Vad har du gjort idag:
Jobbat, vart på Ikano med pappa
Var det kul: NEHE, lite kanske.
Hur tidigt stiger du upp: halv 8 på vardagar.
Gillar du att slåss: nehe
Vad ska du göra idag: Sova  
Är du seriös: Alltid
Vad är du allergisk mot: Fisar
Var har du ont: Armarna (träningsvärk<3)
Använder du hårspray: Jaha 
Kan du stå på händer: NEJNEJNEJNEJNEJ 
Favorit serie: OTH, oslagbart

Håkan Hellström eller The Ark: Håkan Kråkan
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: Vem är bright eyes???? Gillar ingen isf.
Salt eller socker: socker
Gillar du ketchup: Till spagetti och köttfärssås
Är du glad nu: jappap
Var du glad igår: Ne sur
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Moder jord 
Vad dansar du till: hip hop va, yo
Stockholm är: nog kallt nu
Göteborg är: också nog kallt nu
Kan du sjunga: nehe, bara för Max
Mer värt än guld: min baby OCH MAX
Spaghetti eller makaroner: spaghetti, stavas det med h?
Ett land jag helst vill besöka: Skåne

PUSS VA?
Frida Sjöberg

JAG VILL KÄNNA MER, SE MER ÄN JAG SER

Näst näst sista dagen på APUn avklarad, KOM IGEN FRIDA DU KLARAR DETTA!!! 
Okej, så illa är det faktiskt inte. Trivs helt OK, tiden går rätt fort osv. Men att jobba heltid i 4 veckor utan att få ut nånting av det är ingen höjdare. Men som sagt, man får ta skiten innan man får kakan. Mitt egna ordspråk som jag kom på precis nu. Bra va??

Nu ska jag och pappa in igen till Tornby för att leta en hyffsad mobil till mig i julklapp. Låter helt ok med tanke på att den jag använder just nu fick jag när jag fyllde 14. HIHI

PUSS



ännu en höjdare från Daniel Adams-Ray
Frida Sjöberg
RSS 2.0