31 AUGUSTI 2012

TJENA! Startade dagen med en promenad ner till Ljungsbro för att sola osv. Luktade kexchoklad i hela Ljungsbro, mums!! precis som när man var liten hihi
Nu har jag precis duschat, ska fixa lite mer med garderoben osv och sen fixa mig för kvällen. Utgång med Ole och förhoppningsvis Marre! gäälet

PUSS



Frida Sjöberg

LET ME LOVE YOU UNTIL YOU LEARN TO LOVE YOURSELF

Ligger i nån sorts matkoma just nu. Båda pajerna jag gjorde vart skit goda och mamma vart överlycklig haha! Sitter just nu och väntar på att Ole ska vandra hitåt. Vi ska rensa min garderob!! Ole älskar sånt så måste passa på när hon är här haha..

PUSS



Frida Sjöberg

30 AUGUSTI 2012

TJENA! Känner mig galet hemmafruig idag. Har tvättat tre tvättar och bakat hallon och blåbärspaj. Just nu håller jag på med ost och skinkpaj med tomat och brocolli till middag! MUMS.
Är egentligen så värdelös på att laga mat men hade tänkt ändra på det nu när jag ändå är hemma om dagarna, haha! Katten ligger och snarkar högt (jag sitter i köket på nedervåningen och hör han på övervåningen, haha) och resten av familjen kommer bli sjukt paffa när all den här maten kommer stå framme när de kommer hem! är så snäll ibland!

Imorn kör jag Marre och Ole på en utgång, jädrans va skoj!

PUSS

Annat vare när man var 16 och nyss slutat 9an! Haha åh saknar det här


Frida Sjöberg

29 AUGUSTI 2012

HEJ!! Åkte på en liten förskylning efter helgens bravader vill jag lova. Fasen va jag snorat de senaste dagarna. Började i måndags när jag först tog en PW med Danne på morgonen och sedan skulle träffa Ole och Marre så kändes det som att jag bara ville sova. Men bet ihop och umgicks med mina bästa!!! Olisen och jag tog en liten sväng på stan och käkade sen på Steves med Marre. Där satt vi tills vi frös fötterna av oss men det var det värt!

Igår bestämde jag mig för att va hemma och ta det lugnt så att det inte blir värre (haha som om det inte är det ända man gör nu???). Men idag känns det lite bättre så Marre och jag har vart på stan en sväng och jag har äntligen hittat ett par jeans. Fem mil för långa men what to do när man har ben som är 50 cm långa........haha
Nu ska jag skypa med emmeapan lite!

Är riktigt bloggig idag och slänger upp en bild på senaste inköpen... mina älskade klackar! fysatan bästa köpet på länge, så sköna!!!


Hjärtat och jag morgonmyser!


Frida Sjöberg

26 AUGUSTI 2012

HEJ!! Första jobbhelgen på ett tag är nu över. Och nu ligger jag helt död i soffan. Mamma och pappa är och kollar på min brors match så de hade lämnat mat +efterätt till mig när jag kom hem! ååååh va gottt!!!

Igår blev det en utgång med mina finfina tjejer! Jäklar vilken kväll. Vi började hemma hos Tove i Mjölet och tog sen tåget till Linköping, Träffade massa härligt folk ute och hade skit kul! Kvällen slutade dock lite hastigt och halv 3 satt jag på bussen hem med ett par redigt trötta grabbar, haha!
Avslutade kvällen med att gå hem i spöregn, sjukt skönt! HAHA

Idag var det inte lika kul att gå upp och åka till jobbet, men det gick! Nu har jag precis skypat lite med Emmis och ska spendera resten av kvällen med att glo på oth och käka godis! helt ok

PUSS









Frida Sjöberg

24 AUGUSTI 2012

HEJ!!! Äntligen fredag!!!!! tänker nog alla förutom jag idag haha! Idag har jag nämligen börjat jobba igen! woho. Känns faktiskt riktigt gött. Har de senaste dagarna gått runt hemma och vart så less på att vara här och i princip sitta och glo in i väggen. Alla andra jobbar, pluggar, är sjuka eller har annat för sig haha! Men nu så.
Jobbar hela helgen men drar ändå ut med tjejerna imorn kväll. Ska bli så galet kul!!! 

Ikväll var tanken att jag och Marre skulle in på rix fm festivalen men stackaren ligger hemma sjuk (nästan frisk nu iofs?) haha. Så mamma och jag ska ta en promenad ner till Ljungsbro marknad för att köpa lite marknadsgodis. mumms
Haha! För 4-5 år sen var Ljungsbro marknad typ årets höjdpunkt då man skulle "hänga" där med sina kompisar hela fredagskvällen och åka karuseller. Nu kan det gott räcka att vara där en halvtimme med mamma! haha
 
Idag är det föresten 4 månader kvar till julafton och 7 månader till min 20 års dag, hur nice? haha


PUSS

back to work!!!
Frida Sjöberg

22 AUGUSTI 2012

Godmorgon! Haha måste sluta skriva godmorgon på eftermiddagen. Men dagen flitighet väger faktiskt upp mina dåliga morgonrutiner. Städar just nu som bara den, ska rensa både lådor, hyllor och garderober. Frågan är bara om allt det hinns med idag? 
Ikväll ska jag och Ole på ett shabam pass! ska bli så sjukt kul att få dansa lite igen!!!! Brukade säga att jag skulle starta upp med dansen igen efter skolan men det här inte hänt nånting än, kanske nått som kommer ändras på? saknar det som fasen. 
Efter det tar jag förhoppningsvis bilen till Mjölby för lite mys med Tove och kanske Frida!

Igår var jag och Ole på stan en sväng. Lunchade på Espresso House, blev jagade av getingar osv osv haha
På kvällen var jag ute på världens PW!!!!!! 4 km, rätt långt enligt mig haha!

PUSS

Frida Sjöberg

DON'T YOU WORRY CHILD, HEAVEN'S GOT A PLAN FOR YOU

Ännu ett goldkorn från SHM! 


Frida Sjöberg

20 AUGUSTI 2012

GODMORGON! Eller ja, klockan är fem i fyra?? haha. Idag börjar min bror skolan igen. Men för mig är denna dag dagen då vuxenlivet börjar. Jag är ledig, men det känns ändå som det! Har en liten klump i magen, haha!
Har spenderat typ hela förmiddagen framför skype med Emme haha. Har käkat lunch för ett tag sen och tänkte nu vara världens sötaste dotter och göra tonfisk sallad till familjen. Ska iväg och träna och sola vid 5 så maten ska stå klar när de kommer hem! är så moshig.

På tal om moshig, bara jag som tycker att det här djuret är det sötaste nånsins eller? HAHA kan inte sluta garva.
Det är en hjort-mus! HAHA



Frida Sjöberg

19 AUGUSTI 2012

HEJ! Gud vilken sjukt rolig helg jag haft haha! Men nu vill jag bara sova i några dygn i sträck känns det som. 
Igår efter att ha försökt vila upp mig efter fredagens bravader tog jag tag i mig själv och åkte in till Marre. Vi drack lite drinkar hos henne innan vi gick ut till folkmässan vid Keep it loud festivalen. Var där i en kvart kanske och såg 2 låtar med Norlie och KKV men kände rätt direkt att medelåldern där var 14 ungefär så vi drog bort till ågatan.

Hade en utav de sjukaste och roligaste utgångarna på länge. Träffade massa folk, goda drinkar, massa dans och att jag sen träffade den snygga (?) i Norlie och KKV.. jaja ni vet vem jag menar! Kramades lite på plattaaan så att säga... woho HAHA
Åkte sista bussen hem och fick ett roligt telefonsamtal från Emme vid 4 haha!

Idag har vi vart på landet där alla roade sig med att spela kort, plocka svamp osv men jag däckade totalt i en solstol och sov i den hela dagen, haha!
NU lite bildeeer

PUSS



















katten envisas alltid med att sitta på in axel?! haha
Frida Sjöberg

18 AUGUSTI 2012

TJENAAAA! Hade en skit rolig kväll igår då Olivia bjöd på födelsedagsfest! En hel drös härliga människor och bra stämning! Missade dock bussar och hade mig så jag var inte hemma förens tjugo över 4, vilket jag egenligen inte ville haha men smällar man får ta juu.
Idag kör Marre och jag idag igen, vad gör man inte sista helgen innan semestern är slut? Ska hoppa på bussen hem till henne nu och sen får i se vad kvällen tar oss så att säga!

PUSSSSSSSSSSSSS

Frida Sjöberg

17 AUGUSTI 2012

HEJ!! Gud vilken bra vecka jag haft! Näst sista på min lilla såkallade semester, haha!
Sen jag senaste skrev hade jag och Marre en heldag tillsammans. Vi fixade födelsedagspresent till Olivia och bestämde oss sen för att gå och träna. Jag fick en gratisträning av Marre på hennes gym och fy i satan träningsverken där ifrån kommer sitta i ett tag vill jag lova, men gud va skönt att äntligen vara igång!!!

Efter det var vi nästan svimfärdiga av hunger så vi unnande oss sushi! Helt sjuuukt gott. På kvällen sen tog vi bilen hem till mig och åkte sen hem till Mattias får att bråka lite med han. Helt slut var han efter en vecka i Napa men vi korsförhörde han ändå haha.

Igår åkte jag in på audition för jobben på Lager 157 som ska öppna, med Tove och Frida. Åh va jag saknat dem!!!! Vi passade också på att käka lite Subway och kika på stan. Kändes typ som om vi hade lunchrast i skolan, hihi.
På kvällen kom Marre hit och vi åkte ner till Berg för att mysa med grabbarna och Frida. Satt på filtar vid kanalen och myste, har saknat såna stunder nu i sommar!! Vi som brukat typ bo vid kanalen varje dag de senaste sommrarna. 
Hann även med lite skype med Emme, åh va jag saknar henne

Ikväll är det firning av Ole som gäller!!!! Men innan det ska jag minsann hinna med tredje träningspasset för den här veckan!! wopho

PUSS





Slitna grabbar hemkomna efter en vecka i Napa! haha


Frida Sjöberg

14 AUGUSTI 2012

Hej mina små vänner! Kom hem från en helg i Småland i söndags. Min kusins bröllop kan ha varit det roligaste på länge. Helt underbart med bröllop! Fick ju även träffa mitt fina kusinbarn som bara växer och växer, gullanemej! 
Igår åkte jag till Ole mitt på dagen och vi gick ut och satte oss i SOLEN som lyste för en gångs skull, och tog en glass. Sen skulle vi gå en sväng på kanalen och babbla om allt möjligt och helt plötligt var vi vid Malfors bron så då tänkte vi att vi skulle vända.. haha! Så enligt mig så gick vi typ en mil men enligt Ole vi var typ 6 km... pff

På kvällen kom också Marre och vi gjorde morötter och dipp och kollade värdelös B skräckis! woho
Idag vaknade jag AS taggad på att ta tag i träningen igen!! Så jag ska minsann ta tag i mig själv senare och gå till gymmet och efter det ta en låång PW. Annars är veckan fullspäckad. Typ min sista semester vecka. 
Imorn ska jag och Marre in till stan för att fixa lite, på torsdag ska jag på "Audition" för öppningen av Lager 157 och i helgen ska det hinnas med både födelsedagsfirande och festival!
GRATTIS till Tim idag med!!! woho

PUSS

Grillning i stugan på landet vi fick låna över helgen, hur mysig som helst!






















Dagen efter i bilen efter 4 timmars sömn, helt ok utsikt över Vättern




Frida Sjöberg

10 AUGUSTI 2012

HEJ!! Mamma och jag åkte på nitlotten iförrgår då bion vart inställd pga att projektorn gått sönder (?) Men vi fick gratisbiljetter och gick och såg den igår istället! Annars hade jag och Emme avskedsfika med kladdkaka ute på en brygga igår kväll. Satt i flera timmar och pratade om allt möjligt, hur mysigt som helst! Nu är hon snart iväg och påbörjar vuxenlivet. Själv sitter jag hemma och väntar på att få åka ner till farmor. Ska lämna katten där och sen åka mot sydligare breddgrader!! WOOO.... ska till småland ;) haha

Imorn gifter sig min kusin Lucas med hans fina tjej Martina, ska bli så kul! Älskar bröllop!
Så det är där jag kommer befinna mig hela helgen. 

PUSS

Hejdå mitt hjärta!
Frida Sjöberg

8 AUGUSTI 2012

Vaknade vid fem i morse av flera åsksmällar. Jag ÄLSKAR när det åskar, men varför klockan 5 på morgonen??? Varför straffas jag?? haha...
Igår åkte jag in för en mysig fika med mina älskade tjejer Emme Tove och Joanna. Kan inte fatta att vi inte om typ två veckor ska tillbaka till skolan igen och ses varje dag... helt SJUKT. Men mysigt hade vi det iallafall och det vart en tidig kväll för alla eftersom Tove och Joanna skulle jobba idag. 

Idag är det mycket som ska hinnas med! Egentligen ska jag städa, tvätta, färga håret, sola, gå på PW osv osv. Men mamma och jag bestämde oss nyss för att gå på bio i eftermiddag! Så får skippa lite av det tråkiga ;) haha
Ice Age 4 i 3d ska vi se!!!! Alla som känner mig vet att jag är som en femåring inombords och älskar alla de filmerna.. haha. 
Ikväll ska jag också hinna med att träffa Emme. Om TVÅ dagar lämnar hon mig... helt sjukt. I tre år har vi träffat varandra i princip varje dag och nu ska hon flytta ifrån mig.... buh 

PUSS

Bild från balen, på morgonen på väg att hämta Tim, helt nyfixad och oförstört hår! woho
Frida Sjöberg

7 AUGUSTI 2012

TJA! Körde på en utgång i lördags med alla mina fina vänner (okej, nästan alla). Vi började hemma hos Fia och rörde oss sen mot ågatan där alla lyckades splittra på sig, så jag och Emme hamnade på 55an med lite skönt folk så jag hade kul även fast det inte vart som planerat! Blir det någonsin det när man ska ut så många?? haha, kul hade vi iallfall både hemma hos Fia och ute!

På söndagen sov jag mest hela dagen. Skojar inte. Somnade i solstolen och minst fem gånger framför PLL. Men skönt var det och på kvällen pallrade jag mig hem till Emme för att se tredje filmen i vårt Twilight maraton! Igår gjorde jag inget vettigt alls. Var ute på PW och lagade taco till familjen. 

Idag har jag vart på stan en stund med Marre. Fick med mig lite smått och gott hem, bland annat ett par örhängen jag skulle köpa till min kusins bröllop nu på lördag. Ska bli så kuuuuul att komma iväg och gå på bröllop en till sommar i rad! Ikväll ska jag och Emme ta bilen in och fika med Tove och kanske Joanna! Tycker ändå vi vart duktiga på att träffas i sommar... åtminstonde två-tre gånger har vi ju setts nu!!! HAHA
Aja lite bilder här dåååå!


PUSS









Frida Sjöberg

4 AUGUSTI 2012

HEJSAN! Ligger helt lamslagen i sängen haha! Sovmornar är värda ALLT, finns typ inget bättre. 
Efter jäkligt mycket fram och tillbaka kom jag och Emme äntligen fram till Skänningemarknad, HAH! Hela dagen var verkligen ett stort skämt. Först vart jag inbokad på morgon till vårdcentralen klockan 2, och då hade vi egenligen tänkt åka till marknaden runt 1. Trodde bara jag skulle vara på vårdcentralen i en kvart typ, men en kvart blev en timme och när mamma och jag skulle hem så startade knappt bilen. Vi fick åka och hämta Emme och sen snabbt hem för att byta bil. Efter att hämtat v50n stannade vi snabbt på ica för att ta ut pengar och sen till slut runt halv 5 var vi på marknaden. Men när vi skulle parkera upptäcker jag att jag hade ju glömt min väska i den andra bilen, HAHA! Så pappa snäll som han är åkte och lämnade väskan och under tiden som vi satt och väntade på pappa så fick mina solglasögon sönder... haha! Men runt 5-halv 6 ungefär 4 timmar sena kunde vi äntligen gå på marknaden.... hahaha

På kvällen åkte vi hem till Mattias en liten stund och träffade mina saknade grabbar! Igår jobbade jag ett 10timmars pass på Cubus! Vi har fått in så sjukt mycket snygga höstkläder! Sorligt men riktigt naaajs ändå

Idag njöt jag som sagt av sovmorgon och ska snart in till Ikano en puttesväng med Emme för att kolla efter nått fint till kvällen. Ikväll kör vi utgång med ett helt gäng härliga människor, blir sista utgången på en lång tid framöver! buh

PUSS









Frida Sjöberg

OLIVIA 19 ÅR!

GRATTIS MITT HJÄRTA!

Frida Sjöberg

2 AUGUSTI 2012

HEJSAN! har inte kunnat logga in här på ett tag nu... struligt som vanligt på blogg.se!
Är verkligen världsSÄMST på det här har jag insett. Bilder från alla olika sorters stunder borde vara uppe, tillexempel bildbomber från balen, skottland, studenten, turkiet, vart är alla dom? HAHA.
Sanningen är att jag är för lat, har ingen som helst lust längre! Nån gång kommer väl lusten tillbaka och då blir det en jäädra bildbomb ni! den om väntar på nått gott... eller? haha

Senaste veckan sen jag kom hem har jag umgåtts med Emme, påbörjat fårt Twilight maraton vi ska avsluta innan hon flyttar, vart på bio med Marre och sett den nya Maria Vern filmen som förövrigt var gryyyym, pussat lite på Ole som vi träffade för ett ögonblick utanför bion, vart på landet och umgåtts med släckt, hittat klänning till min kusins bröllop nästa helg och käkat grillbuffé i Vadstena bland alla fina bilar.

Idag har jag en tid på vårdcentralen klockan två  då jag ska ta lite tester... och efter det ska jag och Emme till v40n till Skänninge marknad, standard! Får hoppas att vädret håller i sig så vi kan svänga förbi vätterviksbadet på vägen hem. Har bara badat 1 gång ute i Sverige i sommar, HAHA!

PUSS

hjärtat!
Frida Sjöberg
RSS 2.0