GOT TO LOVE YAAAA

Tjena grabbar! Kom nyss på att jag har 20 sidor i historieboken + en uppgift till det att göra tills imorn, bra frida!!
Annars har jag gått på stan med min bästa kompiz efter skolan, fick med mig lite hem bra bra!
Imorn börjar jag 12 med historia och sen mina vänner så SKA jag åka till gymmet!! wohoh kör

PUSS

cool tjej

Frida Sjöberg

30 AUGUSTI 2011

Helloooo my dear friends!! Pallade varken blogga i söndags eller igår såattee. Men igår träffade jag och Emme grabbarna och vi gick och fiskade upp kräftor i burar de lagt ner natten innan, vart väl 6 stycken kräftor?? haha
Efter det åkte jag och Ogge och köpte pizza som vi sen käkade och kollade snuskigaste filmen nånsin hemma hos Danne... haha okej nae men om jag inte blndtat hela tiden hade jag nog inte klarat av och gå hem själv. Seriöst, Grave Encounters...bläböböö usch usch usch

Nu är jag i skolan och ska snart börja Praktiskt Marknadsföring B, uäk inte roligaste lektione men men. Efter skolan träffar jag Marre och slösar min lön på stan!!



Frida Sjöberg

I COULD WATCH YOU FOR A LIFETIME, YOU'RE MY FAVORITE MOVIE

Frida Sjöberg

27 AUGUSTI 2011

TJAAAAAA! Fick slutade lite tidigare idag, kändes skönt då jag sovit 5 timmar typ. Vart en spontan utgång efter jag Marre och Mattias kollat Ljungsbro marknad lite! Jag åkte in och träffade grabbarna + Ole och Josse hos Sammes bror och sen bar det vidare. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen vill jag sova en stund, men det lär väl inte gå haha. Får se vad som händer ikväll, skulle inte sitta fint med myskväll, Jobb 9 timmar imorn, härligt!

PUSS


Frida Sjöberg

YOU ARE MY CINEMA I COULD WATCH YOU FOREVER

Tjapp! Idag är ännu en gång en sån där dag då alla ska ut förutom jag som jobbar imorn!! KUL. Nae jag och Marre ska fakttiskt kolla in Ljungsbro marknad lite ikväll, älskar att umgås med min bästa vän!!
Annars har skolan vart helt ok. Finns inte så mycket och berätta när man knappt är där (???) heehhehe. Nae skoja vi har faktiskt fått 20 sidor att läsa på historian nu i helgen, härligt!!
Jaaa som sagt jobb imorn då och på söndag, men det är det värt! lönen kom ju igår och jag sprang nästan på väggarna så nöjd ja vart då :D:D:D:D tjhoohoh

PUSS


Frida Sjöberg

WHAT I WANT IS TO TURN THE TIDE

Ahaaaa här sitter jag uppe mitt i natten en vardag. Känns inte som jag går i skolan när man börjar vid 12-1 och har en lektion. Alldeles för slappt, NI KAN TYCKA ATT JAG ÄR CP NU men varför gå i skolan om man bara är där i 2 timmar?!!!??!?!?! Blir så arg på våra lärare/iv val och den snubben som gör schemat. Ni kan lika gärna firra så vi tar studenten nu, ahaa hahaha

Jaja imorn börjar vi iallafall vid 1 med Info layout B. Så nu ska jag typ sätta på en film och härja hela natten. 
IMORN ÄR DET LÖN!!! ELLER AAH DEN KOM NU!! WOOHOHOHPPP

PUSS


Frida Sjöberg

PALLA BLOGGA TODAY

TJOHEJ! Sitter just nu i skolan och har Svenska B, det är raggmunk idag i skolan OCH JA ÄLSKA SKOLAN!!!! Nää alltså redan skoltrött. Blä har inget vettigt att skriva så avslutar här.

PUSS

Jag och min mamma Elin!

Frida Sjöberg

JAG SAKNAR DIG

Hejsan bloggiloggen! Igår kvällen myste jag hemma hos Samme med grabbarna jag inte sett på 2 veckor typ!! Vi kollade Fast and Farous (orka veta hur det stavas, massa bilar och japaner bara) och jag somnade.
Så jag tog bilen hem och stjussade även hem Ole! 

Nu ska jag snart hoppa på bussen för att gå på bio med Emme. Vi ska se Jag saknar dig, kommer nog tjuta ner hela stolen men vad gör det?

PUSS


Frida Sjöberg

RHODOS 2011

Som sagt det här är bara mina bilder, så förhoppningsvis kommer det bättre och mer bilder snaaaaaaaart! :D:D:D:D:D










skuggorna man ser över havet är Turkiet!




























Tzatziki och pitabröd! mummmmaa












MELONAS! bira cola fantaa




Frida Sjöberg

20 AUGUSTI 2011

TJA! Jag och Robin däckade vid 10-11 igår. Redan vid 9 så kämpade jag för att hålla mig vaken eftersom jag skulle hämta min bror efter hans nollning, haha! Jag har inte sovit ut på 2 veckor så de kändes riktigt skönt att sova 12 timmar i natt. 
Nu är jag nyss hemkommen från Sara där det har vart firande av henne med massa folk, god mat och tårtor!! GRATTIS I EFTERSKOTT!

Nu ska mamma beställa hem pizza?????? skippar nog det. Ställer mig i duschen och går tillbaka till sängen igen, haha. Tänkte faktiskt visa lite bilder från Rhodooosss wohohohoho, spännande, ae jag tog typ 10 bilder varav 2 stycken blev bra. Haha, men nu dusch och hoppas på bättre tider tonight!


Frida Sjöberg

TOFFLA

TJA! Skolan är i full gång, typ. Projektarbetet har iaf börjat och det är åt fan. Orkar inte men sånt är livet.
Ikväll är det spöregn uteoch hela Linköping har nollning, stadsfest och Rix fm festival. Jag känner att jag tar nog ner bilen till hemköp, köper chips dipp cola och godis och så bäddar jag och Robin (SOM JAG INTE TRÄFFAT SEN JA KOM HEM ÄN!!!?!?!?!:(:(:(:(:(toffla) ner oss resten av kvällen, HIHI
Saknar dock alla andra som ska in till stan ikväll, men kom igen, vi ses imorn istället? haha

PUSS


Frida Sjöberg

FIRST DAY IN SCHOOL

Of to school! Första dagen på MITT SISTA ÅR, hjälp?
Ett stort ++++ på att alla mina kläder behöver tvättas och jag får gå runt och lukta som en skit! wohoh

PUSS!

hejdå mitt underbara sommarlov!
Frida Sjöberg

HEMMA!!!

Hemma från Rhodos. Ända jag orkar säga just nu - grymt. Alla förutom Ole åkte hem sjuka idag. Ska ställa mig i duschen nu för att värma mig och försöka pallra mig iväg till skolan imorn. Såg nyss vårt schema, ville spy.
Bilder osv kommer, promise

PUSS


Frida Sjöberg

BE RIGHT BACK, RHODOS!

OKEJ, dagen är här. Som vi planerat sen ett år tillbaka. Jag vaknade när mamma och pappa åkte vid 7 och har inte kunnat somna om sen dess. Seriöst, IDAG ÅKER VI TILL RHODOS! Längtar ihjäl mig efter solen och att få snorkla!!!
Just nu ligger jag och kollade Sunes sommar, det ända vettiga som går på tv så här dags. Om en timme ska jag gå ner till bussen som går in till Marre och därifrån MOT ARLANDA!!! HÖRS OM EN VECKA!


Frida Sjöberg

T O M O R R O W

Imorn imorn IMORN GRABBAR!!!! Kan inte vänta mer. Måste åka nu, vill inte packa och städa. Det måste BLI IMORGON NU!!!
Haha okej chilla, ligger i sängen just nu. Orkar inte ens ställa mig upp och börja städa och packa. Men jag måste, haha tror jag går i taket snart. Precis som katten för han springer på alla möjliga ställen just nu :D:D:D
Aja när jag städat och packat så träffar jag nog Emme, bra där.

PUSS


Frida Sjöberg

2 DAGAR K V A A A A A A A A R!!!

TJOHO! Igår var en deppsöndag. Det regnade HELA dagen, woho! Jag åkte och hämtade Pirre i stan för en hunka på morgonen, inte helt fel. och på kvällen kom Robin hit en stund och kollade på Super 8 med mig.
Idag är det måndag och det betyder 2 DAGAR KVAR!!!!!!!!!!! Jag ska in till Marre och vi fixa några äronden på stan inför resan. Tror Elin skulle hänga på med, mysigt!! Efter det är det jobb 17-21, helt okej!

PUSS


Frida Sjöberg

ALDRI ALDRIG ALDRIG KOMMER ALLT TILLBAKS. ALDRIG ALDRIG ALDRIG ALLT SOM VAR DU OCH JAG

TJA! Har gått tre dagar nu sen sist? Jag och Emme var ju på Skänninge marknad i Torsdag och träffa bland annat JOANNA!!!! Riktigt kul när man inte sets på hela sommaren. Köpte lajte remmar, brända mandlar och en karuselltur för 35 spänn, jätte värt. På vägen hem åkte vi till Vätterviksbadet och bada och sola ända tills vi vart bitna som fasen på rumpestumpen av alla pissmyror vi lagt oss i? JÄTTE BRA

Igår orkade jag inte blogga över huvud taget. Morfars begraving över hela dagen. Släckten som åkt långt stannade också så vi käkade kvällsmats tillsammans och kollade lite bilder återåt. När vi kom hem pallrade jag mig iväg till Oles födeseldagsparty! Vart lugnt för mig men jätte kul och träffa alla!!! Fick sen med mig "nattsällskap" hem. Haha jätte fult ord but true

Idag vaknade jag INTE av att Robin snarka, woho!!!! Ae men familjen åkte u till landet överdagen och där hade jag bara legat i en solstol och solat, fyfan va skönt! Ikväll får jag se vad som händer, vill däcka i min säng men vill också ut och härja på byn med smågrabbarna, vadårå?

PUSS






födelsedagsbarnet!!!! JAAAPP snodde en bild från Tove hehehehe

Frida Sjöberg

AIN'T NOBODY LOVES YOU LIKE I LOVE YOU

TJOHEJ! Solen bara skiner och skiner, finns inget bättre!!! Igår efter jobbet var jag och Marre som sagt på Ikano för att fixa lite hemligheter osv osv eheheh
På kvällen åkte jag Emme Josefina och Tim hem till Gluggurella där det var en hel del trevligt folk! 
Idag ska jag och Emme ta bilen till skänninge marknad! Hoppas vi inte svettas ihjäl!

PUSS


Frida Sjöberg

AS LONG AS THE SUN SHINES

Ojojjjj klart solen och värmen kommer när sommarlovet snart är slut! jaja jag och Emme hann iallafall med en soldag på en brygga igår, sjukt härligt! 
Idag ska jag jobba 5 timmar och sen gå en sväng på Ikano med Marre! EN VECKA KVAR!!!!

PUSS

haha gjorde ett försök att redigera bort min utväxt, vart ju ändå rätt bra? HAHA!

Frida Sjöberg

2 AUGUSTI - OLIVIA 18 ÅR!!!

GRATTIS SOM FAN MIN BÄSTA OLIVIA! körkort krogen folköl och alvedon! kör barrre
Lite bilder genom åreeen






























Frida Sjöberg

1 AUGUSTI 2011

Igår vart ännu en lång dag. Jobbade 8 timmar, direkt hem och träfffa Robin en stund innan jag åkte ner till Samme där han Ole Danne Ogge och Tim var. Kollade på också äkligaste filmen nånsin osv osv
Idag var de upp tidigt och åkte till Berg eftersom DET ÄR FINT VÄDER OCH JAG ÄR LEDIG!!! Eller ja, jag ska åka och jobba om en timme... haha!

PUSS




Frida Sjöberg
RSS 2.0