I'M FEELING GREAT, I'M FEELING AWSOME

Bjussar på två favvosar just nu. Danny är väl inte min största idol om man säger så men hur sjukt bra är inte hans nya mello låt??????!!!!! BUH, ska dansa som attan till den när den börjar spelas ute! det kommer den garanterat


Frida Sjöberg

28 FEBRUARI 2012

TJENA GRABBAR! Ännu en dag har gått och äre jag som börjar tänka som en pensionär eller går inte tiden ovanlgit fort nu för tiden??? Idag har jag hunnit med att jobba 7 timmar, firrat med semesteransökan och dansat ett pass! wi
NU ska jag ta en knäcke, klappa katten och lägga mig tidigt. Imorn väntar ett 10 timmars pass och efter det mys med Olivisen!

PUSS


Frida Sjöberg

27 FEBRUARI 2012

Tjenahoppsan! Första dagen tillbaka på jobbet efter lovet och det känns skit bra! Nu ska rean bort och sjukt mycket nytt och sommrigt kommer in! WEY...... och sen ser jag att det snöar ute? why god why?
Gick iallfall lite ärenden efter jobbet och åkte med Empan hem. Nu har vi käkat lite thaimat och tårta eftersom pappa fyller år idag! Och nu har mamma fått för sig att vi ska åka och hyra film! myspys ju mitt i veckan!

PUSS

knäppa katten!
Frida Sjöberg

26 FEBRUARI 2012

TJENIS! Ännu en jobbhelg är över och imorn börjar jag jobba på Cubus igen, wohooo! Har haft en sjukt bra lov med besök i Skåne, mys med Robin, party, vänner och jobb. 
Idag efter jobbet skyndade jag hem för här hemma hade vi släkt eftersom pappa skulle firas eftersom han fyller år imorn. Så jag smällde i mig mat, efterätt fika + tårta på en timme, inte helt fel va? känn på den GI metoden. Maxen fick leka lite med Zessan också.

Satt nyss och kollade lite album från när mamma var gravid med mig och så hittade jag en hel hög med grattiskort som folk skickat. Bland annat ett brev från min kusin som dog för 4 år sen som hon skrev till mig då hon var elva! värsta sött, hon avrådde mig från att lyssna på mina föräldrar när de sa att jag skulle äta grönsaker och bestämde att jag skulle kräva att få köpa godis om vi åkte förbi en kiosk, haha naw! 
Ae nu måste jag lägga migr framför lite DH. Såg också precis nyss de nya tiderna för balträningarna. Nästa söndag kl 8.00 YES!!!!....

PUSS

aaajustde, GRATTIS FLIDIS!!! hihi

Frida Sjöberg

25 FEBRUARI 2012

TJA! Gud vilken mysig dag jag fick igår då. Kändes som en sån där ledig lördag då man absolut inte gör nånting alls, åkte och köpte mig lite godis och en VR bara. På kvällen åkte jag hem till Danne och myste film med grabbarna. Självklart blir det en skräck/slaktar film och denna gången blev det Hostel 3. Riktigt sjukt film, vem kommer på att göra sånt??? haha. Robin åkte hem med mig och vi somnade framför Lilla Kyckligen, hur mysigt??? älskar den filmen

Idag vaknade vi av att motorsågsmassakern var igång IGEN. Och denna gången började han vid 8!!!!!!!!!!!! Till och med min mamma som vaknar runt 7 (??) tyckte han verkar helbäng. FY och blä säger jag bara, vilken normal människa gör sånt? TÄNK PÅ DINA GRANNAR, imorn är det jag som går ut och sågar ner hela hans häck om han fortsätter. Plantera nått som du inte behöver såga i??? eller???
Haha iallafall.... åkte och jobbade 12-halv 5 och har sen dess spenderat tiden med familjen med filmkväll! Imorn är det jobb och firning av pappa som gäller.

PUSS


Frida Sjöberg

24 FEBRUARI 2012

GODMORGON! Okej, nae, men det känns typ som det. Även fast jag vaknade vid 8 imorse.... (?) Hade iallafall en bra kväll för det mesta av tiden men den hade sina stunder också. Just nu har jag just smällt i mig tacos. Alltså jag kommer nog äta ihjäl mig på tacos, skulle kunna leva på bara tacos, skulle kunna bo i ett tacoskal. MUMS
Ligger här med min godispåse och njuter av lovets sista dag, för min del. Imorn är det jobb som gäller fast färst blire nog movienight med grabbarna!!

PUSS




Frida Sjöberg

23 FEBRUARI 2012

Drar iväg på äventyr med min vapendragare! Ses i dimman skulle jag kunna säga, men för att undvika att låta som en tönt så säger jag baraaaaa herrraaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

PUSS




Frida Sjöberg

21 FEBRUARI 2012

HEMMA!!! Efter semleätande, blöjbyten och 4 timmars bilresa är jag äntligen hemma! Har fått träffa mitt lilla lilla fina kusinbarn Viola som man förälskade sig i direkt!!!!! såklart, underbart med bebisar. En snäll liten tjej som sov i min famn mest och skrek inte så mycket :) 
Har också träffat resten av släkten såklart haha, ätit god mat och shoppiloppat lite. På vägen hem stannade jag och mamma i Jönköping och hittade ett sushiställe!!!!! kan leva på det ett tag nu

Nu ska jag lägga mig, sjukt trött efter att ha vart åksjuka nästan hela vägen, HAH!

PUSS


Frida Sjöberg

19 FEBRUARI 2012

TJENA! Tänkte bara skriva lite snabbt innan Tim hämtar upp mig för balträning. 
Igår var jag och Emme hemma hos henne och kollade mello, behöver jag ens nämna vilket stort skänmt det är? nae för det gör folk rätt bra på facebook ändå. 4394830 uppdateringar samtidigt...om samma sak... tjohej

Efter balträningen ska jag och mamma direkt ner till Skåne över ett par dagar för att äntligen få hälsa på mitt lilla kusinbarn! 1 ½ månad är hon nu! Äntligen finns det en bebis i MIN släkt! haha är så avensjuk på Robin som har typ 3 stycken...åh!!

PUSS


Frida Sjöberg

18 FEBRUARI 2012 - NAMNSDAG

GODMORGON! Rätt skönt ändå och vakna upp pigg och glad en lördag?? wiho. Mina planer för gårkvällen blev inte så bra då Emme åkte på en förskylning stackarn, men vi bestämde att vi ska ändå ses ikväll med lite melloooo mys!
Så idag SKA jag vara jätte effektiv!!!! Hade tänkt gå en pw på en timme eller så, sen städa, tvätta och packa. 
Sen kanske Robin kunde komma hit en sväng, han sa igår" imorn har ju du namnsdag.. och jag fick lön idag" HAHA spännande, tack gubben för du påminnde mig om att jag hade namnsdag! Vem kommer ihåg sånt? inte jag iallafall
Så nu måste jag ta tag i mig sjääälv!!!

PUSS


Frida Sjöberg

16 FEBRUARI 2012

TJENA!!! Inte lika taggad tjej ikväll inte... va dödstrött efter jobbet idag och mitt ben har bultat av smärta hela kvällen??? haha wot
Jag och praktikant numero dos körde varor idag, tre staplar på rekordtid, sjukt bra!! En massa nya vårnyheter har kommit hem i härliga sommarfärger! Så det packade vi upp medans det snöade som aldrig förr ute, helt okej!.. haha

IMORN ÄR DET FREDAG OCH LOV!!! Finns inga ord för hur mycket jag kommer njuta nu av mina två "sista" lov. 
Emme och jag ska fira in lovet med lite partaj och trevligheter! wi

PUSS

två anemaliska bilder......

katt i snö.....


och en belåten ödla......


Frida Sjöberg

WE CAN GO HARD OR WE CAN GO HOME

TJENA MITT BENA! Taggad tjej här vettni, haha.. Nyss hemkommen från en dag på jobbet som bara flööög iväg! Vi har fixat iordning herr avdelingen skit fint med nya brallor, stjortor osv! Så nu grabbar får ni komma in och shoppa lite vårnyheter!

Annars dååå?? Ska slänga i mig nått och käka innan jag träffar Ole och mina favvograbbar, blir helmys. I helgen ska jag NJUTA av ledighet och LOV!!! wi. Blir förhoppningsvis en tripp till Skåne för att pussa på min 2 månaders kusinbarn i början av nästa vecka, inte helt fel ni!!
Bjur på 2 favvo låtar just nu.

PUSS



Frida Sjöberg

ALLA HJÄRTANS DAG

GLAD ALLA HJÄRTANSDAG! Så vad har jag gjort på kärlekens dag? jobbat såklart!!! woho
Men nu är jag hemma och ska hem till Robin snart! mys. Har vart extra gullig flickvän i år och köpt presenter... wih

PUSS

pussen <3

Frida Sjöberg

13 FEBRUARI 2012

TJA! Har haft en seg måndag på jobbet efter min panikvärk igår, det sitter fortfarande kvar....buh. Ibland känner man sig liten och ynklig när man verkligen inte får känna sig det, haha!
Men det gick och nu har jag handlat lite grejer inför imorn och även tränat ett pass med mamma! 
Snackade nyss med Danne om lite viktiga grejer och nu börjar paniken om livet efter studenten smyga på. Ska man göra det där äckliga högskoleprovet eller inte? Vad vill man isåfall börja plugga till?? Hur ska jag kunna söka semesterledigt på donken när jag INTE ENS VET VAD JAG SKA GÖRA I SOMMAR I FEBRUARI?.....panik, men det ska jag sova på så att säga.

Imorn är det alla <3ns dag och om det överskattat? ja men skitsamma, det händer bara en gång om året så gör det bästa av det! 

PUSS

slapp tjej 15

Frida Sjöberg

12 FEBRUARI 2012

TJA! En skitdag har det vart idag rent ut sagt. Efter cirka en timme på jobbet började jag känna mig yr och det slutade med att jag fick åka hem helt svimfärdig runt 3. Hur jag kunde köra bil hem förstår jag inte, allt är lite luddigt i minnet... (?) Somnade efter att ha legat i kramper och sov till 6 nästan. HAHA! whaaaat, inte haft sån mensvärk sen julen för typ 3 år sen då jag svimmade i duschen, haha sinnesjuskt..

Nu är jag helt utpumpad tänkte jag säga men hur fel låter inte de? haha men så är det. Ska bara gosa i sängen och hoppas på att jag kommer upp till jobbet imorn. Lite bilder frå helgen också!

PUSS

i fredags utgång med min bästa vän och lovisa!






en taggad oleponke!


tacomys framför mello!


emils och min lunch, jag är duktig och käkar nyttigt som soppa och fullkorns mackor medans han trycker i sig cheese... suck... haha

Frida Sjöberg

11 FEBRUARI 2012

Tjena på er grabbar! Första praktik veckan är nu över och jag är helt slut. Kanske beror på att jag OCKSÅ jobbar hela helgen efter? haha, fin fint! Igår ville jag trotsa det och gick ut med Marre och Lovisa!! Vi hade skit kul och höjdpunkten var när det kommer in en gubbe 75+ och dansar i mitten av dansgolvet??? Synd om ham, tror han var dement.. haha

Idag har jag jobbat halv 11 till kvart över 3 och efter det direkt hem till farmor som fyller 83 idag och fortfarande lika go och glad! min finis farmor. Där var också kusiner, småbarn och zessan. Helt okej alltså enligt Frida, gosgos!!!

Nu är jag hemma och har stått och lagat tacos till hela familjen, dock är ingen hemma än? men jag ska duka upp framför mello, ÅÅH vad mysig jag är hörreni.. haha! 

PUSS

hur härlig är inte den här låten? jag vill åka utomlands, dansa och ha sommar när jag hör den! wii
Frida Sjöberg

9 FEBRUARI 2012

TJOHEJ! Gud vilken latis jag blivit som inte bloggar.. eller? Ända sen i måndags när praktiken förövrigt drog igång har vi inventerat på jobbet. Det har vart slit till 120 % och efter jobbet har jag haft fullt upp med träning och Robin. Men nu så!!!! Idag jobbade jag ockå 3 timmar efter jobbet.. haha 10 timmar wey! Men de är kul

Nu ska jag lägga mig och kolla DH. I helgen är det jobb som gäller men jag tänker ha kul ändå, imorn blir det utgång med min bästa kompis! wi

PUSS

frida och jag i helgen hos tove!

Frida Sjöberg

HATE ON ME BREAK ME DOWN BABY I DON'T CARE

Underbara lördag! Bara ligga i soffan med katten sovandes på armen och skratta åt Daniel Paris på Waterwörld, haha!
Hade lite planer på att mysa med Ole och Emme ikväll men vi bestämde oss för att stanna hemma. Så det blev en myskväll med familjen framför melodifestivalen som är på snäppet till värdelös utan eric saade... eller? hihi


PUSS

försökte vara nyttig...


och sen kom familjen hem....

Frida Sjöberg

4 FEBRUARI 2012

GODMORGON! Gudars vilken kväll det var igår! Började kvällen hemma hos Tove i Mjööölby med kebab, dans och fina tjejer!! Tog sen tåget in till Platå där det inte var så mycket drag. Var dock en snubbe som gick runt och sparka på folk? haha han visste precis hur man ragga med andra ord..
När de flesta började bli trötta och åkte hem fortsatte jag och Emme ett tag och kvällen slutade med att jag fick springa till bussen, najs!

Idag blir det mys i min säng... får se om jag får sällskap framåt kvällen!
Lite halvkassa bilder från mobilen bjussar jag påå

PUSS








Frida Sjöberg

3 FEBRUARI 2012

OHEJ! Fredag idag och jag kan inte ä l s k a livet mer just nu!!! wii haha
Sitter på projektarbetet och slänger ihop en loggbok som ska in, efter mentorstiden efter maten ska jag hemoch ta en dusch/powernap och sen tar jag tåget hem till frida! taggar galet för ikväll! WHOH

PUSS

min pojke <3

Frida Sjöberg

2 FEBRUARI 2012

TJENA! Torsdag idag och nordens kyla har kommit in över lilla Linköping.. gött
Har haft två religionslektioner och en halv affärsutveckling. Den avbröts när någon tattare snodde min lärares mobil (?) HAHA, ett stort skämt.. eller?
Efter skolan gick jag och Emme på stan i kylan och känseln och mina kinder och låt försvann för ett tag.. haha!
Vi åkte också hem till henne för att fixa och trixa och nu har jag fixat och trixat lite hemma! Ska sätt apå Breaking Dawn nu och njuta.. jacob <3

PUSS

vart ju ändå rätt bra för att vara nån som aldrig sättit i löshår förut... hihi!





Frida Sjöberg

1 FEBRUARI 2012

Tjena grabbar! Ondag och en redig mjukisbyxedag! Riktigt härligt. 
Hade en lektion idag eftesom den sista var inställd.. ooooj ovanligt
Jag och Emme gick lite på stan efteråt och införskaffade oss nödvändigheter till helgen! Nu har jag nyss vart på gymmet en timme och kört stenhårt på kondition, nu SKA jag bli fit! Hoppas det löftet håller iallafall en månad..?
Nu ska jag plugga på två uppsatser! jippppi

PUSS

tillägnad samir som tycker att jag aldrig lägger upp bilder på min nya hårfärg! hihi

Frida Sjöberg
RSS 2.0