Sista januari

Först och främst; GRATTIS TILL LILLEMAN, 14 ÅR IDAG!
Någon som vill veta en cool sak? Marres bror fyller år idag med, 14 också!
Och sen får jag heller inte glömma, Tobbe fyller 16 idag! Grattis till alla dom! =D
Just nu sitter jag här och borde nog egentligen vara social med släckten.. men tog en stund för datorn ändå! Haha
Mamma och Pappa väckte mig halv 10 imorse för att väcka Andreas på paket på sängen. Efter det var jag tvungen att städa, Hah! Nej, jag hade faktiskt inte städat än.. Men nu så.
Rolig fakta som vanligt.
Kommer säkert upp nånting mer kanske senare.m om det finns nått roligt och skriva om. Vilket jag tvekar på. Men men.
Första månaden på 2009 nu med. Känns bra.


Jag just nu! =)
Frida Sjöberg

Fredag 30 januari

Halllloooj! Trevlig Fredag må jag säga! (;
Eller ja.. skolan började med en 2 timmar lång förläsning om Förintelsen. Det var kom en man till våran skola, som jag glömt bort namnet på? Aså mannen, inte skolan haha! Han hade suttit i 9 st koncentrationsläger och åkte runt på skolor och berättade. Så resten av dagen var också en temadag för alla 9or om förintelsen. Hemskt verkligen, alltihopa under Andra världskriget.
Efter skolan åkte jag hem och tog en snabb dusch och fixade mig innan jag och Marre tog bussen in till stan för att Fixa present till Marres bror som fyller imorn. Min bror också då, men det har jag redan fixat för länge sen! (;
Efter det givk vi och åt kebab på Hakepi och efter det gick vi till bion när vi skulle se I taket lyser stjärnorna. Om man läst boken innan så märker man saker som inte är med i boken och enligt mig är nästa boken bättre. Men det var inget fel på filmen, riktigt bra! Precis som boken. Så den rekomenderar jag! (;
Vi åkte sen hem med Motala bussen och fick då gå av lååångt ute i blåsvädret eftersom det inte längre gick några bussar direkt hem. Eller jo, men vi orkade inte vänta.
Vi gick hem till Marre där vi var ett tag innan vi åkte till Olstorp ett tag. Träffade först Robin och Pontus, och sen Frej och några mer. Men vi drog rätt snabbt därifrån.
Nu ska jag snart sova, vilket ska bli riktigt skönt efter den här veckan..
Imorn fyller min lilla bror 14 år! ;o 
Han lärde sig nyss cykla? Hahahaha!
Släckten kommer och såvidare.
Nu skrev jag ett alldeles för långt inlägg om onödiga saker att veta? Haha.
Puss


Tänkte läskas lite? (;
Frida Sjöberg

090129

Herregud vad trött man blir av skolan. Har bara lust och lägga mig i sängen och somna och vakna när sommaren kommit! Orkar inte, men måste egentlige städa mitt rum som jag har kommit på att jag inte städat sen i julas..? Hahahaha?! Ole och Marre har ni lust och komma hit en sväng? Hahaha!
Förövrigt har skoldagen vart bra men lång. Snart ska jag göra mig lite Mullecrisp, (hahaha) och kolla One tree hil. Ikväll ska jag förmodligen va med Marre, och kanske nån eller några mer?
Skriver säkert senare!
Ciao



Jag som allra snyggast på en utav mina favoritlektioner (fysik)
love<3<3

Frida Sjöberg

22.16

Imorn blir det inget Birgittaskolan för min och Fias del! Vi kände helt enkelt inte för det.
Och jag har övertalat Marre om att inte ta sovmorgon och komma och va duktig i skolan med mig! =)
Torsdagar som jag älskar så mycket.
Nu ska jag ta och krypa ner i min varma säng! Det är alldeles för kallt nuförtiden..? I min nya klocka så fanns det också så att den visade temperaturen i rummet, och den var förut på 29 gradar?! Och jag frös :o
Haha aja, rolig fakta och sådär.
Sovgott!
Frida Sjöberg

Even the stars refuse to shine

Dagen har vart rätt okej faktiskt! Jo rolig faktiskt! =)
Den började med att jag och Fia åkte med hennes pappa in till Folkunga där vi kollade Samsam. Det verkade faktiskt bra och Folkunga är säkert en bra skola. Lite tråkigt bara känns det nästan som att Samsam känns som att fortsatta gå i grundskolan? Fast det blir nog iallafall ett av valen =)
Efter det gick jag Fia Elin och Josse ner till Ming och mötte Marre, där vi åt! Kinesisk buffé sitter aldrig fel (;
Efter det gick vi en sväng på stan där jag köpte en väckerklocka, haha! Eftersom mitt alarm på mobilen tydligen slutat funka..innan vi gick till TBS och kollade. Lång mening! Där verkade skolan väldigt bra och mysig! Vi kollade inte på nått speciellt program där men det som man skulle gå där isåfall är nog handel. Där var vi inte heller så länge utan fick till donken för att köpa glass. Köpte också skor som mamma tjatat på mig att jag måste köpa till snön i fjällen haha. 134 kr bara! Kul och veta.
Åkte sen hem med mamma och pappa och lyckades äntligen fixa biljetter tills premiären av I taket lyser stjärnorna på fredag som jag och Marre ska på.
Nu är jag på extremt depp humör och ska gå och muntra upp mig själv med nått dåligt på tv..
KUL
Imorn kanske jag och Fia ska åka in och kolla på Birgitta fast vi vet inte om vi orkar, ännu en rolig sak och veta va? Haha gud vad tjurig jag är ;o Måste sluta skriva hah!
Puss


Rätt nyyyyyyyyyyy för en gångs skull!

Frida Sjöberg

Everything's allright, when you're right here by my side

Tisdag
Skolan idag var bara tråkig och jag orkade bara inte va där. Så det är inte så värt och skriva om! (;
Efter skolan tog jag och Marre bussen in till stan där vi först fikade och gick sedan på stan lite. Hittade inte så mycket, men ett linne och ett par trosor följde med hem. Nu har jag nyss ätit och har ont i fötterna efter att ha gått så mycket haha, så ska ta mig lite glass och kolla på Andra avenyn snart! =)
Imorn blir det att gå upp alldeles tidigt då jag och Fia ska in och kolla gymnasium. Vi ska äta träffa Marre där och äta på Ming Palace! =)
På eftermiddagen blir det TBS, så då följer också Marre med oss dit..
Så ingen skola för oss imorn utan bara studiebesök.. ;p
Får väl se hur det går!

Som vanligt går det heller inte ladda upp bilder.. tråk! (;

Frida Sjöberg

Run out of words, run out of time

Måndag 26 januari
Snart gått en hel månad av 2009 ;o gud vad tiden går!
Men idag är det som sagt Måndag som innebär en ny skolvecka..
Skolan var väl annars rätt okej och vi fick reda på fysikprovet, som jag fick vg på! ;o Trodde nästan inte ens jag skulle få ett g haha!
Annars var jag och Marre på skratthumör som vanligt, och det underlättar skolan! =)
Ikväll har jag lovat att hjälpa mamma med att storhandla eftersom inte pappa kunde. Och nu ska jag kolla klart One tree hill! (:

Frida Sjöberg

Vatten




Frida Sjöberg

The hearts all over the world tonight

Gomorgon (:
Jag drömde faktiskt inatt att jag var på Chris Brown konserten..gud jag skulle viljat vara där! ;p
Iallafall var det typ att jag och Marre var med Mattias och helt plötsligt lämnade vi honom och åkte till Stockholm för att gå på Chris brown och väl där fick vi gå upp på scenen med honom och bakom scenen och massor! Hahah!
Men nu har jag iallafall vaknat.. och ska väl äta frukost snart. Vid halv tolv kommer min faster och hämtar mig och vi ska åka ända upp till mormor och morfar för att idag flyttar de. Så nästan hela släckten är där och hjälper till känns det som? Hahah! Pappa hade bokat bord på pizzerian där också. =)
Förhoppningsvis stannar jag inte där hela kvällen utan åker nog hem lite tidigare med min faster igen,
Så skriver säkert mer ikväll (:
Frida Sjöberg

Fallen angel

Trevlig filmkväll med Marre vill jag lova! Vid sex åkte vi ner till hemköp för att köpa det nyttigaste som finns där! Chips, dipp, godis och hallonsoda. Vi gick ner fem kilo efter det vill jag också påpeka! (;
Vid sju kollade vi den nya Disney Channel filmen - Cheeta girls one world, om det stavas så? Och ja, den sög. Haha. Men jag och Marre hade ändå roligt med våran humor! (;
Lite senare åkte vi ner till gårn typ fem minuter för att värma oss. Sen var vi mest ute, frös och snackade.
Nu är det väldigt skönt och ligga nerbäddad här med massor kläder (: Hahaha!
Frida Sjöberg

090123

Fredaaaaaag! =D
Vi har haft Fysikprov idag och det gick åt skogen. Annars hoppade jag över gympan, bara för att jag var för lat. Och vi fick risgrynsgröt till mat, och jag som vill komma ifrån julen.. Hahaha! Nu sitter jag i mamma och pappas stora säng med datorn i knät och kollar tv! Ikväll ska jag och Marre och köpa godis och andra gottigsaker, och sen kolla film och mysa! =)
Nästa vecka ska jag Marre och Fia in till stan på Onsdag och Torsdag och gå på studiebesök på tre olika gymnasieskolor också, mat på stan och sådär. Kul =)
Nu saknar jag min pojkvän.. Hahah! (;
Puss!


Gulligullbild (;
Frida Sjöberg

Studiedag

Idag har jag faktiskt.. tränat! Haha :D Eller aså bara hemma haha, situps och sådant. Kände mig riktigt duktig efter (;
På kvällen hann jag och Marre ta en lite promenad med. Nu kollar jag Room 1408, och ska väl snart sova. Imorn är det fredag, fast det känns som måndag? Haha aja, Godnatt iallafall =)
Frida Sjöberg

Onsdag 21 januari

Godkväll! (;
Onsdag idag, vilket betyder att skolan är mer blä än vanligt. Hahaha.
Under matten fick vi våra klasströjor. =)
Det var väl det mest intressanta som hände i skolan idag? ;o
Efter skolan cyklade jag på is medans Robin åkte moppe brevid mig.. läskigt ;p
Så eftermiddagen och kvällen bestog av mycket skratt och chokladglass med babe :D
Och IMORGON HAR VI STUDIEDAG! =)
Som jag hoppas på att få spenderas med Ida =) kanske stan? Fast jag vet inte om det blir så.. annars blir det väl nått annat.
Nu kollar jag på nån Irene Huss (stavas det så Marre? ;p) film på tv, och sitter gärna här ett bra tag till. Ingen trötthet alls kvar =)
Bjuder på fram och bak sida av våran tröja med, hahaha!


Måste bara säga att våran klass inte kunde bestämma oss för vilket tryck så.. hahaha!


Baksidan! Hahaha

Godnatt (:
Frida Sjöberg

Tisdag

20 januari 09.
Skrev inget igår.. eftersom jag tyckte inte det skulle va så roligt att läsa "idag har jag vart i skolan, sen gick jag hem och åt glass och sov"?  Hahaha!
Idag iallafall hade vi en liten sovmorgon till tjugo i 9, och sen hade vi SO. Svenska sen, bild matte.. blablabla. Vi slutade också tidigt för att vi inte hade någt elevensval =)
Så först väntade vi ett tag på att de som gör skoltröjor. Ni vet klasströjor för dem som slutar nian? Alla klasströjor kom idag! Och vi får dom imorn! =)
Inte för att våran tröja vart så fin haha men ändå, bild kommer säkert! :)
Iallafall efter den väntan åkte jag Marre Ole och Fia hem till Fia. Där gjorde vi kladdkaksmet och så! =)
Nu kom jag nyss hem och ska (kanske haha) plugga.. efter jag..? Kollat tv lite mer? Hahah (;
Fysikplugg lockar inte så mycket.
Pusssssss!

Frida Sjöberg

Söndag 18 januari

Nu är det nog klart. Vi ska till sälen under sportlovet, eller bara under några dagar. Själv är jag inte världens största fan av att åka skidor och va i fjällen haha. Eftersom att det betyder snö och mer kyla.. haha! Men mamma och pappa har lyckats få med mig. Så idag tog jag och mamma bussen in till stan och där köpte vi en välbehövande skidjacka till mig. =)
Sen kom pappa och hämtade oss och nu ska jag bara kolla på film och så.
Tråkigt inlägg jag vet, men vad gör man inte när man har tråkigt :D


=) Fynd på rean från Team Sportia. ;p
Frida Sjöberg

Musik



Switchfoot - Dare You To Move
Frida Sjöberg

Ett långsamt förväl?



Jag önskar jag kunde säga att det är en fas vi går igenom
En storm vi måste orka rida ut
Och jag önskar jag kunde säga att vi klarar det tillsammans
Att allting kommer ordna sig tillslut
Men jag kan inte ljuga för dig, du känner mig allt för väl..
Frida Sjöberg

Lördag 17 januari

Hejsan! Hoppas alla mår mycket bättre än va jag gör iallafall haha =)
Har blivit förskyld och sen har jag gjort nåt med ryggen? Känns som jag jämt har ont nånstans haha! Mitt huvud känns som det ska sprängas när som helst också. Så pågrund av det har dagen spenderats hemma vid tvn. Tråkigt, men ganska skönt. Nu ska jag snart kolla någon film som gick på Tv och äta lite godis. =)
Imorn hoppas jag att jag mår bättre, då mamma och jag först ska stjussa min bror till hans träning och sen åka in till staden =)
Hoppas att alla haft en rolig Lördag =)!


Lånad tröja av Marre från Thailand, jag älskar den =)

Frida Sjöberg

Tja

Gooooddagens!
Fredag, och man kan inte annat än njuta av det. Skolan gick rätt fort, och var helt okej faktiskt. Förutom att jag fick en boll i huvet på gympan kastad av Abbe haha!
Nu har jag bara legat i sängen med datorn och kollat på One tree hill! Marre skickade nyss ett sms och hon är påväg hit. Kvällen kommer spenderas med henne! Kommer säkert upp ett inlägg senare =)


Jag och Marre för nästan 1 år sen =)
Frida Sjöberg

torsdag 15 januari 09

Idag är jag glad glad glad. =)
Skolan började med idrott och vi spelade fotboll och innebandy. Jag är inte precis en naturbegåvning men det får duga! Hahahaha! Efter det var det SO och vi, eller jag och Marre jobbar om Hitler. Mindre kul ;p
Det blev också massor strul med håltimmar så tillslut slutade dagen med att vi fick sluta en timme tidigare och Robin följde då med mig hem. =)
Så det blev en rolig och mysig eftermiddag/kväll med min fiiiiiinaste! =)
Olivia har också åkt till fjällen idag, saknar redan!
Imorn är det fredag och nu blev jag bara gladare! =D
Pussss!
Frida Sjöberg

Painting all my dreams with the color of your smile

Det där med att jag och Marre skulle bli bättre på att inte komma försent på morgonen funkar nog inte. Som vanligt kom vi försent till svenskan på morgonen. Hahah.
Onsdagen är nog den tråkigaste dagen i skolan (näst efter Torsdagar..). Vi har bara lektioner som matte svenska so, språk och NO. Ett plus ändå på att vi slutar tidigt, fast jag väntade ändå i ungefär 1 och en halv timme på Ida. När hon väl hade slutat gick jag Ida Sanja och Julia till hemköp en snabbis och sen hann vi precis med bussen hem till Ida, där eftermiddagen spenderades. Vi kollade One tree hill, drack te (och jag brände mig på tungan som vanligt) och åt mackor. Wok fick vi också, och det tackar jag aldrig nej till. Fick även träffa deras nya lilla hundvalp Melody som är väldigt söt men som också väldigt gärna ville bita sönder mina leggins haha =)
Runt halv åtta åkte vi med Jenny ner till gårn och där var det inte så roligt, jag var mest bara trött och höll på att somna heh. Pappa hämtade mig sen och jag har nyss ätit upp min chokladkaka och ska nu sova. Om jag nu kan somna haha? Har nämligen sovit på basen lektionen idag, man kan säga att jag somnade i boken jag läste haha. Hemma hos Ida när vi kollade på One tree hill somnade med. Måste verkligen sova ut i helgen! =)
Imorgon är det en ännu äkligare skoldag, och jag vet att jag inte borde klaga, för det är väl inte preis så roligt och läsa haha. Men idag är det Onsdag och då får jag klaga. Hahaha!
Ciao


Jag och Ida i sjuan, lite halvt pinsam bild? ;p Haha!
Älskar dig.
Frida Sjöberg

How did we get here? I used to know you so well

Vi har nu tyvärr inte längre sovmorgon på tisdagar och Lars har satt SO som första lektionen, kan inte bli bättre? Skolan idag var sådär och vi hade bild för första gången i nian. Fast alla hade mest damp och så (som vanligt? (; )
Efter skolan tog jag Marre Ole Fia och Sara bussen in till stan och där åt vi först på Mcd, och sen blev det stan, köpte bara trosor och får fortsätta längta efter barnbidraget(:
Gick och satte oss på Expresso House och skulle köpa nått gott och dricka, så medans Ole tog chai latte och de andra varm choklad med marshmallows tog jag Cola. För varför ska man betala 35 spänn för lite oboy? Tyckte jag ;p
Marre och jag tog bussen hem vid sju nån gång och hemma har jag bara kollat One tree hill och säsongspremiären av Andra avenyn =)
Och nu ska jag sova och imorn väntar skolans äkligaste dag. Blä.
Godnatt.

 
Varför kan det inte bara va sommar i Sverige året runt?
Bilden är iallafall från Marres födelsedag förra året =)
Frida Sjöberg

det var länge sen, men det sitter kvar

Ny skolvecka på g och dagen har vart riktigt seg. Första gången vi har hemkunskap i nian nu med. Det kommer bli mycket om kunsumentekonomi? Och hur man inreder lägenheter och sådant. annars gjorde vi grekisk sallad och baugetter. Om det nu stavas så? Haha, kul och veta va?
Som tur är överlevde jag fysiken hehehe.. och jag åkte hem och kollade på One tree hill.
Nu ska vi ner till farmor och farfar för att farfar fyller år! =)
Får se om jag hittar på nått annat ikväll med. Skönt ska det bli och sova ikväll iallafall vill jag lova haha.
Pussss!



Suddig, ni får förlåta mig =)
Frida Sjöberg

söndag 11 jan

Vaknade vid halv nio idag av mardrömmar ;o länge sen nu, men mina mardrömmar är inte och leka med ;o haha!
Somnade ändå om sen. Gick sen upp, åt frukost, duschade och så..
Robin kom till mig lite senare och sen även Pierre. Roligt som vanligt. 
Nu har mamma köpt en film och en Aladdinask. Mysigt söndags kväll;p
Imorn är det måndag..mindre kul.
Frida Sjöberg

Romeo och Julia

En ganska tråkig och slapp lördag idag. Sovmorgon satt fint och även fast skolan bara har vart i två dagar så är jag redan helt utmattad heh,
Mamma slog på stort (Hahahaha!) och vi åkte in till stan bara för att köpa mat från Hakepi och lite godis. Gott var det iallfall och resten av kvällen kommer nog spenderas med lite godis framför en film eller så. Imorgon ska jag nog träffa min sötnos. =)

 
-Helt ärligt så tycker jag nästan att den här låten aldrig blir uttjatad. Fast jag la upp den för att visa den fina videon! (;
Om det inte var nån som förstog så är videon från den moderna versionen av Romeo och Julia. ;p
Frida Sjöberg

lay all your love on me

Fredag den 9 januari.
Skolan var väl som vanligt, bara att vi hade styrka på gympan och otränad som jag är känner jag redan nu att det spänner lite i benen heheh.. ;o
Efter skolan åkte jag hem och satte mig framför tvn så trött jag var.. Tills Robin ringde och han kom hit. Så det mesta dels av eftermiddagen och kvällen spenderades med honom! =)
Och nu kollar jag Mamma mia. Roligt inlägg och så haha.
Annars har det vart en bra dag och jag hoppas på flera. ;p
Puss

Och nej, det går inte ladda upp bilder? ;p
Frida Sjöberg

i never wanted you to leave, i wanted you to stay here holding me

Första dagen i skolan efter lovet, men också sista gången som det kommer va "första dagen på ljungsbroskolan efter jullovet". Haha nån som fattade? ;p
Som vanligt kunde jag inte sova nånting i natt och jag vet inte ens om jag somnade? Och när jag inte sovit nått blir jag så där konstigt pigg.. hahaha! :p Så det var inte så speciellt segt och gå till skola ändå.. Och ja, jag fick GÅ till skolan eftersom det var punka på min cykel? Bra start :D Så jag halv sprang brevid Marre till en gympalektion som vi typ inte ens hade.. Eller det var typ 4 stycken som var med? ;o
Iallafall var skoldagen tyvärr som vanligt. Finns det ingen lärare som gillar mjukstarter? Haha.
Påvägen hem blev jag stoppad av polisen höhöhöhöhö..
Nu har jag och Marre bakat kladdkaka och kollat One tree hill :D
Imorn är det ju ändå fredag, så ska inte klaga på att skolan började tv dagar innan helg? =)!
Puusssssssss

Frida Sjöberg

sista dagen på jullovet

Sista dagen på det här jullovet och jag vet inte hur jag ska kunna somna idag efter att ha vänjt mig vid att somna runt tre ;o
Det kommer också bli som att gå upp mitt i natten när man är van med att vakna 12-halv 1? Men sånt är livet? Hahah, iallafall ser jag inte ett dugg fram emot den här terminen som betyder nationella prov, gymnasie val m.m.. Men och andra siden är ju våren påväg mer och mer! Även fast inte märks så speciellt mycket ute? =)
Iallafall har jag idag inte gjort så mycket.. njutit så mycket som möjligt av sovmorgon och jag och Mamma åkte in till Ikano en stund när hon kom hem och där köpte jag bara en tshirt.
Just nu kollar jag lite på Grammis galan och det är inte så mycket och se. Sverige har mycket bättre artiser än de som vunnit det mesta. :p
Och sen måste jag väl snart sova med om jag ska palla morgondagen.


Förlåt men jag är nörd.. :p
Frida Sjöberg

tisdag 6 januari 09


Igår kväll hyrde jag och Marre film, som ni kanske fattar den över haha? =)
Trodde faktiskt att den skulle va läskigare för att på omslaget stod det typ; verkligen ryslig! Och såna saker. Men jag har sett mycket värre. Men annars var den faktiskt helt okej, bara att man inte fattade vissa situationer =)
Idag iallafall har jag haft hur tråkigt som helst.. och bara kännt mig trött men Frej och Mattias kom en stund till mig =)
Nu har jag kollat Top Model och Marre Ole och Fia har kommit hit, och Ole och Fia har jag inte träffat på hur länge som helst så det är kul :D
Puss
Frida Sjöberg

måndag-5 januari

Marre och jag bestämde oss för att åka ut och åka lite skridskor som varken hon eller jag har gjort sen vi gick i sexan kanske? haha :D
Men vi åkte typ bara i tio minuter innan vi frös ihjäl och åkte hem till Marre.
Lite bilder här med!






Min lilla isprinsessa ;p!

Frida Sjöberg

söndag den 4 januari 2009

Jo jag vet att uppdateringen här inte har vart den bästa. Jag har helt enkelt inte haft lust eller ork till det. Men det blir nog ändring :)
Just nu försöker jag bara tänka att det här året kommer bli bra! Även fast jag egentligen inte tror det.. hahaha! Jag vill varken sluta nian eller börja gymnasiet.. haha! Jo det vill jag se när jag väl är där, men det känns så sorgligt bara att alla kompisar som man träffar varje dag, också de flesta har man växt upp med, att vi alla kommer splittras mer eller mindre.
Iallafall så vaknade jag upp hemma hos Marre dagen efter nyår och den störsa delan av dagen spenderades sedan med Robin och Pirre, även Vigge kom en stund.
Sen har dagarna mest vart tråkiga.. sitta framför tvn med laptopen i knät och bara glo känns det som?
Fast iförsig har jag även träffat Ida och så i fredags! Jag var också hemma hos Marre igår kväll och vi kollade på filmen Silent Hill som vi trodde skulle va jätte bra, men den var bara så overklig att den blev dålig.. aja! =)
Idag har jag mest vart hemma och kollat the hills, Mamma och jag åkte också ner och köpte pizza nyss. Och nu ska jag ringa Robin. =)


Det är konstigt hur folk kan välja att tro på lögnen när sanningen finns rakt framför dem.
Frida Sjöberg
RSS 2.0