29 OKTOBER 2012

HEJ! 
Blogginlägg typ 2 gånger i veckan har blivit standard. Men men så kan de va. Har knegat mig igenom en jobbhelg och även jobbat idag! Har mycket jobb den här veckan och det känns sjukt bra! Har dock en ledig dag imorn och så blir den en hel shopping dag med mamma och min bror i huvudstaden!!! wohoo

PUSS

Bild från i fredags då de var taconight hos Olivia!
Frida Sjöberg

26 OKTOBER 2012

GODMORGON! Gud, de känns faktiskt riktigt bra att va uppe såhär "tidigt" även fast jag är ledig, ;) haha!
Idag är dagen fullspäckad, tack gud. Har gått flera dagar nu och inte gjort  nått förutom att träna och äta typ.. sånt blir jag galen av!
Ska snart klä på mig några lager kläder och gå ut på en PW i snön och sen hem och ta en dusch. Sen ska jag åka till stan för att luncha med Marre och efter det hjälpa mamma och pappa att storhandla. Ikväll är vi tjejer bjudna hem till Ole för lite taco och mys! Men medans några av dem ska ut så ska jag ha en krogfri månad, känns toppen.

PUSS

Bild från min och Oles höstiga PW
 
Frida Sjöberg

24 OKTOBER 2012

HEJ! Ska springa iväg till bussen nu. Blir en liten sväng hem till Ole för PW och lunch innan några timmars kvällsjobb på donken! Fick min lönespec igår från Cubus, älskar livet just nu.
AAjustde, 5 månader till jag fyller 20 OCH 2 månader till JUL!!!!

PUSS
Frida Sjöberg

22 OKTOBER 2012

HEJ!! Ännu en jobbhelg har jag knegat mig igenom, haha. Förutom att jobba i helgen har jag haft myskväll med Marre och pratat om allt möjligt i flera timmar som vi brukar, haha! Igår efter jobbet hann jag också med att träffa Samir som kom och hälsade på på donken!!! as möjs, käkade lite ihop osv.
Och idag är jag ledig. Har gjort absolut ingenting idag och det är jag jäkligt trött på, vill komma igång och jobba massor igen som jag gjorde förut!! haha

Kom precis hem från gymmet nu där jag gick på bandet i 45 min, 280 kalorier senare... Känns sketa bra. Så nu ska jag ta en långdusch och sen käka lite korv framför tvn! Älskar höstens alla tv program, djurakuten, ensam mamma söker, det okända, bonde söker fru, greys osv... :D

PUSS

 
Frida Sjöberg

19 OKTOBER 2012

HEJ! Sitter just nu i ett helt nystädad rum, känns såhääär bra. Ole kom hit vid halv 1 och vi tog en PW, efter det började vi rensa i alla mina lådor och hyllor, hon älskar ju sånt så måste passa på när hon är här! HAHA Så nu är allt städat. 
Ska snart hoppa in i duschen och sen åka hem till Frida. Käk och flöt med tjejerna ikväll, gos. Jobb imorn!

PUSS


Frida Sjöberg

18 OKTOBER

GODMORGON! Trevligt att starta morgonen med såna där vidrigheter va?? haha
Idag sov jag till halv 12... igen... börjar nästan bli trött på att sova så länge (?!) haha! Men ikväll har jag ett kvällspass på Cubus 17-20 så ska bli skoj! I helgen är det också jobbhelg på donken! wiho
Imornkväll ska jag och tjejerna till Frida och äta god mat! ska bli så myspys. Och på lördag ska jag mysa med min bästa vän!

PUSS

Saknar studentveckan!!!! haha så epic kväll/dag den här dagen var!!
Frida Sjöberg

BOJKOTTA PARKEN ZOO

Nu ska ni få se något riktigt vidrigt.
http://www.tv4play.se/program/kalla-fakta?video_id=2229828

Gå in på länken och kolla hela programmet... det är 20 min långt så om ni inte har tid så spola till efter pausen som är markerat i mitten... där får man se de allra vidrigaste. 
Sånt här blir jag riktigt äcklad och förbannad av. Det handlar alltså om Parken Zoo som ligger i Eskilstuna som säger sig rädda världens utrotningshotade djur. Men i själva verket så avlivar de dom och fryser in dem i stora containrar när de "inte har plats för djuren längre"... 

Gå också in på fb sidan "bojkotta parken zoo" och gilla. Den här parken borde jämnas med marken.

Frida Sjöberg

16 OKTOBER 2012

Hejsanhoppsan. Nu var det ett tag sen det hände någonting här.. igen. 
I lördags körde jag Emme och Tove på en utgång, det var något vi sett fram emot ända sen Emme flyttade att hon skulle komma hem någon gång i oktober och vi skulle köra på en jäkla utgång. Men självklart blir saker aldrig somm man tänkt sig. Jag mådde fortfarande dåligt så de blev en tidig hemgång. Men kul var det iallfall!
På söndagen jobbade jag extrapass på Cubus och på måndag morgonen var jag världens bästa kompis och skjutsade in Emme till stationen där hon skulle ta tåget "hem"... haha ;)
Gud vad jag kommer sakna henne igen... nu lär vi inte ses förens framåt jul!

Efter jag skjutsat in henne åkte jag hem igen och somnade om en timme... haha jag skulle på riktigt kunna sova tt dygn i sträck så mycket sömn som jag egenligen har att ta igen.. Jobbade sen ett kvällspass på donken!
Idag vaknade jag upp och HADE TAPPAT RÖSTEN! helt sjukt, det har aldrig hänt mig!!! Skulle svara i telefonen men det kom inte fram nått ljud... HAHA!! Men nu är den tillbaka en aning.. haha?! Är förövrigt ledig idag och har nyss käkat lite lunch. Har lovat mamma att laga middagen tills ikväll så ska åka iväg och handla lite nu.
Ikväll ska jag catcha upp lite med Ole och förhoppningsvis boka en bussresa till Ullared i början av november!! gryyymt

PUSS





You want a ride?
Frida Sjöberg

12 OKTOBER 2012

Tjaaaaaa!!! Trottsade febern och hade jäkligt kul på p festen med donken i onsdags. Alltid lika kul med mina fina arbetskompisar. Igår låg jag hemma med magsmärtor hela dagen tills jag pallrade mig iväg till Emme på kvällen och kollade en värdelös film med henne! hihi
Idag har vi vart på stan en sväng och nu ska jag och mamma snart kolla x factor! gos fredag. 

PUSS

senaste inköpet! älskarn
Frida Sjöberg

10 OKTOBER 2012

Det allra typiska här hänt. Jag har blivit sjuk... eller typ iallfall. Känner mig febrig fast jag inte har feber? Haha. Typiskt att det ska komma när man är ledig några dagar och har roliga planer. 

Igår kom Tove till mig och vi lagade Tacos och förberedde med massa gott innan Emme kom, tror hon vart rätt glad faktiskt! haha, alltid lite kul att vara med dem två. Dock fick vi avsluta kvällen rätt tidigt då jag kände att jag var verkligen tvungen att lägga mig ner, haha.... tog en varm dusch och gick och la mig.
Vaknade och mådde lite bättre idag men ändå inte... SÄMST!!!!! Speciellt eftersom vi har p fest med donken ikväll! Ska knapra lite alvedon, ställa mig i duschen och sen palla mig dig ändå! gick ju ut på studenten trotts feber? haha

PUSS


Frida Sjöberg

9 OKTOBER 2012

GODMORGON! Åh vilken bra dag jag hade igår. Tog en sovmorgon och fick sen sällskap av Ole in till stan för att uträtta lite ärenden. Mitt inne på H&M springer vi på vi Emme. Chockad som jag är efter att ha gått från att i princip träffats varje dag till att inte setts på två månader fick typ bara fram ohuuh, HAHAHA!! ÅåÅÅååååh vad glad jag vart.

Kom inte hem med nått vettigt ifrån stan, förutom hårfärg. Åkte hem till Emme på kvällen och hon hjälpte mig att färga håret innan vi cyklade i regnet till macken för att köpa lite godis och mysa ner oss framför en film, som vi brukar!! åh

Nu sitter jag här med världens huvudvärk (?) får hoppas på att det är vädret som bidrar och inget annat. Ska ta och städa lite innan Tove kommer hit. Vi ska fixa till lite myskväll för Emme!

PUSS

återförenade!
Frida Sjöberg

6 OKTOBER 2012

HEEEEJ! Dags för några timmars helgjobb på donken. Har/kommer ha jobbat hela veckan men är fortfarande lika taggad ändå. EMME KOMMER NÄMLIGEN HEM IMORN!!!!!!! Jag är så glad!! Och glöm inte komma och käka hos oss idag då, i tornby!

PUSS

Frida Sjöberg

5 OKTOBER 2012

Tjenaaaaahej! Det var galet skönt att få sova 10 timmar i natt ni! ojojoj. Nu ska jag slänga i mig lite frukost och sen bege mig till jobbet, 12-20! 

PUSS

Bara jag som redan längtar till julen??? haha!
Frida Sjöberg

4 OKTOBER 2012

TJA! Ligger just nu hemma helt utslagen, HAHA! Igår inventerade vi till halv 12 och efter det vart det lite strul med vakten som skulle öppna dörrarna åt oss så kom inte hem förens halv 1 kanske... Har sovit 3 timmar och vid 6 var det upp och hoppa för att sedan åka in och inventera igen i några timmar! Men nu ska det vara klart, gud va skönt de känns!
Åkte hem vid typ 1 och slängde verkligen i mig två gorbys piroger, var så sjukt hungrig! haha. Efter det somnade jag tydligen och vaknade en timme senare av att telefonen ringde. Då hade jag drömt att någon skrikit VAKNA DU HAR FÖRSOVIT DIG!!!! Så jag flög upp och trodde jag skulle åka till jobbet, hahahaha!

Nu sitter jag och väntar på maten, pappa vardagslyxar verkligen. Pasta med jätte gott kött och stekta champinjoner! Och jag har köpt hem en Ben n jerry! Även fast jag är lika seg som dagen efter en utgång så de är det ju ändå en helt okej dag.. ;) haha! Ska försöka få tag i Ole med...

PUSS





Frida Sjöberg

3 OKTOBER 2012

Tjenahejsan!!! Skriver lite snabbt här innan jag åker iväg för jobb 17-24, japp ni hörde rätt! Vi kör inventering idag på Cubus, imorn blir det att gå upp vid 6 för att köra resten som vi inte hinner med idag 7-11, najs va? ;)

PUSS

Frida Sjöberg

KÄRAT NER MIG TOTALT

Frida Sjöberg

2 OKTOBER 2012

Hejsan hoppsan!! Jäklar vilken helg det vart. I lördags åkte jag hem till Marre där vi drack lite goda drinkar och dansade som tokar framför hennes spegel, haha!! När vi väl kom ut så gick saker lite snett haha... Vi kom bort ifrån varandra. Men jag kom hem iallfall, Macke var snäll och stjussade hem mig!! På söndagen var det upp och hoppas som gällde. Vi åkte till mormor över dagen men jag vart med sängliggandes... haha

Igår jobbade jag 12-21 på donken, 9 timmar men tiden bara flög förbi, skönt! Idag har jag jobbat 10-17 på Cubus, inventeringen är i full gång och imorn och torsdag har jag kvälls/nattpass + morgonpass bara för att vi ska bli klara! Men de fixar vi, hihi! 

Har verkligen jobbat heltid den senaste månaden. I helgen är det nämligen jobbhelg på donken med! haha. Men glad är jag för det för nästa vecka kommer nämligen Emme hem!!!!!!!!!!!!!!!!! WIHO

PUSS

 


Frida Sjöberg
RSS 2.0