29 JUNI 2012

Ser man påå! Har ju blivit riktigt flitig men det här nu haha... Idag var planen att jag och Emme skulle njuta av en soldag vid kanalen men självklart så blev det tjockt med moln över allt, woho. Så jag passade på att plocka iordning lite hemma och ska snart ut lite med Emme nu. 
Annars har jag legat och kollat på resor. Familjen hade planer på Barcelona i slutet av Juli men vi har nu börjat lute oss åt Turkland istället, guuuuuuuuuuud va skönt att åka bort till solen och värmen!!! vill åka NU

PUSS

Bild från Cypern 2010
Frida Sjöberg

28 JUNI 2012

Tjabba tjena halllåååå! Har haft en riktigt bra dag idag som började med ett tandläkarbesök imorse där jag fick ta bort lite tandsten, HAHA! Aldrig gjort förut och låg mest och koncentrerade mig på att inte hosta haha...
Efter det åkte jag hem och hämtade bikinin för sen åkte jag hem till Ole där hon bjöd på frukost och solning på hennes studsmatta, myysis

Ikväll har jag vart hos Marre och vi satte oss ute och fikade. Har alltså träffat två av mina hjärtan som åker till magget imorn. Mitt paranoida hjärta säger att jag MÅSTE ringa dem minst varannan dag och se att de är okej... haha. Annars får dom/ni ha det så jätte kul och sola massor åt mig!!!!

PUSS


Frida Sjöberg

27 JUNI 2012

Tjabbbaaa! Börjar känna mig frisk för första gången på länge! woho nu ska bara revbenet läka ihop sig. 
Igår jobbade jag och det kändes faktiskt riktigt bra att vara tillbaka och kunna jobba på riktigt nu! På kvällen gosade jag och Emme hemma hos henne, precis som det ska vara!

Idag skiner solen och trotts alla moln som ligger runt om ska jag och Emme ha en sill lunch på min altan snart och efter det ta en trip till Ikano en sväng! Mys. Imorn ska jag till tandläkaren fick jag sms om imorse (???) och sen träffa Marre och Ole! 

PUSS


Frida Sjöberg

25 JUNI 2012

Tjenamoooooss! Lite lägesuppdatering. Har vart mest sängliggandes i helgen och preparerat mig med ipren och alvedon så mycket det gått. Är ingen junkie eller så, går faktiskt efter rekomendationerna... haha. Men ändå blir det inte bättre. Hostan börjar avta så jag börjar tänka positivt nu, haha!!
Imorn ska jag dock jobba! Känner att jag klarar av det nu, bara jag inte sträcker på mig för mycket haha!
Annars har Emme kommit hem!! wii. Och jag hade världens mysigaste midsommar på landet med sill, potatis, blomsterkransar och jordgubbar! som det ska vara.

PUSS

Frida Sjöberg

21 JUNI 2012

Tjenahejsan! Har idag fått bekräftat av läkare att jag har en spricka i revbenet. Skulle egentligen åkt in nu på kvällen på röntgen men de tyckte tydligen inte att det var så viktigt.. så nu ska jag käka ipren och alvedon varje dag tills det går över...vilket det inte kommer göra förens jag slutar hosta på riktigt, KUL
Annars sa dem också att jag skulle ut och röra på mig lite lugnt så idag har jag och mamma vart i stan och uträttat lite ärenden tills imorn och gått långpromenad i solen! Galet skönt väder

Nu ska jag fortsätta kolla Greys och hoppas på att iprenen börjar värka! Det är ok att gnälla lite idag faktiskt.... :(:(:(:( MEN IMORN ÄR DET MIDSOMMAR! Då ska jag strunta i smärtan!!!! :):):)

PUSS


Frida Sjöberg

TILL TVÅ UTAV DE FINASTE JAG VET

GRATTIS I EFTERSKOTT min bästa vän! Hoppas du hade världens bästa dag!


GRATTIS PÅ DIN DAG IDAG EMME! Såhär glad är jag att jag har dig... hahaha.. PUSS min bästa!
Frida Sjöberg

20 JUNI 2012

TJENA! Japp jag har blivit totalt värdelös på det här. Har helt enkelt inte haft någon lust alls att blogga... men nu så! 
Veckan efter studenten har jag legat hemma mest, spytt slem osv osv, kul va? Livet har lekt. Är inne på min andra omgång med hostmedicin som fortfarande inte har verkat riktigt än. Men det börjar bli bättre, nu har jag dock hostat sönder revbenen så att jag inte ens kan sova på högersidan... haha! Annars har jag försökt jobba lite, umgåtts med vänner, fiskat, shoppat osv osv osv.

Idag har jag och Ole vart på stan där jag hittade en klänning till midsommar, snickarkortbyxor och en linne för 300 spänn sammanlagt, där ni. Nu ska vi snart träffa Danne och grabbarna, när jag kan tvinga mig själv in i duschen. På fredag är det midsommar!!! ÅH, vi ska va på landet och fira min faster och grilla och solen SKA skina. På kvällen åker jag nog hem till Sammeponken och chillidillar med dom. Låter som jag skriver i en kalender här... fy

Men nu till det roliga!!! GRATTIS TILL MIN BÄSTA VÄN I EFTERSKOTT MARRE SOM FYLLDE 19 ÅR TORSDAGEN INNAN STUDENTEN OCH GRATTIS TILL EMPA SOM FYLLER ÅR IDAG!!!!! Älskar er så, min fina!! 

PUSS

Lite bilder från senaste tideeen!

Arbetsförmedlingen med Ole veckan efter studenten, standard!


Gosa vid kanalen


Lida


Gosa i Berg med Oggis Tim och Ole


Gnaga


Skratta



Frida Sjöberg

11 JUNI 2012

Hej på er!!!!! Lovade ju att det skulle hända mer här efter studenten men det har fortfarande inte hänt nått... aj aj. 

STUDENTEN ja, BÄSTA dagen i mitt liv!!!!!! Trotts all äcklig trötthet och hosta. Har 872842384 saker att berätta och dubbelt så många bilder. Men jag LOVAR att allt kommer upp inom en snar framtid. Fick nämligen en dator i studentpresent som jag beställde igårkväll eftersom jag ville välja själv. SÅ förhoppningsvis kommer den imorn. Förhoppningsvis blir jag också frisk till helgen då jag ska jobba! Nu börjar det verkligen på riktigt.

PUSS


Frida Sjöberg

DAGEN INNAN STUDENTEN!!!

Hej mina vänner! Torsdag idag och imorn tar jag studenten. Egentligen är jag så sjukt glad och jag vet att det kommer bli en grym dag! Men självklart har man åkt på en infektion och känner sig febrig. MEN det ska inte få stoppa mig, jag ska knarka panodil hela dagen lång!

De senaste dagarna av studentveckan ha vart grymma! Vi var ute i måndags och tisdags och haft hur kul som helst, vi har åkt runt i Lollos bil och tutat och visslat visselpipa över hela staden och fått många ogillande blickar från folk som bara längtar til studentveckan är över, jag har pratat med en gammal vän som man glömt att ha kontakt med, jag har träffat en annan vän som bott i USA i ett år, idag fyller min bästa vän 19 år! Allt ha vart perfekt tills igår kväll.

För första gången på tre år ska jag stå på egna ben. Under gymnasiet har jag vuxit och lärt mig en mycket viktig sak - självständighet. Dags att använda det nu och fokusera på mig själv även fast det är svårt i början.

För er som kanske förstår vad jag syftar på så skulle jag uppskatta att inte prata om det så mycket, blir jobbigt i längden. Men till er som redan nu vet om allt och som jag redan berättat för, tack för allting! Självständighet i all ära, men utan er vill jag inte vara!

PUSS


Frida Sjöberg

STUDENTVECKAN KAN BÖRJAAAAA

HELLLLLOOOO! Har inte vart så mycket liv här och har typ gett upp på det, haha! senaste veckorna har varit dem mest hektiska i mitt liv med allt pluggande och baler, träningar osv men NU är det över. HELA skolan är slut nu väntar bara en grym studentvecka som börjar med en grm utgång imorn med min finfina klass!!! Klockan är snart halv 12 och jag sitter och är SÅ sjukt taggad för hela den här veckan!!!!!!!!! Helt SJUKT att vi på fredag står på studentflaket och röjer, jääääklar vad de har 12 åren i skolan har flugit förbi! Nu är det dags att bli vuxen, men först en gaaaalen studentvecka!!!!! HÖRS EFTER STUDENTEN!!!

PUSS
Frida Sjöberg
RSS 2.0