COME ON SKINNY LOVE JUST LAST THE YEAR

Kul att vakna upp och det är bra väder för första gången på flera veckor. OCH JAG SKA JOBBA 8 TIMMAR IDAG. Fyfan... bäst för vädret att det är bra imorn med hihi
Igår såg jag och Marre Bad Teacher på bio, jätte rolig film! passade bra in med en komdi just nu. Vi fick sen stjuss hem av Mattias.
Ae nu måste jag packa ner mina kläder och gå ut till bussen snart, tjoho... Imorn åker grabbarna, eller iaf 3 av dom, till Alanya. Hat kul så drar vi nästaaa vecka!!!!!!!

PUSS


Frida Sjöberg

WORK WORK WORK

Direkt från ett 6 timmars pass på jobbet till stan och bio med min bästa Marre!! helt ok
Imorn väntar 8 timmars pass MED OB JAJAJAJA!!! jätte kult, sen får jag nog träffa Robin!

PUSS


Frida Sjöberg

VADSTEEeEEeEeEENA

Ikväll skulle jag gärna få dö för en liten stund. Alla ska ut eller så är dom bortresta. JAG ÄR SJÄLV LALALAL
Ae jag ska upp vid 9 imorn så jag måste sova tidigt idag annars vet jag att jag blir en bitterfitta imorn och det passar sig inte för efter jobbet ska jag träffa min bästa vän!!! wohohoh. Vi ska på bio och se Bad Teacher och efter det kanske ta en glas eller två. Låter helt ok!!

Annars har jag mamma, Andreas, min faster + hennes sambo vart i Vadstena idag och fikat och spelat äventyrsgolf. Haha fasen va kul det är när man är dålig, tjoho

PUSS




Frida Sjöberg

TJA

Upp tidigt idag.. typ halv 12 haha, inte okej. Jag och Emme åkte till Ole för att pussa lite på hunden och käka lunch. Vi tog också bilen in till Ikano och hitta äntligen ett par skor!!!! tjoho nu kan vi åka till Rhodos.
Nu sitter jag hemma och moder jord har sin kusin+familj här. Har ingen ork alls så ringer nog Robin och lägger mig under täcket och däckar! woho

PUSS


Frida Sjöberg

27 JULI 2011

Ja jävlar vad jag har hållt igång idag. Vid nio åkte jag och Emme mot Norrköping för att shoppa där till 17, då hade man inte lite ont i fötterna. Efter det hämtade familjen upp mig på rese för att åka mot Vadstena och käka grillbuffe och kolla på lite feina bilar!! helt ok. Pappa ska köpa en corvette till mig tills i höst, annars då??
OCH efter det direkt ner med bilen till Tim där han Ole Josse Danne Ogge och Samme myste. Nu är klockan sisodääär jätte mycket och jag har sovit 6 timmar i natt. Kommer sova som en däckad björn inatt. jätte najs

PUSS

rööööj

Frida Sjöberg

NATTIS NATTIS

Nu har jag gråtit lite till filmerna World Trade Center och United 93. Om ni är på tjuthumör, se dom haha. Inte för att jag var på tjuthumör men sån är jag :D:D:D
Ae hemska filmer iaf, och ännu hemskare att det är sant. 
Nu sover Maxen i en skokartong brevid mig i sängen så jag ska väl gosa ner mig brevid honom, får låssas att han är min lilla håriga boyfriend! haha
Imorn hoppas jag på bra väder så att mamma och jag kan få komma iväg till Varamon eller nått sååånt

PUSS


Frida Sjöberg

LÖN LÖN LÖN LÖÖÖNNNNNNNNNNENENNENENE BABBYBY

25te - LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖN!!!!!!! de har vart det som gjorde att jag orkade mig till jobbet imorse ;);););) 
Iallafall gick jobbet som smort, nästan iallafall. Hade tyst minut vid 12 som övriga Norden (världen?) för det som hänt i Norge. Och nu ska jag käka mat med mamma och mormor!
Ikväll däckar jag nog i min säng.

PUSS


Frida Sjöberg

24 JULI 2011

GODMORGON!
Jaja på sommaren är det morgon vid 3 ;););) Inte bloggibloggat om helgen. I fredags var vi uppe i sommarstugan en sväng då tjocka släckten är där just nu! myspys och på kvällen blev det utgång för min, Emmes + några grabbars del. Helt ok
Igår kollade jag Ole och Jenny på vretapokalen, kollade lite på flygöra också men det är en annan femma :D:D:D
På kvällen var vi hos mormor en sväng och sen slutade de hos Tim med han Ole och Samme. Ruggugglan har jag åkt med hela dagen och den går som en gammal 30 moppe.

IDAG är det äntligen söndag och jag ska ä n t l i g e n få träffa min pojkvän! Fan de är nog bra att få sakna varann lite ibland.

PUSS


min söta farmor och farfar som sitter och kollar på när alla spelar olika spel, hihi!!!
Frida Sjöberg

RIP

http://www.aftonbladet.se/

Vet inte vad man ska säga. Finns som sagt folk till allt. Hoppas bara fasen att Norge har ett bättre rättsväsende än Sverige.
Frida Sjöberg

SATAN I GATAN

TJOHEJ.
Fasen vilket väder det varit i natt ni. Efter Norrköping satte jag Emme Ogge Danne och Tim i Ogges bilpå ett fält och kollade när blixtrarna lyste upp hela Ljungsbro! Finns inget mysigare än åska.
Jajaa Norrköping och Veronica Maggio var iaf  G R Y M T!!!!!!! så in iiiii vad bra hon är!! Vi snodde åt oss en rätt OK plats långt fram och fasen vilken stämmning de var när hon spela Jag Kommer!

Aah sen började det som sagt åska blixtra och regna när vi kom hem, riktig sommar!! wohoho
Lite bilder ocksåå




Frida Sjöberg

JAG TROR MITT HJÄRTA BLÖDER

Drar till Norrpan med fina tjejer och pojkar (???????????) för att kolla på grymma Veronica Maggio. 100 spänn på att de blir gryyymtmtmtmmtmtmt. JAG KOMMER KOMMMER KOMMER DÅ
Så borde Emme skrika till mig just nu när jag får jalla på henne att inte va så seeeeeeeeeeeeeeeeg! :D:D:D:D

PUSS


Frida Sjöberg

I'M GOING BACK TO THE START

Tjena grabbar!! Idag tog jag mormors bil, slängde i päronen mormor och min bror i den och åkte till smultronstället. De fick ligga i bagageluckan, låter helt okej va? Nae men seriöst nu. Jag kan ju inte blogga längre... vad händer med mig? Läste några inlägg från i vintras.. var ju värsta superbloggerz då, eller?? Nä skämt osidå.

Idag var vi iallafall på smultronstället i Söderköping, käkade glass osv osv. Efter det skulle vi upp på berget och efter det skakade mina ben. Jag och höjder går inte ihop, nehej

Ikväll har vi grillat hamburgare och kollat film, mysigt att ha mormor här hos mig! Förstår inte hur hon kan vara så pigg och glad efter allt.
Lite bilder kör vi på också

PUSS




Frida Sjöberg

NEXT TO YOU

Jag älskar allt med den här videon.

Frida Sjöberg

19 JULI 2011

Nae nu är det slutdeppat. Vi drar upp till sommarstugan ett tag för att träffa kusiner osv. Bara va där uppe och inte tänka på NÅNTING, älskart.
På torsdag drar jag och några fina vänner till norrpan och kollar Veronica Maggio, kan nog inte bli någon annat än grymt med den kvinnan.

PUSS

min pojke!!

Frida Sjöberg

18 JULI 2011





Är rätt stolt över mig själv att jag lärt mig hur man gör "spegelbilder" ;);););)
Ikväll skulle jag och Emme träffat Ole som är hemma från Spanien men hon har gått och blivit sjuk den stackaren!! krya på sig!
Nu ska jag dö lite över min mensvärk, tja

PUSS


Frida Sjöberg

SUCKS TO BE YOU RIGHT NOW

Tjohej mina vänner. Min jobbhelg är över o de första jag tänker göra är att måla mina naglar igen! HAHA
Annars så äre helt ok med mig. I fredags bestämde jag Emme Danne och Tim oss för att se Seven som gick på tv som min mamma varnat mig hela mitt liv för att inte se... haha 

På lördagen var de bara upp och jobba och på kvällen tog jag Emme Mattias och Ogge en spontan utgång men den var inte långvarig då ja skulle upp o jobba idag igen haha. Nu ska jag deppa ner mig under mitt täcke framför satc fillmen 2, bäst.

PUSS


Frida Sjöberg

LOOKING FOR A PLACE TO HIDE AWAY

Som de flesta nog förstod med inlägget under så finns inte min morfar med oss längre efter att ha kämpat länge mot sjukdommar. Allt gick rätt fort och begravningsdatumet är redan bestämt tillomed. 
Just nu finns det inget annat och göra än att försöka leva vidare som vanligt.

Igår regnade i princip hela dagen. Men framåt kvällen åkte jag och Emme hem till Mattias och bubblade med han Danne Tim och Ogge. Trevligt att träffa vänner och tänka på annat.

Idag är det pissväder igen. När kommer solen tillbaka?? I helgen jobbar jag och sen är det inte långt kvar till Rhodos, härligt!!! + att mina flickor som är i Spanien kommer hem imorn, känns som de vart borta i 1 år!

PUSS

mysig kisse som kom och gosa häromkvällen!

Frida Sjöberg

VILA I FRID, VI SAKNAR DIG

Ända sen jag var liten har min morfar vart den jag och min bror lekt allra mest med. Varje sommar bodde vi hos mormor och morfar minst en vecka då mamma och pappa jobbade. Vi brukade leka Klas Klättermus i deras källare och byggde kojor av alla madrasser de hade. 
Jag minns hur det var att vakna upp hos dem en tidigt morgon av att morfar lyssnade på nyheterna på radion i köket. Hur han alltid åt sill på mackorna och hur äkligt jag tyckte att det luktade. 
Jag minns hur vi åkte och badade vid klipporna och mormor och morfar hade alltid med sig för stark saft och för torra kakor men det gjorde ingenting. Jag trivdes som bäst hos dem på sommrarna. 
Jag minns hur morfar kunde spela piano och hur jag stod brevid och sjöng och dansade med min låtsas mick.
Jag minns också hur morfar bara blev sämre och sämre och hur han blev mindre och mindre av sig själv.
Morfar blev bara 75 år.

Frida Sjöberg

13 JULI 2011

Ae ni de vart inte mycket solande för mig och Emme igår. Vi låg mest med kläder på och garva åt allt och inget men det är rätt ok det med. På kvällen käkade jag och Robin middag uppe hos hans pappa vilket var trevligt!
Idag var det upp tidigt för att åka till mormor. Min morfar är riktigt dåligt och har nog inte så mycket längre kvar... Känner att livet stannar nog upp här och nu för ett tag. 

PUSS


Frida Sjöberg

ALL I WANNA SEE IS A SKY FULL OF LIGHTERS

Aha en månad ungefär av sommarlovet har försvunnit nu. Bäst att börja ta vara på ALLT känner jag för snart kommer snön och mörka mornar igen, kul vaa?!
Igår var iallafall jag och Emme ensamma hemma hos henne så vi lagademat ihop och hade en myskväll!
Idag ska vi ta oss ut i solen och trotsa molnen som ändå är rätt många... HIHI

PUSS




Frida Sjöberg

IT'S LIKE AN ANGEL CAME BY AND TOOK ME TO HEAVEN

TJOHEJ. Blev lite ändringar i planeringen och jag och Robin var hund och kattvakt idag istället. Jag ställde mig och gjorde våfflor när jag höll på att dö av hunger haha! Annars gosa vi med djuren, eller aah jag gjorde det!
Nu ska jag hoppa i sängen och kolla en film, fasen va jag sover nu för tiden. De tre senaste dagarna har jag verkligen lidit. Har haft sån jäkla sömnbrist från londonresan av nån anledning (?) att jag mått illa och sett i kors i 3 dagar, haha! Ändå har jag sovit ut alla dagar...ae men så äre med min knäppa kropp.

Imorn ska jag röja sönder Emmeshus då hon är ensam hemma. kör barrere
Längtar efter min Marre! Och efter flickorna nere i Spanien som sparkar boll!!wohoho

PUSS


du och jag kommer alltid ha varandra!
Frida Sjöberg

LONDON PICS

Day 1


Heathrow by night




vårt hotell


utanför harvey nichols kändisgallerian




kände mig hemma




såg en söt vakt


funderade på att sno






såg hestar utanför buckingham palace


lyckades firra en kort på vakterna


lyckades inte firra ett kort på de tjuriga poliserna på hestar






big ben


tänkte ringa hem


träffa charlie chaplin


köade till london eye


utsikt från london eye




mådde lite smått illa


åt yakisoba


london bridge


det börja regna så jag var tvungen att köpa det turistigaste parrat nånsin!

Day 2


köade i en timme även fast vi redan hade biljetter, haha!










träffa min baby


chillade med bobban som sagt


l a d y g a g a!!!!


skräckkammaren


oxford street






åkte mycket tube


köpte nya converse för 380 svenska kroner, jätte värt

Day 3


gick på harrods








var på chealses hemma arena 




fulade oss i notting hill




åt belgiska våfflor och mådde illa i 3 dagar




Frida Sjöberg

HEMMA!

GODMORGON! Eller aah klockan är kvart över 7 men det känns ändå som det fortfarande är morgon. Vi kom hem vid 5 i natt och då hade jag vart vaken i 20 timmar, fasiken va död jag var. 
Ajaa är iallafall hemma nu! Och s h i e t va jag har trivst i London!! Vi har gjort alla turistiga grejer, shoppat och ätit god mat! Bilder lär komma upp så småning om men nu måste jag ta mig upp till duschen. Har vart hos Fia idag en stund med Ole, fikade och hittade en biknin!! woho inte ofta de händer

Ikväll ska jag ta de så lugnt som de bara gåår, Emme och jag kanske går ut och lägger oss på en filt och sover, vem vet??
Imorn ska jag och Robin var hund och kattvakt!!!! mysysysysy

PUSS

chillin with my homie @ madame tussauds

Frida Sjöberg

LONDON BABY!

OM EN KVART!!! sätter vi oss i bilen till Arlandaaaa, wohohooh
Lär inte bli så mkt action här inte på 4 dagar såvida inte någon hackar sig in på min dator eller så, men de händer la itne?!?!?!
Pappa sa att det kostade 29 kr i minuten att surfa i England på mobilen, så de blir inget med de säger mitt snåla svennehjärta!
Ajaa see you friday!

PUSS

tjarrråååå

Frida Sjöberg

2 JULI 2011

TJOHEJ. Tröttaste dagen på länge. Vaknade upp vid 9 av att ha sovit i 4 timmar brevid en snarkande Robin... älskade inte livet precis då. Åkte iallfall och jobbade i 9 timmar, var en rätt seg dag men den gick!! Man har så kul på jobbet så de äre värt! Nu har jag vart hos Emmis en stund och kollat film... Justin Bieber filmen igen... vad är de med mig? Man blir ju som 10 år igen!! HAHAHA

Aja imorn är det jobb i 6 timmar och sen packa packa PAACCKKKKAAA, för på måndag drar vii!!!! wohohohohohoppppp

PUSS

15

Frida Sjöberg

1 JULI 2011

Jani kära 18 läsare. Jag sitter hemma ikväll eftersom att jag ska upp tidigt imorn och jobba. Vad gör man då dååå? Alla är antingen bortresta, ute med kompisar eller partar. Men jag, jag sitter hemma och kollar på Justin Biebers film! HAHA. Nae jag ska vara ärlig, om jag var 14 skulle jag säkert också va dökär i han! ;)


Frida Sjöberg

OH MAMA I JUST SHUT A MAN DOWN

TJA! Tänkte ta tag i mig själv i morse och åkte till gymmet! När jag kom fram tid mötte jag Tim som jobbade där idag som sa att gymmet var stängt mitt på dagen och var bara öppet på morgonen och kvällen blablabla...
Iallfall så fick jag komma in ändå och träna med TiM!!!!! wohooho vip
Dock var det inte en slappis att träna med någon som pluggar till PT.. tjoho mina armar kan knappt bära katten nu. Aja men så kan det gå, kommer la kännas imorn!

Nu ska jag klippa kattens klor och sen åka in till staden med mor och far ocg fixa lite inför London!!

PUSS


Frida Sjöberg
RSS 2.0