HEMMA FRÅN TURKLANDET!

HEEEEEEEEEEEEEJ! Äntligen hemma igen... fast ändå inte, kunde lika gärna stannat några dagar till iallfall! Har haft det jätte mysigt, varmt, svettigt, jobbigt, brännande osv osv haha men ändå fem av fem, helt klart! Ett speciellt plus för kattungen som bodde bakom hotellet. Han hade brutit ena bakbenet så vi (jag) kallade han för släptassen stackaren.. haha, men ändå så söööööt. Ajaaa min morgon började idag (inatt) vid 01.45. Har rest ända sen dess och lyckades som tur var att sova hela flygresan men är ändå äckligt trött. Ligger bara i sängen och glor serier. Ska käka upp mitt paket med kinderägg jag köpte i taxfreen, woho! HAH

PUSS

Frida Sjöberg

19 JULI 2012

Tjoheeej, nu har det gått några dager sen sist... igen haha. Har de senaste dagarna haft lite ledigt och spenderat mesta tiden med Emme, Marre eller Ole. Har även fått lite saker fixade på stan idag med mammsen. Om två dagar drar vi ifrån snusk Sverige och får våran dos av riktig sommar. En vecka i Turkiet, ja tack!!!!

PUSS

Har hittat massor gamla bilder på sista tiden, bland annat den här från när Marre och jag var typ... 15? haha sött!!!
Frida Sjöberg

-

Frida Sjöberg

15 JULI 2012

Tjohejsan. Inte blivit så mycket bloggnade på ett tag men har jobbat 7 dagar i sträck nu!! wooho. Idag var min näst sista arbetsdag innan min lilla semester... resten av veckan kommer jag nämligen att för det mesta försöka spendera så mycket tid som möjlitg med Emme som kommer lämna mig och även fixa en hel del inför resan nästa vecka... och en miljooooon andra saker!

Nu sitter jag och väntar på att mamma och pappa ska komma hem. Är gööör hungrig. Förhoppningsvis blir det pw med Marre sen! hihi 

PUSS


Frida Sjöberg

7 BILLION PEOPLE IN THE WORLD TRYIN TO FIT IN

Tjenaheeejsan! Att jag fortfarande har dagliga besökare här är ofattbart men det är ju bra! ;) hihi
En ledig helg är förbi och fredagen bjöd på hemmafest hos Danne, galet rolig omväxling mot krogen! Hade skit kul!
Lördagen tillbringade jag i sängen... aldrig vart så utslagen haha. Jag och Marre pallrade oss ändå till Mattias på kvällen och kollade två sjukligt dåliga skräckisar varav en var en tysk film om nån tjej som plågades av nån bläckfisk (?) och en som handlade om "aliens". 

Idag har jag jobbat 9 timmars pass och ligger just nu i sängen frmaför Wallander. Imorgon har jag en ledig dag och ska förhoppnings träffa Marre! 

PUSS

Frida Sjöberg

IF YOU CAN'T HANDLE MY WORST YOU AINT GETTIN MY BEST

TJA! FREDAG! och jag är lediiiig. Håller just nu på och storstädar med musik på högsta volym, då blir det ju liiite roligare iallfall! Ska ta en PW ner till Ljungsbro snart och sola, handla lite till kvällen och lämna lite vykort! OM inte det är vuxenpoäng, vad ÄR?? haha
Gårdagen spenderades på landet. Maxen fick följa med mig och Andreas upp och där var även mina kusiner och båda mina fastrar! Mysigt, så vart det lite grill på kvällen då också mamma och pappa kom upp.

Men nu tillbaka till städandet! Aajust det, såg att Justin Biebers konsertbiljetter tagit slut på en timme eller nått, synd för oss då Ole.... haha! 

PUSS


Frida Sjöberg

4 JULI 2012

TJENA! Precis (typ) hemkommen från ett 8 timmars pass på jobbet, göddi. Så där har jag spenderat min dag medans alla andra vart i Varamon etc. KUL för dom säger jag bara men vi får la se vad dom har att säga den 25:te.. hihi! Nu är jag dock ledig tills på måndag.

Igår hade jag ett möte på af och sen gick jag och mamma en sväng på stan och letade bikini... I.land problemet man har när man inte kan hitta en bikini som passar... hahaha!
Nu taggar jag helgen och har nyss pratat med Ole i telefon, åh vad jag vill ha hem henne och Marre! hihi

PUSS

Den här är så mycket TBS att jag nästan saknar skolan..... eller gråtskrattar åt att det är så klockrent
Frida Sjöberg

2 JULI 2012

TJENA!! Har haft jobbhelg i helgen och det fortsätter nu med lite jobb i veckorna i två veckor! Lite kan tyckas men det är långa pass så jag lär vara rätt nöjd ändå den 25:te, hihi
Annars har jag myst med Emme i helgen, gått promenader och kollat skräckis, det vi är bäst på, hihi! 
 
Idag var det jobb 11.30-15.30 och efter det tog jag med mig mat hem då jag höll på att avlida av hunger. När jag kom hem stod frysen och pep och stod på 2 + grader, HAHA! Så då var det bara att börja lasta över ALLT till frysen vi har i garaget... kul haha, lyckas alltid paja den där frysen??
Nu ska jag antingen gå ut på världens längsta PW eller återgå till min godispåse och greys... hmmm
JUST DET! Vi bokade resa till Turkiet igår, vart är skit fint hotell som är helt nybyggt, byggdes förra året och hade nära till strand och centrum, grymmaste av allt var att det hade ett lika lågt pris som ett 2 stjärnigt hotell, wohoo. Så den 21a åker vi, ska bli så sjukt skönt att komma ner till värmen!!! Lär ju inte bli något i Sverige i år? eller? haha

PUSS





Frida Sjöberg
RSS 2.0